Politica retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC Tillia Company SRL – proprietarul Plantilia.ro va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: suport@plantilia.ro sau la numarul de telefon: 0749.222.231

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

• Produse desigiliate.
• Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

Procedura de denuntare si retur:

• Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
          • la adresa de  email suport@plantilia.ro
          • la numarul de telefon 0749.222.231
          • prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa str. Tinereretului, nr. 4, ap 12, Onesti, judetul Bacau
• Returnarea se face prin trimiterea produselor in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii pe adresa Sc Tillia Company SRL,  Onesti, strada Tineretului, nr 4, ap 12, judet Bacau.
• In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
• Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie pe site.
• Suma platita initial va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.
• Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

SC Tillia Company SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: suport@plantilia.ro.

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

 

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.