Modalitati si conditii de livrare

Costul livrarii standard pentru localitatile din Romania al unui colet este de 12,9 lei cu compania de curierat Fan Courier in localitatile din aria de acoperire ale transportatorilor si 14.9 lei prin DPD Curier indiferent de locatia de pe teritoriul Romaniei, in limita a 2 kg pe colet. 
Pentru plata ramburs se va percepe o taxa de 4 ron, inclusiv TVA, pentru comenzile mai mici de 299 ron. Pentru comenzile mai mari de 299 ron taxa ramburs este 0.

Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 199 lei inclusiv TVA, platite prin metodele de plata Card sau Transfer Bancar, cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 3 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg.

 

Obs: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi preluate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni. 

Livrarea coletelor se va face in 1-72 ore de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. 

Pentru comenzile din afara Romaniei, pe teritoriul UE, le putem onora doar pe cele achitate cu cardul sau prin ordin de plata in avans, si numai dupa stabilirea exacta a costurilor de transport ( difera foarte mult in functie de tara de destinatie si volum/greutatea coletului) si datei exacte de livrare. 

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.