- La reducere!
- -8%
HEPETO - 60 capsule BioVitality
HEPETO - 60 capsule BioVitality
HEPETO capsule este o combinatie de ingrediente naturale pentru sustinerea sanatatii ficatului si a vezicii biliare. La baza produsului stau 13 extracte din plante medicinale cu actiune sinergica si proprietati antioxidante, detoxifiante si imunostimulatoare.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 98 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 98 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,96 lei.
HEPETO - 60 capsule BioVitality
HEPETO capsule este o combinatie de ingrediente naturale pentru sustinerea sanatatii ficatului si a vezicii biliare. La baza produsului stau 13 extracte din plante medicinale cu actiune sinergica si proprietati antioxidante, detoxifiante si imunostimulatoare.
Adjuvant in:
- Sustinerea functiei de detoxifiere a ficatului, expus repetat si continuu la toxine exogene (provenite din alimente, aer, apa) si endogene (toxine produse de bacterii, virusuri, paraziti);
- Imbunatatirea digestiei prin reglarea functiei colecistului (vezicii biliare) si eliminarea bilei in duoden;
- Imbunatatirea metabolismului hepatic in procesarea grasimilor (creste colesterolul bun) si sintetizarea proteinelor plasmatice;
- Reducerea flatulentei si ameliorarea simptomelor dispeptice (dureri in partea superioara a abdomenului, balonari) pe fond de oboseala sau nervi;
- Protectia ficatului prin imbunatatirea raspunsului imunitar al organismului si al sistemului de aparare antioxidanta;
- Combaterea infectiilor virale hepatice datorita proprietatilor antiinflamatoare, antivirale;
- Regenerarea celulelor hepatice (hepatocitelor) in cazul leziunilor de natura virala.
Mod de utilizare: cale orala
Copii intre 6 si 12 ani: cate 1 capsula pe zi
Copii peste 12 ani si adulti: cate 2 pana la 4 capsule pe zi
Adjuvant in afectiuni cronice ale ficatului: 2 capsule de 2 ori pe zi.
Contraindicatii: Alergie la oricare dintre ingrediente.
Ingrediente: Extracte de Phyllanthus urinaria, Tephrosia purpurea, Beorhaavia diffusa, Andographis paniculata, Terminalia arjuna, Eclipta alba, Picrorrhiza kurroa, Fumaria parviflora, Tinospora Cordifolia, Swertia chirayta, Piper longum, Embelia ribes, Pulbere de Tinospora Cordifolia
Rolul componentelor:
Piperul lung (Piper longum, pipalli in hindi si pippali in sanscrita) este o planta agatatoare din familia Piperaceae cultivata pentru fructele sale, utilizate de obicei sub forma uscata, pentru asezonare sau ca si condiment in curry sau similar piperului negru. Sunt apropiate la gust cu piperul negru, cu nuante mai calde si mai lemnoase, au marimea unei seminte de mac si sunt initial verzi la culoare, grupate compact sub forma unui spic ce aminteste de matisorii de alun, lung de 2-3 maxim 5 cm si dur. La maturitate devin roz si negre dupa uscare. Pe langa piperina, alcaloid ce ii da gustul picant, piperul negru are in compozitie si piperlongumina, alcaloid care a dovedit intr-o serie de studii proprietati anticancerigene. Este folosit in Ayurveda in diverse combinatii pentru ca potenteaza efectele plantelor cu care este combinat, fiind in mod deosebit apreciat pentru tratarea afectiunilor respiratorii (astm, bronsita, gripa, laringita, raceala, tuberculoza pulmonara,etc.). Actioneaza puternic si asupra sistemului digestiv: anorexie, indigestie, flatulenta, dureri abdominale, etc.