Sanatatea pielii cu BitterGel

Pielea are un important rol de bariera, protejand organismul de bacterii si virusuri, de substante chimice, de aceea este predispusa constant imbolnavirii.

Read more
0 comments
827 views

Nevoi dietetice zilnice – MINERALELE

Mineralele au o importanta deosebita pentru organism desi cantitatile necesare sunt incomparabil mai mici decat cele ale substantelor nutritive. 

Read more
0 comments
422 views

Deficitul de magneziu din organism

Magneziul este un microelement mineral esential al organismului prin functiile indeplinite si prin procentul relativ ridicat pe care il reprezinta in structurile corpului.

Read more
0 comments
3251 views

5 remedii naturale pentru a trata amigdalita

Amigdalita este o infectie a amigdalelor palatine. Amigdalele palatine sunt o parte a sistemului imunitar, functionand ca si noduluii limfaticiraspanditi in tot corpul, pentru a ajuta organismul sa se protejeze impotriva infectiilor.

Read more
1 comments
85720 views

3 Retete de Smoothie gata in 5 minute

Retetele de smoothie propuse sunt preparate pe bază de lapte (animal sau vegetal), amestecat cu fructe și legume la alegere.

Read more
0 comments
1189 views

INCURSIUNE IN FITOTERAPIE

Fitoterapia este o ramura a terapeuticii care utilizeaza plantele, respectiv preparatele din plante.

Read more
0 comments
1190 views

Stimularea lactatiei materne

Primele patru până la șase săptămâni de alăptare sunt esențiale pentru succesul alăptării, mai ales dacă esti pentru prima data mama. Este momentul în care tu și bebelușul tau descoperi totul și găsesti o rutină. Este, de asemenea, momentul în care se stabileste o cantitate optima de lapte matern.

Read more
2 comments
2756 views

CEAIUL VERDE, CEAIUL NEGRU SI CEAIUL ALB

CEAIUL VERDE, CEAIUL NEGRU SI CEAIUL ALB Minunatele daruri ale frunzelor de Camellia sinensis

Read more
Geanina G
1 comments
1628 views

SUPERALIMENTE – SEMINTELE DE CHIA

Semințele de chia furnizează o cantitate mare de nutrienți cu foarte puține calorii.Acest lucru le face una dintre cele mai bune surse de nutrienți importanți cu foarte puține calorii.

Read more
Plantilia
0 comments
1274 views

FACTORII CARE INFLUENTEAZA NIVELUL DE VITAMINA D

Să descoperim toți factorii care ne pot afecta nivelul de vitamina D este complicat. Corpul produce vitamina D când lumina soarelui atinge pielea. De asemenea, puteți obține vitamina din anumite alimente- nu foarte multe la numar - sau luând un supliment.

Read more
Plantilia
0 comments
897 views
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare