Politica Securitate

Tillia Company S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.Plantilia.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Plantilia isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.Plantilia.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul din domeniul Plantilia.ro si pentru care Tillia Company S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.Plantilia.ro va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

Date cu caracter personal ÔÇô orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal ÔÇô orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

Stocarea ÔÇô pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal ÔÇô orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

Operator ÔÇô orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

Tert ÔÇô orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

Destinatar ÔÇô orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

Date anonime ÔÇô date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

Date de tip ÔÇťbusiness contactÔÇŁ ÔÇô date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip ÔÇťbusiness contactÔÇŁ nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

Date statistice ÔÇô date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

Plantilia poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.Plantilia.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip ÔÇťbusiness contactÔÇŁ.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra;
  • Pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra;
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • Pentru a factura, a corespondenta, a incheia contracte si anexe la contracte, a efectua plati.

Plantilia colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor. Plantilia poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a imbunatati securitatea accesului;
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip ÔÇťbusiness contactÔÇŁ iar┬áPlantilia┬ále va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

├Än conformitate cu GDPR, ave╚Ťi o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care┬áPLANTILIA┬ále prelucreaz─â:

┬á ┬á ┬á 1.┬áDreptul de acces la datele prelucrare┬á- Avet╠Ži dreptul de a accesa datele personale pe care le det╠Žinem. Prima furnizare de informa╚Ťii se va face f─âr─â a percepe niciun fel de taxa. Daca ve╚Ťi mai avea nevoie de copii ale informa╚Ťiilor deja furnizate, este posibil sa╠ć percepem o taxa╠ć rezonabila╠ć t╠Žina╠énd cont de costurile administrative de furnizare a informat╠Žiilor. Solicita╠ćrile va╠ćdit nei╠éntemeiate, excesive sau repetate pot sa╠ć nu primeasca╠ć un ra╠ćspuns.
┬á ┬á ┬á 2.┬áDreptul la rectificarea datelor┬á- Avet╠Ži dreptul sa╠ć ceret╠Ži ca Datele dumneavoastra╠ć sa╠ć fie rectificate daca╠ć sunt inexacte sau i╠énvechite s╠Ži/sau sa╠ć le completat╠Ži daca╠ć acestea sunt incomplete. Daca╠ć avet╠Ži un cont, poate fi mai us╠Žor sa╠ć va╠ć corectat╠Ži propriile date prin intermediul funct╠Žiei "Contul meuÔÇŁ.
┬á ┬á ┬á 3.┬áDreptul la ╚Ötergerea datelor (ÔÇťdreptul de a fi uitatÔÇŁ)┬á- I╠én unele cazuri, avet╠Ži dreptul de a obt╠Žine s╠Žtergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastra╠ć. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea sa╠ć fim fort╠Žat╠Ži sa╠ć pa╠ćstra╠ćm Datele dumneavoastra╠ć din motive legale sau juridice.
┬á ┬á ┬á 4.┬áDreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii┬á- Avet╠Ži dreptul sa╠ć solicitat╠Ži restrict╠Žionarea procesa╠ćrii Datelor dumneavoastra╠ć. Acest lucru i╠énseamna╠ć ca╠ć prelucrarea Datelor dumneavoastra╠ć este limitata╠ć, astfel i╠énca╠ét sa╠ć putem pa╠ćstra Datele, dar sa╠ć nu le utiliza╠ćm sau sa╠ć le procesa╠ćm. Acest drept se aplica╠ć i╠én circumstant╠Že specifice preva╠ćzute de Regulamentul general privind protect╠Žia datelor, s╠Ži anume:

- exactitatea Datelor este contestata╠ć de persoana vizata╠ć (adica╠ć de dumneavoastra╠ć), pentru o perioada╠ć care permite operatorului (adica╠ć PLANTILIA) sa╠ć verifice corectitudinea Datelor;

- prelucrarea este ilegala╠ć s╠Ži persoana vizata╠ć (adica╠ć dumneavoastra╠ć) se opune s╠Žtergerii Datelor s╠Ži solicita╠ć restrict╠Žia de utilizare a acestora;

- operatorul (de exemplu, PLANTILIA) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata╠ć (adica╠ć de dumneavoastra╠ć) pentru stabilirea, exercitarea sau apa╠ćrarea unor pretent╠Žii legale;

- persoana vizata╠ć (adica╠ć dumneavoastra╠ć) a ridicat obiect╠Žii procesa╠ćrii bazata╠ć pe motive legitime din partea operatorului (i╠én acest caz PLANTILIA) i╠én temeiul verifica╠ćrii daca╠ć motivele legitime ale operatorului (PLANTILIA) depa╠ćs╠Žesc pe cele ale persoanei vizate (adica╠ć dumneavoastra╠ć).

┬á ┬á ┬á 5.┬áDreptul la portabilitatea datelor┬á- Avet╠Ži dreptul sa╠ć mutat╠Ži, sa╠ć copiat╠Ži sau sa╠ć transferat╠Ži datele care va╠ć intereseaza╠ć din baza noastra╠ć de date i╠éntr-o alta. Acest lucru se aplica╠ć numai datelor pe care le-at╠Ži furnizat, atunci ca╠énd procesarea se bazeaza╠ć pe consimt╠Ža╠ćma╠éntul dumneavoastra╠ć sau pe baza unui contract s╠Ži este implementata╠ć prin mijloace automate.
┬á ┬á ┬á 6.┬áDreptul de opozi╚Ťie┬á- Va╠ć putet╠Ži opune i╠én orice moment prelucra╠ćrii datelor dumneavoastra╠ć atunci ca╠énd o astfel de prelucrare se bazeaza╠ć pe un interes legitim.
┬á ┬á ┬á 7.┬áDreptul de a retrage consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment┬á- Va╠ć putet╠Ži retrage consimt╠Ža╠ćma╠éntul i╠én ceea ce prives╠Žte prelucrarea datelor dumneavoastra╠ć atunci ca╠énd o astfel de procesare se bazeaza╠ć pe consimt╠Ža╠ćma╠ént. Retragerea consimt╠Ža╠ćma╠éntului nu afecteaza╠ć legalitatea prelucra╠ćrii pe baza consimt╠Ža╠ćma╠éntului i╠énainte de retragerea acestuia.
┬á ┬á ┬á 8.┬áDreptul de a depune o pl├óngere la autoritatea de supraveghere competent─â┬á- Avet╠Ži dreptul sa╠ć depunet╠Ži o pla╠éngere i╠én fat╠Ža autorita╠ćt╠Žii de protect╠Žie a datelor din t╠Žara dumneavoastra╠ć de re╚Öedin╚Ť─â sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protect╠Žie a datelor oferite de PLANTILIA.
┬á ┬á ┬á 9.┬áDreptul de a v─â opune prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â ├«n scopuri de marketing direct┬á- Va╠ć putet╠Ži dezabona sau renunt╠Ža la comunicarea noastra╠ć de marketing direct i╠én orice moment. Este mai us╠Žor sa╠ć facet╠Ži acest lucru da╠énd clic pe linkul "dezabonare" i╠én orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem.
┬á ┬á 10.┬áDreptul de a v─â opune prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â de c─âtre noi atunci c├ónd desf─â╚Öur─âm ac╚Ťiuni ├«n interes public sau ├«n interesele legitime proprii sau ale unui ter╚Ť┬á- Va╠ć putet╠Ži opune i╠én orice moment prelucra╠ćrii datelor dumneavoastra╠ć atunci ca╠énd o astfel de prelucrare se bazeaza╠ć pe un interes legitim.
┬á ┬á 11.┬áDreptul de a dezactiva Cookies┬á- avet╠Ži dreptul sa╠ć dezactivat╠Ži modulele cookie. Seta╠ćrile din browser-ele de Internet sunt de obicei programate i╠én mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar putet╠Ži sa╠ć le reglat╠Ži us╠Žor modifica╠énd seta╠ćrile browser ului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau funct╠Žionalitate a site-urilor web / aplicat╠Žiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va╠ć poate i╠émpiedica sa╠ć utilizat╠Ži anumite pa╠ćrt╠Ži ale site-urilor sau aplicat╠Žiilor noastre, as╠Ža cum este detaliat i╠én tabelul Cookie relevant. Daca╠ć dorit╠Ži sa╠ć restrict╠Žionat╠Ži sau sa╠ć blocat╠Ži toate cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicat╠Žiile noastre (care va╠ć pot i╠émpiedica sa╠ć utilizat╠Ži anumite pa╠ćrt╠Ži ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicat╠Žii, putet╠Ži face acest lucru prin seta╠ćrile browserului. Funct╠Žia Ajutor din browserul dumneavoastra╠ć va╠ć va spune cum. Pentru mai multe informat╠Žii, consultat╠Ži urma╠ćtoarele linkuri: http://www.aboutcookies.org/;

V─â pute╚Ťi exercita oricare dintre aceste drepturi ├«n ceea ce prive╚Öte datele personale pe care PLANTILIA le prelucreaz─â prin adresarea unei simple cereri c─âtre DPO-ul PLANTILIA. ├Äntr-o astfel de situa╚Ťie este foarte posibil s─â solicit─âm o dovad─â a identit─â╚Ťii dumneavoastr─â.

Plantilia poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Plantilia si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Plantilia nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.Plantilia.ro:

Pentru efectuare plata: sunt necesare date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal introduse pe Site-ul secure.Plantilia.ro sunt intrebuintate pentru:

- facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
- livrarea acestora;
- efectuarea platii online;
- asigurarea securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 506/2004, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea procesului de inregistrare pe site-ul www.Plantilia.ro va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre S.C. TILLIA COMPANY S.R.L

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

Plantilia poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

- realizarii de analize/rapoarte;

- realizarii de informari;

- publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre Plantilia.

Securitatea datelor colectate

Plantilia utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Plantilia, website-uri pe care credem ca le veti aprecia ca fiind utile. Daca accesati aceste linkuri, veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Plantilia.

 

Minori

Plantilia vinde produse care sa fie cumparate de catre minori.  Plantilia poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate si achizitionate de catre minori.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Plantilia si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Tillia Company SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Tillia Company SRL.

 

Produs ad─âugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare