- La reducere!
- -8%
CR normalizeaza trigliceridele si colesterolul, 30 capsule, Bio Vitality - 30 capsule BioVitality
CR normalizeaza trigliceridele si colesterolul, 30 capsule, Bio Vitality
CR este o combinație pe bază de extracte din plante medicinale, ce poate fi considerată un aliat împotriva valorilor ridicate a doi factori cauzatori de probleme cardiovasculare: colesterolul și trigliceridele.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 72 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 72 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,44 lei.
CR normalizeaza trigliceridele si colesterolul, 30 capsule, Bio Vitality
CR este o combinație pe bază de extracte din plante medicinale, ce poate fi considerată un aliat împotriva valorilor ridicate a doi factori cauzatori de probleme cardiovasculare: colesterolul și trigliceridele. Componentele bioactive din CR ajută persoanele cu dietă nesănătoasă sau supraponderale, ori supuse constant stresului oxidativ și psihic, ori înaintate în vârstă, la echilibrarea metabolismului lipidic și a funcțiilor hepatice.
Contribuie la:
- Menținerea arterelor cât mai “curate”, fără depuneri de placă ateromatoasă;
- Menținerea nivelului de trigliceride în limite normale pentru a evita îngroșarea pereților arterelor (arteriopatii);
- Reducerea inflamațiilor peretelui arterial și menținerea fluxului de sânge suficient irigării unui țesut (antiischemic);
- Îmbunătățirea tensiunii arteriale;
- Îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular, reducând riscul atacului de inimă sau cerebral.
Ingrediente:
Extracte de Capparis decidua, Piper longum, Piper longum root, Piper chaba, Plumbago zeylanica, Zingiber officinale
Mod de administrare:
Câte 2 până la 4 capsule pe zi timp de minim 3 luni.
În scop profilactic sau de întreținere: câte 2 capsule pe zi pe termen lung sau la recomandarea consultantului de specialitate, alături de o dietă normală.
Contraindicații:
Alergie la oricare dintre ingrediente.
Rolul componentelor:
Piperul lung (Piper longum, pipalli in hindi si pippali in sanscrita) este o planta agatatoare din familia Piperaceae cultivata pentru fructele sale, utilizate de obicei sub forma uscata, pentru asezonare sau ca si condiment in curry sau similar piperului negru. Sunt apropiate la gust cu piperul negru, cu nuante mai calde si mai lemnoase, au marimea unei seminte de mac si sunt initial verzi la culoare, grupate compact sub forma unui spic ce aminteste de matisorii de alun, lung de 2-3 maxim 5 cm si dur. La maturitate devin roz si negre dupa uscare. Pe langa piperina, alcaloid ce ii da gustul picant, piperul negru are in compozitie si piperlongumina, alcaloid care a dovedit intr-o serie de studii proprietati anticancerigene. Este folosit in Ayurveda in diverse combinatii pentru ca potenteaza efectele plantelor cu care este combinat, fiind in mod deosebit apreciat pentru tratarea afectiunilor respiratorii (astm, bronsita, gripa, laringita, raceala, tuberculoza pulmonara,etc.). Actioneaza puternic si asupra sistemului digestiv: anorexie, indigestie, flatulenta, dureri abdominale, etc.