- La reducere!
- -24%
Man 120 cps Herbagetica
Man Zen Forte 120 capsule Herbagetica
Noul concept MAN, prezintă cel mai puternic amestec de plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizat cu extracte cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 97 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 97 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,94 lei.
Man Zen Forte 120 capsule Herbagetica
Noul concept MAN, prezintă cel mai puternic amestec de plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizat cu extracte cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine.
Beneficii:
-Combaterea infertilităţii
-Creşterea spermatogenezei
-Producerea de testosteron
-Eliminarea în mod natural a oboselii
-Stres şi anxietate
-Disfuncţii erectile
-Creşterea fluxului sanguin în penis
Actiuni:
-Creşterea potenţei şi a libidoului masculin
-Creşterea secretei de testosteron, spermatogeneza şi fertilitate
-Disfuncţii erectile, Impotenţă
-Creşterea calităţii spermei
Compoziție per 1 capsulă:
-extract 5-6:1 din rădăcină de Maca standardizat cu 0,6% glucosinolate 100 mg -Brânca-ursului 100 mg
-extract 25:1 din rădăcini de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide 80 mg
-extract din semințe de Palmier-pitic standardizat cu 45% acizi grași 80 mg
-extract 7-10:1 din rădăcini de Ginseng-coreean (Panax ginseng), standardizat cu 12% ginsenozide 30 mg
-drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în seleniu 20 mg
-drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în zinc 20 mg
-extract 35-40:1 din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale), standardizat cu 5% -gingeroli 20 mg
Administrare: 1-3 capsule pe zi
-Rhodiola Rosea extract 25:1 standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide – Plantă cu proprietăți adaptogene ce ajută la eliberarea anxietății, oboselii și stresului. Toate acestea sunt principalii factori ai disfuncțiilor erectile și libidoului scăzut în rândul bărbaților.
-Maca standardizat cu 0,6% glucosinolate- Avand in vedere continutul ridicat de nutienti al radacinei de Maca, dupa administrare, intregul corp va fi revitalizat. Maca susține nivelurile sănătoase de testosteron, sporind astfel energia, rezistența și vitalitatea.
-Brânca Ursului - Fitoterapia pe bază de brânca ursului are drept scop creşterea libidoului. Brânca ursului este bogta in urocumarine, poline, colină, fitosteroli, acizi organici, bioflavonoide, taninuri şi uleiuri volatile, ce au efecte afrodisiace, acţiune vasodilatatoare și stimulatoare la nivel reproducător.
-Ginseng Coreean extract 7-10:1 standardizat cu 12% ginsenozide - Ginsengul este una din cele mai versatile plante adaptogene ce poate ajuta la tratarea disfuncției erectile și la creșterea fluxului sanguin in penis datorită acțiunii sale sedative și anticonvulsivante.
-Zincul - Un puternic antioxidant, ce este implicat în menținerea unei balanțe optime hormonale și a unui mediu endocrin sănătos.
-Seleniu – Prezent în cantitate ridicată în testicule și canalele seminale, Seleniul este necesar pentru mobilitatea spermatozoizilor, de aceea sporeste fertilitatatea masculina.
-Serenoa Repens standardizat cu 45% acizi grași - poate stimula libidoul prin cresterea nivelului de testosteron al organismului și implicit a numărului de spermatozoizi.
-Ghimbir standardizat cu 5% gingeroli – Manganul conținut de ghimbir ajută la formarea și declanșarea hormonului sexual testosteron, fiind vital pentru unitatea sexuală și producția de spermatozoizi. Totodată, Ghimbirul este și un afrodisiac puternic. Gingerolul, substanța regăsită în Ghimbir, are efect termic, producând în organism căldura similara celei produse în timpul excitării sexuale.
Brânca ursului mai este denumită, in popor şi crucea-pământului.
Rãdãcinile de ginseng se bucurã, de mai bine de 2000 de ani, de o reputaţie ieşitã din comun, fiind considerate un panaceu. Faptul acesta s-a reflectat pânã şi în denumirea latinã a plantei („panax” înseamnã medicament universal).
Pornind probabil de la forma rãdãcinilor de ginseng, care sugereazã forma corpului uman cu mâinile şi picioarele de o parte şi de alta a trunchiului, s-a rãspândit credinţa popularã cã aceste rãdãcini ar fi bune la tratarea bolilor oricãrui organ al corpului omenesc.
Faima ginseng-ului s-a extins în ultimele decenii aproape peste tot în lumea occidentalã. Pe lângã specia asiaticã sunt cunoscute o serie întreagã de specii înrudite, dintre care cele mai familiare sunt ginseng-ul american (Panax quinquefolius) şi ginseng-ul japonez (Panax japonicus). Ginseng-ul siberian (Eleutherococcus senticosus) nu aparţine genului Panax şi nu conţine substanţele active specifice acestuia.
Plantele din genul Ginseng sunt printre cele mai vchi şi mai preţuite plante folosite în fitoterapie. Utilizarea lor în medicina chineză merge în urmă cu până la 4000 de ani. În poporul chinez există de foarte multă vreme credinţa că ginsengul (aici fiind vorba de cel asiatic, Panax ginseng) creşte longevitatea, îmbunătăţeşte sănătatea, memoria şi pofta de mâncare.
Ginsengul siberian are o poveste diferită, istoria recentă începând în 1855 când doi oameni de ştiință ruşi au călătorit din St. Petersburg înspre regiunea Ussuri din Rusia, de-a lungul râului Amur. În această regiune unul din ei a boservat o vastă zonă vegetată de acest arbust cu frunze asemănătoare castanului şi cu lăstari semănând cu ginsengul asiatic şi, nefiind capabili să identifice planta, cei doi oameni de ştiinţă au luat un exeplar cu ei înapoi la St. Petersburg pentru a o clasifica. Astfel, planta a primit denumirea Eleuthero, însemnând arbust-fără-fructe, şi denumirea specifică de senticosus, care tradusă din latină înseamnă spinos. Abia la mijlocul secolului XX a fost redescoperit, când oamenii de ştiinţă ruşi au început investigațiile ştiinţifice asupra substanţelor plantei care ”produc o rezistenţă nespecifică a organismului”. Aceste substanţe au fost denumite adaptogeni.
În occident, cercetările asupra substanţelor adaptogene au început cu Panax, acesta fiind cel mai cunoscut şi utilizat până atunci. Dar, din cauza costurilor ridicate pe care le impunea procurarea plantei, cercetătorii au căutat alternative printre speciile genului, iar cel mai promițător s-a dovedit a fi ginsengul siberian, iar începând din anii 1950 s-au realizat numeroase studii asupra efectelor acestei plante, fiind evaluată şi utilizarea sa tradiţională.
În medicina tradiţională chineză este denumit “Ci-wu-jia”. Duke (1985) a raportat faptul că planta a fost folosită în oraşul Harbin din Nord-Estul Chinei ca remediu popular pentru bronşită, afecţiuni cardiace, şi reumatism, utilizarea regulată a plantei fiind pentru a revigora organismul, a îmbunătăţi starea generală de sănătate, a îmbunătăţi memoria, pofta de mâncare, pentru creşterea longevităţii, în fond servind ca medicament preventiv şi tonic general. În Taiwan era folosit în medicina populară la pacienţi cu hepatite şi cancer.
Referinţele bibliografice, mergând până în 1960, relevă faptul că ginsengul siberian a fost utilizat medicinal şi în restul lumii timp de decade – are utilizare medicinală în Franţa fiind cuprins în Farmacopeea Franceză 10, în Germania, în Rusia, în Regatul Unit fiind cuprins de asemenea în British Herbal Pharmacopoeia, în china în Farmacopeea Republicii Populare Chineze 2005. De la publicarea primului articol în 1960, au mai apărut peste 1000 de articole despre Eleutherococcus. Preparate din ginsengul siberian au fost utilizate în scop medicinal în Germania dinainte de 1978, când a fost notificat de către autoritatea germană primul produs medicinal. Acum este pe larg comercializat în farmacii, sau în magazinele naturiste ca şi supliment alimentar, în Statele Unite şi Europa.
S-au realizat numeroase studii farmacologice şi clinice, precum şi recenzii publicate în jurnalele medicale şi farma, începând încă din 1957. În 1962 în fosta URSS a fost aprobat de către Comitetul Farmacologic un extract din plantă pentru utilizare clinică sub indicaţia de „stimulent”. În 1966 a fost recomandat în programul sovietic spaţial, iar în 1968 a fost publicată prima carte pe subiectul „Eleutherococcus”. După aceasta, rezultatele obţinute în studiile realizate în Rusia, au fost verificate de către cercetătorii din lumea întreagă.
În Rusia a fost utilizat de asemenea în spitale în secţiile de oncologie pentru a creşte toleranţa pacienţilor la efectele adverse ale chimio- şi radioterapiei.
În prezent utilizarea ginsengului siberian este pe larg recunoscută: ca şi tonic în cazul stărilor de oboseală de epuizare fizică, şi senzaţiilor de slăbiciune şi pierdere a concentrării; ca şi profilactic şi tonic revigorant pentru îmbunătăţirea stării psihice şi mentale în astenia funcţională, ca întăritor, în stări de convalescenţă; ca adaptogen, pentru a creşte rezistenţa organismului în cazul expunerii la factori stresanţi precum temperaturile ridicate sau scăzute, epuizare fizică, visusuri, bacterii, produse chimice, condiţii de muncă extreme, poluare chimică sau fonică.
Precauţii: Nu se cunosc.
Contraindicaţii:A nu se administra copiilor și persoanelor cu alergii la oricare dintre componente.
Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.
Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.