Lista de produse de la Biovitality

Produsele Biovitality* respecta retetele medicinii traditionale Ayurveda, una dintre cele mai vechi practici medicale
din lume, originara din India.

Ayurveda sau “stiinta vietii”, ne transmite de peste 5000 de ani, secrete greu de descifrat pentru medicina clasica, insa suficient de utile pentru mentinerea echilibrului si armoniei organismului, aflat in permanenta confruntare cu boala, suferinta, degenerarea si batranetea.
Gama Biovitality* si-a propus sa fie un spatiu al aspiratiei de insanatosire, de regenerare si reechilibrare a fiintei umane, un liant intre pacient si medic.
Alegand produsele Biovitality* ne incurajati sa nazuim mereu si neobosit spre perfectiune, sa ne asumam cu curaj sensul existentei, pentru a ne regasi la capatul drumului solidari.
Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.