Despre Plantilia

Despre Plantilia

Suntem Plantilia.ro - Magazin online de produse si remedii naturiste, o echipă care imbină tinerețea cu experiența, o echipă profesionistă, cu viziune si dornică de a contribui, prin produsele pe care vi le punem la dispoziție, la creșterea nivelului de sănătate si de calitate al vieții dumneavoastră.

Credem că sănătatea este cea mai importantă pentru a trai bine si frumos. Credem in natură si in ce ne poate oferi ea. Suntem hotarâți să vă oferim ocazia de a beneficia, prin intermediul magazinului nostru online, de o intreagă gamă de produse, remedii si suplimente naturale, la cel mai bun raport calitate/preț.

Cumpărând din magazinul nostru beneficiați de toată atenția, de consultanța de care aveți nevoie, de oferte personalizate, astfel incât dumneavoastă să fiți mereu multumiți. Vă punem la dispoziție produse alese cu grijă de la producătorii, importatorii si distribuitorii cei mai importanți si care respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Toate produsele comercializate dețin notificări si certificate de conformitate. Site-ul nostru se află intr-o continuă dezvoltare, zilnic adăugăm produse noi, remedii de ultimă oră pentru diverse afecțiuni. Asteptăm cu interes observațiile și sugestiile dumneavoastră despre ceea ce am realizat pana acum, precum si ce v-ați dori, ca și client, să vedeți in viitor in magazinul nostru, plantilia.ro.

De asemenea venim cu promisiunea ca vă vom aduce in atenție promoții speciale, pachete de produse la prețuri excepționale, pentru a vă oferi șansa de a le achizitiona in cele mai avantajoase condiții. Vă mulțumim si vă mai asteptăm pe la noi!

Și nu uitați: Un stil de viată sănătos începe cu noi!

Echipa Plantilia.ro

Plantilia - Din puritatea Naturii!

Recenzie

"Sunt incantata de preturile mici practicate de acest magazin online, cat si de marea varietate de produse disponibile."

Anca Ciubotaru, clienta

Recenzie

"Apreciez seriozitatea cu care sunt onorate comenzile. Mereu am primit ce am comandat, produsele au ajuns in stare perfecta, insotite de factura."

Vlad Bortun, client

Recenzie

"Reducerile si pachetele promotionale pe care le gasesc in acest magazin online ma ajuta sa fac economii simtitoare, avand in vedere faptul ca urmez tratamente de lunga durata."

Paraschiva Nedelea, clienta

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.