Despre Plantilia

Despre Plantilia

Suntem Plantilia.ro - Magazin online de produse si remedii naturiste, o echip─â care imbin─â tinere╚Ťea cu experien╚Ťa, o echip─â profesionist─â, cu viziune si dornic─â de a contribui, prin produsele pe care vi le punem la dispozi╚Ťie, la cre╚Öterea nivelului de s─ân─âtate si de calitate al vie╚Ťii dumneavoastr─â.

Credem c─â s─ân─âtatea este cea mai important─â pentru a trai bine si frumos. Credem in natur─â si in ce ne poate oferi ea. Suntem hotar├ó╚Ťi s─â v─â oferim ocazia de a beneficia, prin intermediul magazinului nostru online, de o intreag─â gam─â de produse, remedii si suplimente naturale, la cel mai bun raport calitate/pre╚Ť.

Cump─âr├ónd din magazinul nostru beneficia╚Ťi de toat─â aten╚Ťia, de consultan╚Ťa de care ave╚Ťi nevoie, de oferte personalizate, astfel inc├ót dumneavoast─â s─â fi╚Ťi mereu multumi╚Ťi. V─â punem la dispozi╚Ťie produse alese cu grij─â de la produc─âtorii, importatorii si distribuitorii cei mai importan╚Ťi si care respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Toate produsele comercializate de╚Ťin notific─âri si certificate de conformitate. Site-ul nostru se afl─â intr-o continu─â dezvoltare, zilnic ad─âug─âm produse noi, remedii de ultim─â or─â pentru diverse afec╚Ťiuni. Astept─âm cu interes observa╚Ťiile ╚Öi sugestiile dumneavoastr─â despre ceea ce am realizat pana acum, precum si ce v-a╚Ťi dori, ca ╚Öi client, s─â vede╚Ťi in viitor in magazinul nostru, plantilia.ro.

De asemenea venim cu promisiunea ca v─â vom aduce in aten╚Ťie promo╚Ťii speciale, pachete de produse la pre╚Ťuri excep╚Ťionale, pentru a v─â oferi ╚Öansa de a le achizitiona in cele mai avantajoase condi╚Ťii. V─â mul╚Ťumim si v─â mai astept─âm pe la noi!

╚śi nu uita╚Ťi: Un stil de viat─â s─ân─âtos ├«ncepe cu noi!

Echipa Plantilia.ro

Plantilia - Din puritatea Naturii!

Recenzie

"Sunt incantata de preturile mici practicate de acest magazin online, cat si de marea varietate de produse disponibile."

Anca Ciubotaru, clienta

Recenzie

"Apreciez seriozitatea cu care sunt onorate comenzile. Mereu am primit ce am comandat, produsele au ajuns in stare perfecta, insotite de factura."

Vlad Bortun, client

Recenzie

"Reducerile si pachetele promotionale pe care le gasesc in acest magazin online ma ajuta sa fac economii simtitoare, avand in vedere faptul ca urmez tratamente de lunga durata."

Paraschiva Nedelea, clienta

Produs ad─âugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare