Politica retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC Tillia Company SRL – proprietarul Plantilia.ro va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresele de email: [email protected], [email protected] sau la numarul de telefon: 0749.222.231 si dupa acceptul nostru.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur
  • Produsele pentru care a existat o cerere foarte mare si au dus la anularea comenzilor altor clienti pentru a se onora comenzile care sunt susceptibile a se anula.

Procedura de denuntare si retur:

• Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
          • la adresele de  email [email protected] sau [email protected]
          • la numarul de telefon 0749.222.231
          • prin curier la adresa str. Tinereretului, nr. 4, ap 12, Onesti, judetul Bacau
• Returnarea se face prin trimiterea produselor in maxim 14 zile calendaristice de la primirea comenzii pe adresa Sc Tillia Company SRL,  Onesti, strada Tineretului, nr 4, ap 12, judet Bacau.
• In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si formularul de retur -Formular Retur, semnat de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
• Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie pe site.
• Suma platita initial va fi rambursata integral, in 30 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.
• Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra, in cazul in care nu exista vicii de produs, caz in care transportul va fi in sarcina Plantilia.ro.

SC Tillia Company SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: [email protected].

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

 

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.