Sanatatea pielii cu BitterGel

Pielea are un important rol de bariera, protejand organismul de bacterii si virusuri, de substante chimice, de aceea este predispusa constant imbolnavirii.

Read more
0 comments
622 views

Nevoi dietetice zilnice ÔÇô MINERALELE

Mineralele au o importanta deosebita pentru organism desi cantitatile necesare sunt incomparabil mai mici decat cele ale substantelor nutritive. 

Read more
0 comments
338 views

Deficitul de magneziu din organism

Magneziul este un microelement mineral esential al organismului prin functiile indeplinite si prin procentul relativ ridicat pe care il reprezinta in structurile corpului.

Read more
0 comments
3161 views

5 remedii naturale pentru a trata amigdalita

Amigdalita este o infectie a amigdalelor palatine. Amigdalele palatine sunt o parte a sistemului imunitar, functionand ca si noduluii limfaticiraspanditi in tot corpul, pentru a ajuta organismul sa se protejeze impotriva infectiilor.

Read more
1 comments
80145 views

3 Retete de Smoothie gata in 5 minute

Retetele de smoothie propuse sunt preparate pe bază de lapte (animal sau vegetal), amestecat cu fructe și legume la alegere.

Read more
0 comments
1132 views

INCURSIUNE IN FITOTERAPIE

Fitoterapia este o ramura a terapeuticii care utilizeaza plantele, respectiv preparatele din plante.

Read more
0 comments
1134 views

Stimularea lactatiei materne

Primele patru p├ón─â la ╚Öase s─âpt─âm├óni de al─âptare sunt esen╚Ťiale pentru succesul al─âpt─ârii, mai ales dac─â esti pentru prima data mama. Este momentul ├«n care tu ╚Öi bebelu╚Öul tau descoperi totul ╚Öi g─âsesti o rutin─â. Este, de asemenea, momentul ├«n care se stabileste o cantitate optima de lapte matern.

Read more
2 comments
2598 views

CEAIUL VERDE, CEAIUL NEGRU SI CEAIUL ALB

CEAIUL VERDE, CEAIUL NEGRU SI CEAIUL ALB Minunatele daruri ale frunzelor de Camellia sinensis

Read more
Geanina G
1 comments
1543 views

SUPERALIMENTE ÔÇô SEMINTELE DE CHIA

Semin╚Ťele de chia furnizeaz─â o cantitate mare de nutrien╚Ťi cu foarte pu╚Ťine calorii.Acest lucru le face una dintre cele mai bune surse de nutrien╚Ťi importan╚Ťi cu foarte pu╚Ťine calorii.

Read more
Plantilia
0 comments
1202 views

FACTORII CARE INFLUENTEAZA NIVELUL DE VITAMINA D

S─â descoperim to╚Ťi factorii care ne pot afecta nivelul de vitamina D este complicat. Corpul produce vitamina D c├ónd lumina soarelui atinge pielea. De asemenea, pute╚Ťi ob╚Ťine vitamina din anumite alimente- nu foarte multe la numar - sau lu├ónd un supliment.

Read more
Plantilia
0 comments
877 views
Produs ad─âugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare