- La reducere!
- -5%
Ceai Ienupar Fructe 50g AdNatura
Ceai Ienupar Fructe 50g AdNatura
Contribuie la buna funcţionare a rinichilor si vezicii urinare.
Sustine o digestie sănătoasă.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,12 lei.
Ceai Ienupar Fructe 50g AdNatura
Contribuie la buna funcţionare a rinichilor si vezicii urinare.
Sustine o digestie sănătoasă.
Beneficii:
-susţine funcţionarea rinichilor, diureza şi fluxul urinar, eliminarea excesului de apă din ţesuturi
-contribuie la drenarea acumulărilor minerale de la nivel renal
-ajută la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din căile urinare, şi la reducerea disconfortului, a senzaţiilor de arsură sau usturime apărute la urinare
-contribuie reducerea numărului microorganismelor potenţial patogene la nivelul căilor respiratorii şi a celor digestive;
-ajută digestia susţinând secreţia sucurilor gastrointestinale, eliminarea gazelor intestinale şi reducerea balonării
-susţine sănătatea aparatului respirator
-contribuine la reducerea disconfortului articular, şi a celui cauzat de acumularea acidului uric în ţesuturi, la îmbunătăţirea supleţii şi mobilităţii articulaţiilor.
Compozitie:
-fructele arbustului Juniperus communis L., fam. Cupressaceae,
Administrare:
Peste 1 linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Se beau 1-2 cănă cu ceai pe zi. Durata curei este de maxim 4 săptămâni.
Atentionari:
Nu se administrează în sarcină, afecţiuni renale severe.
Utilizarea îndelungată sau supradozarea poate afecta rinichii.
Rolul componentelor:
Primele utilizări ale ienupărului în scopuri medicinale au fost consemnate în urmă cu trei milenii, în zona muntoasă a Indiei, spre Tibet, unde era folosit contra bolilor pulmonare, dar și în ritualurile de purificare ori de alungare a spiritelor rele.
Ienupărul sau jneapănul, cum este cunoscut la noi, este un arbust conifer, răşinos, rezistent la ger şi secetă, fără pretenţii faţă de sol. Fructele sunt galbene şi conţin ulei volatil , zahăr invertit (cca. 30%), alte glucide, acizi organici (gliceric, acetic, malic, formic), răşini, săruri minerale, vitamina C, tanin, flavonoide, potasiu, calciu, un principiu amar. Uleiul de ienupăr, folosit din vremuri străvechi, este recunoscut şi astăzi pentru proprietăţile sale antiseptice, antireumatice, depurative, antispasmodice, astringente, diuretice şi tonice.
Studiile arată că fructele de ienupăr inhibă sinteza PG (prostaglandine), fapt care indică utilizarea acestuia pentru dureri artritice. Ienupărul este utilizat frecvent în tratamentul reumatismului, artritei, gutei şi a altor stări artritice asociate cu acumularea acidului uric. În aceste cazuri el contribuie la excreţia acidului uric pe cale renală. În mod evident extractele de ienupăr inhibă factorul activator trombocitar, care împiedică coagularea sângelui. De asemenea extractele din fructele de ienupăr au acţiune antioxidantă.
Cercetările pe animale indică pentru fructele de ienupăr, reducerea glucozei din sânge în diabetul provocat experimental, acest fapt nu s-a testat pe om. Ienupărul şi uleiul volatil se bucură de o îndelungată şi însemnată reputaţie de diuretic în medicina populară, fiind folosit în tratamentul unor tulburări renale şi vezicale.
În aplicări externe, uleiul esenţial diluat se infiltrează în piele, ajutând la calmarea durerilor musculare şi nevralgie. O inhalaţie de vapori, cu ulei volatil de ienupăr, poate fi utilizată în tratamentul bronşitelor şi infecţiilor pulmonare.
Adserv, cu brandul AdNatura, se impune drept unul dintre numele de incredere de pe piata de remedii naturale datorita experientei de peste un deceniu si a atentiei acordate intregului proces de selectie a ingredientelor pe baza de plante, folosind doar ce este mai bun din ce are natura de oferit.
Produsele AdNatura disponibile in magazinul online Plantilia se inspira din retete traditionale si informatiile pastrate de-a lungul a sute si chiar mii de generatii in legatura cu secretele vindecatoare ale plantelor in combinatie cu cercetarea inlesnita de avansurile tehnologiei pentru a crea produse naturiste si remedii naturale de inalta calitate.