Politica retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC Tillia Company SRL ÔÇô proprietarul Plantilia.ro va ofera posibilitatea de a returna produsele┬áin termen de┬á14 de zile calendaristice,┬ádupa o anuntare in prealabil la adresele de email: [email protected], [email protected] sau la numarul de telefon:┬á0749.222.231 si dupa acceptul nostru.

Produsele pentru care nu se accept─â returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deterioreaz─â u╚Öor, au termen de valabilitate scurt ╚Öi sunt sensibile la temperatur─â, diferen╚Ťe de umiditate, etc (de exemplu, l─âpti╚Öorul de matc─â) pentru care nu putem garanta depozitarea corect─â din momentul ├«n care s-a desf─âcut coletul, p├ón─â la termenul de retur
  • Produsele pentru care a existat o cerere foarte mare si au dus la anularea comenzilor altor clienti pentru a se onora comenzile care sunt susceptibile a se anula.

Procedura de denuntare si retur:

ÔÇó Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ÔÇó la adresele de ┬áemail┬á[email protected] sau [email protected]
┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ÔÇó la numarul de telefon┬á0749.222.231
┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ÔÇó prin curier la adresa┬ástr. Tinereretului, nr. 4, ap 12, Onesti, judetul Bacau
ÔÇó Returnarea se face prin trimiterea produselor in┬ámaxim 14 zile calendaristice de la primirea comenzii┬ápe adresa Sc Tillia Company SRL,┬á Onesti, strada Tineretului, nr 4, ap 12, judet Bacau.
ÔÇó In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si formularul de retur -Formular Retur, semnat de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
ÔÇó Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie pe site.
ÔÇó Suma platita initial va fi rambursata integral, in┬á30 zile calendaristice┬áde la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.
ÔÇó Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra, in cazul in care nu exista vicii de produs, caz in care transportul va fi in sarcina Plantilia.ro.

SC Tillia Company SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice:┬á[email protected].

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

 

Produs ad─âugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare