Garantiile oferite de Plantilia.roGARANTIA CALITATII

Fiecare produs care este in stocul Plantilia.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor si Specificatii tehnice ale producatorului. De asemenea se asigura conformitatea cu Sistemul de Management al Calitatii si Sigurantei Alimentare.

GARANTIA LIVRARII                                    

In cazul in care datorita unor motive diverse comanda iti ajunge deteriorata se vor schimba produsele afectate sau se vor inapoia in cont suma de bani corespunzatoare.

GARANTIA INTEGRITATII COLETELOR                

Fiecare colet se ambaleaza astfel incat sa reziste la conditii diverse de transport, depozitare, tranzit, etc. Avem grija ca fiecare borcan, sticla sau produse fragile sa fie ambalate riguros. In plus ne asiguram ca produsele sa fie bine asezate si fixate in colet, oferind extra protectie acolo unde este cazul. 

GARANTIA CONFIDENTIALITATII                

Confidentialitate garantata - fiecare colet este ambalat intr-o cutie de carton SIGILATA, astfel incat continutul coletului este bine protejat si inaccesibil celorlati.

GARANTIA FIDELIZARII                                       

Clientii nostri merita ce e mai bun, merita un program de fidelizare prin care vor fi recompensati cu reduceri acordate proportional cu valoarea cumparaturilor, vor avea acces la promotii speciale, oferte exclusive si noutati.

GARANTIA INCREDERII                                       

Site-ul nostru are certificatul SSL care garanteaza criptarea informatiilor si navigarea in siguranta, fiind astfel imposibil furtul sau modificarea informatiilor trimise de dumneavoastra. Prin acest lucru garantam o navigare placuta si fara griji.

GARANTIA ORIGINALITATII                           

Fiecare produs primit la plantilia.ro este insostit de factura in original si provine fie direct de la producator asigurandu-se astfel originalitatea produselor.

LIVRARE GRATUITA

Orice comanda pe teritoriul Romaniei, de pana in 3 kg, a carei valoare fara transport depaseste suma de 199 de lei (TVA inclus) va beneficia de livrarea gratuita indiferent de adresa prin firma de curierat Sameday Curier. In aceasta situatie toate taxele de transport sunt suportate de catre firma TILLIA COMPANY SRL. 

GARANTIA DE CONFORMITATE 

SC TILLIA COMPANY SRL are obliga╚Ťia de a livra produse care sunt ├«n┬áconformitate cu contractul de v├ónzare-cump─ârare, indiferent de forma ├«n care se ├«ncheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.plantilia.ro beneficiaz─â de garan╚Ťie potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 ╚Öi art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dac─â acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre Plantilia.ro beneficiaz─â de condi╚Ťii de garan╚Ťie conforme legisla╚Ťiei ├«n vigoare si politicilor comerciale.

Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. 

Plantilia.ro se angajeaz─â s─â acopere┬ágaran╚Ťia de conformitate potrivit legii.

Plantilia.ro garanteaz─â calitatea produselor comercializate. Clien╚Ťii care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar.

Produs ad─âugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare