- La reducere!
- -8%
Ceai Bronhofit Usurarea Respiratiei R14 50 g Fares
Ceai Bronhofit Usurarea Respiratiei R14 50 g Fares
Ajută la eliberarea pasajelor bronşice şi la reducerea disconfortului respirator.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,14 lei.
Ceai Bronhofit Usurarea Respiratiei R14 50 g Fares
Ajută la eliberarea pasajelor bronşice şi la reducerea disconfortului respirator.
Beneficii:
-contribuie la eliminarea disconfortului din tractul respirator
-ajută la eliberarea pasajelor bronşice şi la reducerea disconfortului respirator
-contribuie la fluidizarea şi eliminarea secreţiilor bronşice
-contribuie la optimizarea contracţiilor musculaturii netede la nivel bronşic
-contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene de la nivel respirator.
Compozitie:
-frunze de pătlagină (Plantaginis folium),
-frunze de eucalipt (Eucalypti folium) 15%,
-fructe de fenicul (Foeniculi fructus),
-rădăcină de iarbă mare (Inulae radix) 10%,
-rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix),
-isop (Hyssopi herba) 10%,
-rostopască (Chelidonii herba),
-rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma),
-cimbru (Thymi herba).
Administrare:
Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Copii 3 - 12 ani: 1 - 2 căni cu ceai pe parcursul unei zile.
Copii peste 12 ani şi adulţi: 3 - 4 căni cu ceai pe zi.
Ceaiul se bea înainte de masă.
Durata unei cure este de 6 - 8 săptămâni.
Cura se poate repeta la nevoie.
Atentionari:
Acest ceai nu este recomandat copiilor sub 3 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare
Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.
La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.
Cât timp există disconfort respirator evitaţi consumul de alimente care produc mucus cum sunt produsele lactate, dulciurile cu zahăr alb, făina albă (produsele de panificaţie, patiserie, biscuiţi, paste făinoase), grăsimile şi prăjelile. Alimentaţia trebuie să fie adaptată în funcţie de pofta de mâncare, care în asemenea situaţii este mai scăzută. Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma crudă, de suc, sau coapte, fierte şi deasemenea supe calde.
Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evitaţi deshidratarea, ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase şi îmbunătăţiţi digestia.