Termeni si conditii

Societatea Comerciala Tillia Company SRL opereaza Site-ul pentru a comercializa produse naturiste  si bio si cosmetice naturiste si bio, pentru clientii de retail.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse reglementarilor legale si regulamentelor in vigoare existente in materie si de acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ("Termeni de utilizare").

Va rugam sa cititi acesti Termeni de utilizare cu atentie.

Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru.

Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni de Utilizare.

Prin acceptarea Termenilor de Utilizare, sunteti de acord sa respectati Termenii de Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului nostru si Termenilor de Utilizare prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata.

Asigurati-va ca recititi Termenii de Utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest Site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii de Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Atunci cand vizitati Site-ul nostru pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri.

Continuand sa utilizati Site-ul nostru acceptati si sunteti de acord cu Politica privind Cookie-urile.

Vom continua sa va aducem la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitati Site-ul nostru, pana cand confirmati luarea la cunostinta.

1.       Utilizarea site-ului

TILLIA COMPANY SRL garanteaza clientului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe Site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TILLIA COMPANY SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia. Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Intregul continut al Site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea Tillia Company SRL. Folosirea continutului acestuia fara acordul Tillia Company SRL sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru TILLIA COMPANY SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Nu este permisa abuzarea  Site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic.

Vi se permite sa va inregistrati o singura data si sa folositi un singur cont de client. Nu este permisa crearea mai multor conturi de catre acelasi client in scopul de a abuza de funcitonalitatea acestui Site.

 In cazul in care se constata existenta mai multe conturi apartinand aceluiasi client, TILLIA COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a le anula pe toate sau o parte din acestea, fara o notificare prealabila.

Pentru a trece prin procesul de inregistrare, (i) va trebui sa completati formularul de inregistrare disponibil pe Site (ii) sa va inregistrati pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de social media, conform celor stabilite mai jos.

Vi se poate cere sa ne furnizati o parola sau orice alta informatie ceruta de procedurile noastre de securitate, in scopul de a avea acces la Site-ul nostru. Accesul pe Site va fi permis numai in cazul in care si atata timp cat:

  • aveti, la data inregistrarii, cel putin 18 ani;
  • va asigurati ca toate datele furnizate de dvs. sunt veridice, exacte, actualizate si complete;
  • ne veti informa fara intarziere cu privire la orice modificare a datelor cu caracter personal prin e-mail, sau veti actualiza inregistrarile dvs. in sectiunea "Contul dumneavoastra" de pe Site;
  • veti respecta aceasta sectiune cu privire la inregistrare si Termenii de Utilizare.

Dupa completarea formularului de inregistrare si confirmarea datelor specificate in acesta, va vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra, indicand modul in care este confirmata inregistrarea.

Confirmarea inregistrarii va da dreptul de a primi acces permanent la Site-ul nostru si de a cumpara produse de la noi prin intermediul Site-ului nostru.

Datele de client, parola si orice alte informatii de securitate nu trebuie divulgate nimanui, TILLIA COMPANY SRLnefiind responsabila pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii.

Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre dvs. a frazei anterioare.

Ne veti informa imediat daca datele care permit accesul la o zona restrictionata a Site-ului nostru au fost interceptate de catre terti si ne veti explica circumstantele in care acest lucru a avut loc.

Este interzisa utilizarea conturilor altor clienti sau furnizarea informatiilor personale unor terti in vederea folosirii contului creat.

Exista posibilitatea anularii in orice moment a inregistrarii, prin contactarea noastra la adresa:┬á[email protected].

Puteti accesa si actualiza sau corecta, sau ne puteti solicita sa actualizam si sa corectam datele de inregistrare si informatiile din zona "Contul dumneavoastra" de pe Site-ul nostru.

Va rugam sa retineti ca nu puteti actualiza sau corecta informatiile furnizate pentru o livrare care este in desfasurare.

Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice raspunderi, pretentii, cheltuieli, pierderi sau alte daune pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dvs. pe siteul nostru.

Putem face publicitate si organiza concursuri, jocuri, competitii sau extrageri cu premii gratuite pe Site-ul nostru.

La astfel de concursuri, jocuri, competitii, extrageri cu premii gratuite se vor aplica reguli specifice.

Va rugam sa cititi cu atentie regulile aplicabile la orice concurs, joc, competitie, extragere cu premii gratuite la care participati deoarece prin participarea la un astfel de concurs, joc, competitie, extragere cu premii gratuite se considera ca ati acceptat si ca respectati aceste reguli.

Site-ul nostru poate contine link-uri catre Site-uri operate de terte parti ("Site-urile Tertelor Parti"). Aceste link-uri sunt destinate sa furnizeze doar informatii suplimentare.

Includerea pe Site-ul nostru a oricarui link catre un Site al unei Terte Parti nu inseamna ca aprobam, avizam sau acceptam responsabilitatea pentru acest Site al unei Terte Parti, continutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispozitie prin acesta.

Utilizati aceste Site-uri ale Tertelor Parti pe propriul risc.

Toti termenii si conditiile si politicile Site-urilor Tertelor Parti pe care le accesati vi se vor aplica in timp ce navigati pe aceste site-uri si va recomandam sa verificati acei termeni si conditii.

Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori.

Acesta este furnizat pe principiul "asa cum este" si "asa cum este disponibil", si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

Clientii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui Site si achizitionarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe Site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra.

Din acest motiv, TILLIA COMPANY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe Site, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci de produse, sau de catre importatorii agreati de acestia.

TILLIA COMPANY SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

Daca, din orice motiv, se constata nerespectarea acestor Termeni de utilizare, TILLIA COMPANY SRL, va notifica de indata clientul pentru remedierea acestei neconformitati.

 In cazul in care, aceasta neconformitate nu va fi remediata de catre client, TILLIA COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe Site prin anularea contului de client. 

 

2.       Dreptul de autor al TILLIA COMPANY SRLasupra informatiilor publicate pe Site

Intregul continut al site-ului PLANTILIA.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TILLIA COMPANY SRL si a furnizorilor sai si este protejat de legislatia aplicabila drepturilor de autor  si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala in vigoare.

Folosirea fara acordul TILLIA COMPANY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului PLANTILIA.RO numai in limitele metionate in prezentul document.

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa: [email protected].

 

3.      Produsele si serviciile comercializate de TILLIA COMPANY SRL prin intermediul site-ului, politica de preturi:

TILLIA COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Produsele comercializate prin intermediul Site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si orice alte documente conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor Termenilor de utilizare si in limita stocului de produse disponibil.

Din acest motiv TILLIA COMPANY SRLisi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt actualizate zilnic.

Preturile prezentate includ TVA-ul aferent si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe Site altceva.

Pretul de achizitie tiparit pe factura fiscala va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari TILLIA COMPANY SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, avand in vedere numarul mare de produse existente pe Site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica.

 In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari TILLIA COMPANY SRL.

4.      Plata produselor

Produsele comandate se achitata atat la livrarea produselor, la curier, sau anterior livrarii prin cardul sau ordin de plata. In caz contrar, nu se va putea efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe Site conform acestor termeni de utilizare se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.

TILLIA COMPANY SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii urmand a fi trimisa catre TILLIA COMPANY SRL la adresa de e-mail┬á[email protected]. In aceasta ultima situatie, livrarea va fi efectuata numai dupa incasarea sumei aferente comenzii in contul TILLIA COMPANY SRL.

Pentru detalii suplimentare a se vedea rubrica Cum platesc.

5.      Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania sau in Uniunea Europeana, conform datelor actualizate pe site.

TILLIA COMPANY SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in Romania pentru comenzile de minim 199 RON cu TVA, pentru livrarile cu Sameday Courier cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 3 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg. Pentru comenzile mai mici de 199 RON cu TVA se aplica o taxa de livrare de 12.9 ron pentru livrarile in Easybox, 16,9 ron pentru livrarile la domiciliu cu compania de curierat Sameday.

Pentru comenzile mai mici de 299 RON cu TVA  se aplica o taxa de livrare de 23.9 ron pentru livrarile la domiciliu cu compania de curierat DPD Courier si 19,9 pentru livrarile cu Fan Courier.

Pentru plata ramburs la curier se va percepe o taxa de 4 ron, inclusiv TVA, pentru comenzile cu o valoare mai mica de 299 ron. Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 299 ron taxa ramburs este 0.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 3 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

Pentru livrarile in Uniunea Europeana costurile sunt cele afisate pe site, in functie de tara de destinatie.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa contactarea in prealabil si reconfirmarea din partea acestuia, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

TILLIA COMPANY SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TILLIA COMPANY SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Furnizarea de date fictive, eronate, care duc la returul coletelor sau neridicarea coletelor, refuzul acestora, indreptateste Tillia Company sa-si recupereze pe orice cale toate costurile aferente, inclusiv cele de transport, retur, ambalare si expediere.

Pentru detalii suplimentare a se vedea rubrica Livrare.

 5.      Garantia produselor

Conditiile de garantie acordate produselor livrate sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, actualizata. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original.

In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona eventuala reclamatie.

 

6.      Dreptul de retragere

Cu exceptia cazurilor expres prevazute de legislatia aplicabila, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, actualizata, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Perioada de retragere va expira la 14 zile dupa:

  • ┬ádata livrarii, adica data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dvs., intrati in posesia fizica a produsului; sau
  • in cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si livrate separat: (i) ultima zi in care dvs., sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului produs, sau (ii) daca este cazul, data la care va anuntam ca nu mai putem livra produsele comandate; sau
  • ┬áin cazul unei comenzi referitor la livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau piese: (i) data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului lot sau ultimei piese, sau (ii) data la care va anuntam ca nu putem livra loturi sau piese suplimentare.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de retragere prezent pe site. Formularul standard de retragere se completeaza si se transmite in format in electronic pe site-ul nostru.

Dupa analizarea optiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail solutionarea cererii de retragere.

Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia.

Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul Site-ului, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

Nu se accepta pentru retur urmatoarele:

Produse desigiliate.

Produsele alimentare care se deterioreaz─â u╚Öor, au termen de valabilitate scurt ╚Öi sunt sensibile la temperatur─â, diferen╚Ťe de umiditate, etc (de exemplu, l─âpti╚Öorul de matc─â) pentru care nu putem garanta depozitarea corect─â din momentul ├«n care s-a desf─âcut coletul, p├ón─â la termenul de retur

Produsele pentru care a existat o cerere foarte mare si au dus la anularea comenzilor altor clienti pentru a se onora comenzile care sunt susceptibile a se anula.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce faca obeictul cererii de retragere pe care am primit-o de la dvs., cu exceptia costurilor de livrare nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat optiunea expresa pentru o alta modalitate de rambursare.

Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre dvs.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Pentru detalii suplimentare a se vedea rubrica Politica retur

 

7.       Comentariile clientilor pe Site

Clientii care acceseaza Site-ul pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila.

TILLIA COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TILLIA COMPANY SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca clientul confera societatii TILLIA COMPANY SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

8.      Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul PLANTILIA.RO este gazduit de serverele unei terte firme.

TILLIA COMPANY SRLnu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

TILLIA COMPANY SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului PLANTILIA.RO.

TILLIA COMPANY SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul PLANTILIA.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

9.      Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului PLANTILIA.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele trimise respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare.

TILLIA COMPANY SRLdetine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe Site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului PLANTILIA.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective.

Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului PLANTILIA.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol.

In acest context, TILLIA COMPANY SRLnu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

TILLIA COMPANY SRLisi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca TILLIA COMPANY SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

10.      Solutionarea litigiilor 
TILLIA COMPANY S.R.L. va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acesta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti competente.   
Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, TILLIA COMPANY S.R.L. ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana.

In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL: 

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage  

11.   Acesti Termeni de utilizare contin intreaga intelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru.

Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in Termenii de Utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.

 

Produs ad─âugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare