Politica de cookie-uri

1. Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate TILIA COMPANY SRL.

Acest site este deținut și operat de TILLIA COMPANY SRL și vă este pus la dispoziție în scopuri informative. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni si Conditii GDPR precum si cu Politica de confidențialitate. Totodata sunteti de acord să respectați toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil de respectarea legislației locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu vreunul dintre acești termeni, vă este interzis să utilizați sau să accesați acest site.
Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legislația aplicabilă a drepturilor de autor și mărcilor.

 

2. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile TILIA COMPANY SRL
 pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 

4. Ce Cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

 

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate 

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

7. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
  • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
  • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 

9. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

 

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.


Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

  • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
  • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
  • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.


Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari


Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Protectia datelor personale

Protecția datelor este de cea mai mare prioritate pentru noi. Utilizarea site-ului nostru este posibilă fără indicarea datelor personale; cu toate acestea, dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există o bază legală pentru o astfel de prelucrare, solicitam, în general, consimțământul persoanei vizate.

TILLIA COMPANY SRL se obligă să ia toate măsurile tehnice şi organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de protecţie al datelor personale adecvat, complet si actualizat, în cadrul operaţiunilor efectuate ce necesita utilizarea acestor date cu caracter personal. Acestea fiind spuse, va informam ca toate bazele de date ce contin informatii personale vor fi accesibile numai persoanelor autorizate, iar prelucrarea datelor se face doar la sediul societatii.

Totodata, dorim sa mentionam faptul ca in mod periodic, personalul responsabil cu protectia si siguranta datelor personale efectueaza verificări periodice a datelor cu caracter personal deținute de compania noastră, iar cele ce nu mai servesc realizării scopurilor sau obligaţiilor legale, vor fi distruse dupa ce perioada de stocare prevazuta de lege sau de regulamentul intern, expira.

Politica de confidenţialitate
Pentru TILLIA COMPANY SRL S.R.L. este importantă confidențialitatea datelor cu caracter personal precum și informarea corectă și completă a utilizatorilor site-ului www.plantilia.ro. Societatea respectă Regulamentul General de Protecție a Datelor (EU) 2016/679 („GDPR”) și prelucreaza datele dumneavoastră în condiții de siguranță doar pentru scopurile specificate.

PROCESUL DE RECRUTARE

Odata cu transmiterea oricăror tipuri de documente (CV-uri, informatii, plangeri, scrisori de intentii, intrebari, etc.) către TILLIA COMPANY SRL , la adresa de e-mail office@plantilia.ro sau la orice alta adresa de e-mail ce aparține TILLIA COMPANY SRL, vă manifestați consimțământul pentru colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastra de către TILLIA COMPANY SRL. Totodata va exprimati consimtamantul si pentru prelucrarea de date cu caracter personal de pe rețelele de socializare ale societatii, aceste date putând fi avute în vedere în cadrul procesului de recrutare. In cazul in care nu doriti colectarea si prelucrare datelor dumneavoastra cu caracter personal, nu veți trimite către compania noastră, nici un fel de documente sau solicitari ce contin date cu caracter personal.
Consimțământul pentru păstrarea datelor furnizate în procesul de recrutare trebuie acordat în scris, prin completarea formularului pus la dispoziție în momentul prezentarii pentru interviu, iar perioada de stocare a acestor formulare nu va depasi 6 luni de la finalizarea procesului de recrutare.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Dreptul de confirmare
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator o confirmare cu privire la faptul că datele cu caracter personal care îl privesc sau nu sunt procesate. Dacă un subiect de date dorește să se folosească de acest drept de confirmare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

Dreptul de acces
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator informații gratuite cu privire la datele sale personale stocate în orice moment și o copie a acestor informații. În plus, directivele și regulamentele europene acordă accesul persoanelor vizate la următoarele informații:

-scopurile procesării, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari căror date cu caracter personal au fost sau vor fi dezvăluite, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale, atunci când este posibil, perioada prevăzută pentru care datele cu caracter personal vor fi stocate sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru a determina acea perioadă;

-existența dreptului de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor personale de la operator sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau să se opună unei astfel de procesări, existența dreptului de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile cu privire la sursa acestora, existența unui proces decizional automat, menționată la articolul 22 alineatele (1) și (4) din GDPR și, cel puțin în acele cazuri, informații semnificative cu privire la logica implicată, precum și sig precum și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată. În plus, persoana vizată are dreptul de a obține informații cu privire la transferarea datelor cu caracter personal către o țară terță sau către o organizație internațională. În acest caz, persoana vizată are dreptul de a fi informată cu privire la garanțiile corespunzătoare privind transferul.

Dreptul la rectificare
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Ținând cont de scopurile prelucrării, persoana vizată are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dacă un subiect de date dorește să exercite acest drept la rectificare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

Dreptul de ștergere (Dreptul de a fi uitat)
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a ștergerii datelor cu caracter personal care îl privesc fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge fără întârziere date cu caracter personal în cazul în care unul dintre motivele următoare se aplică, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară:

Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod.
Persoana vizată retrage consimțământul la care se bazează prelucrarea în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR sau punctul (a) din articolul 9 alineatul (2) din GDPR și în cazul în care nu există alt motiv juridic pentru prelucrare.
Persoana vizată obiectează prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (1) din GDPR și nu există motive legitime imperative prelucrarea sau persoana vizată face obiectul prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (2) din GDPR.
Datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal.
Datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a se respecta o obligație legală din dreptul Uniunii sau al statului membru la care controlerul este subiect.
Datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta serviciilor societății informaționale menționate la articolul 8 alineatul (1) din GDPR.
Dacă unul dintre motivele menționate mai sus se aplică și un subiect de date dorește să solicite ștergerea datelor cu caracter personal stocate de noi, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului. Un angajat trebuie să se asigure imediat că cererea de ștergere este respectată imediat.

Dreptul de restricționare a procesării
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a restricționării prelucrării în cazul în care se aplică una dintre următoarele:

– Exactitatea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată, pentru o perioadă care permite controlorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal.

– Prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită în schimb limitarea

– Controlorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, însă acestea sunt solicitate de persoana vizată pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cerințelor legale.

În cazul în care una dintre condițiile menționate anterior este îndeplinită și persoana vizată dorește să solicite restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal stocate, ea poate contacta în orice moment orice angajat al operatorului. Angajatul va aranja restricționarea procesării.

Dreptul la portabilitatea datelor
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui controlor, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil. Acesta are dreptul să transmită aceste date altui controlor fără a se împiedica de către operatorul căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, atât timp cât prelucrarea se bazează pe consimțământul prevăzut la articolul 6 alineatul (1) litera (a) din a GDPR sau a articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau a unui contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, iar prelucrarea se face prin mijloace automate, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public sau în exercitarea autorității publice conferite operatorului.

Dreptul la obiecție
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de legiuitorul european, în orice moment, din motive legate de situația sa particulară, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazează pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplică, de asemenea, profilării bazate pe aceste dispoziții.

Nu vom mai procesa datele cu caracter personal în cazul unei obiecții, cu excepția cazului în care putem demonstra motive legitime convingătoare pentru procesarea care depășesc interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale

Automatizarea procesului decizional individual, inclusiv profilarea
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care îi privesc sau o afectează în mod semnificativ în mod semnificativ, atât timp cât decizia

(1) nu este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date sau
(2) nu este autorizat de legislația Uniunii sau a statului membru la care este supusă controlorul și care prevede, de asemenea, adoptarea de măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime sau (3) nu se bazează pe consimțământul explicit al subiectului vizat.
În cazul în care cele 2 decizii mentionate mai sus sunt necesare, vom pune în aplicare măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile legitime ale subiectului, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

Dreptul de a retrage consimțământul privind protecția datelor
Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european de a-și retrage consimțământul în privința prelucrării datelor sale personale în orice moment.
Pentru exercitarea oricăror drepturi legate de protectia datelor personale, vă rugăm să adresați o solicitare la adresa de e-mail office@plantilia.ro și să indicați dacă doriți ca informațiile să vă fie comunicate la o anumită adresă, printr-un serviciu de corespondență, sau la o adresă de poștă electronică. Dacă este necesar, înainte de a răspunde unei solicitări, compania noastră poate solicita persoanei care face o astfel de cerere informații suplimentare în vederea confirmării identității sale.

In cazul in care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit la solicitarea dumneavoastră, aveți dreptul legal de a depune o reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pe site-ul Agentiei regasiti si procedura de soluționare a plângerilor http://www.dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor
INFORMAȚII / RECLAMAȚII – DATE DE CONTACT

Vă puteți adresa oricând societatii TILLIA COMPANY SRL prin următoarele modalități:

1. La sediu
2. Online: office@plantilia.ro

Alți termeni și condiții pentru accesarea acestui website

1.Drepturile de utilizare

Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații) pe site-ul plantilia.ro numai pentru vizualizare temporară în scopuri personale, necomerciale. Prin prezenta se acordă o licență, și nu se realizează un transfer de titlu, iar în baza acestei licențe nu puteți: modifica sau copia materialele, utiliza materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișaj public (comercial sau necomercial); înlătura orice drepturi de autor sau alte denumiri proprietare ale materialelor; sau transfera materialele către o altă persoană sau “copia în oglindă” materialele pe orice alt server. Această licență va fi revocată în mod automat în cazul încălcării oricăreia dintre aceste restricții, iar calitatea dvs. de membru poate fi anulată de TILLIA COMPANY SRL în orice moment. La terminarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, aveți obligația de a distruge toate materialele descărcate deținute, fie ele în format electronic sau tipărit.

2.Declinarea răspunderii

Materialele de pe site-ul www.plantilia.ro sunt furnizate “ca atare”. TILLIA COMPANY SRL nu oferă nicio garanție, explicită sau implicită, și prin aceasta își declină și anulează toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, adecvarea pentru un anumit scop sau neîncălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor încălcări ale drepturilor. Mai mult TILLIA COMPANY SRL nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau eficiența utilizării materialelor de pe site-ul său de internet sau în legătură cu alte materiale sau pe orice site legat de acest site.

Limitări
În nici un caz TILLIA COMPANY SRL sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau de profit, sau din cauza întreruperii activității), care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele pe site-ul www.plantilia.ro, chiar TILLIA COMPANY SRL sau un reprezentant autorizat al TILLIA COMPANY SRL au fost notificați verbal sau în scris cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de daune. Deoarece anumite jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, este posibil ca aceste limitări să nu vi se aplice.

Revizii și erate
Materialele care apar pe site-ul www.mplantilia.ro ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. TILLIA COMPANY SRL nu garantează că vreunul dintre materialele de pe site-ul său este corect, complet sau actualizat.
TILLIA COMPANY SRL poate efectua modificări ale materialelor conținute pe site-ul său în orice moment fără notificare. TILLIA COMPANY SRL nu se obligă însă să actualizeze materialele.

Legături
TILLIA COMPANY SRL nu a revizuit toate site-urile asociate site-ului său de internet și nu este responsabilă pentru conținutul unor astfel de site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către TILLIA COMPANY SRL a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de site asociat este pe riscul utilizatorului.

Modificarea termenilor de utilizare a site-ului
TILLIA COMPANY SRL poate revizui acești termeni de utilizare ai site-ului său în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați versiunea actuală la momentul respectiv a Termenilor și condițiilor de utilizare.

Orice pretenții legate de site-ul www.plantilia.ro vor fi guvernate de legislația statului român, indiferent de prevederile sale privind conflictul de legi.

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.