Magneziu cu B6 100 tablete Solgar
Magneziu cu B6 100 tablete Solgar
Magneziu îmbogățit cu vitamina B6, ce susține funcțiile psihologice și nervoase normale și atenuează crampele.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 42 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 42 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,84 lei.
Magneziu cu B6 100 tablete Solgar
Magneziu îmbogățit cu vitamina B6, ce susține funcțiile psihologice și nervoase normale și atenuează crampele.
Beneficii:
Este ideal pentru sindromul premenstrual, în caz de crampe, iritabilitate și migrene.
Administrare:
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, trei (3) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.
Compozitie/3 tablete:
Magneziu (sub formă de oxid) 400mg
Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 25mg
Ingrediente/tableta:
-agenți de îngroșare (fosfat dicalcic, celuloză microcristalină),
-magneziu (oxid),
-agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal),
-agent de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală),
-gumă de celuloză,
-vitamina Β6 (sub formă de piridoxină HCl),
-colorant natural (dioxid de titan).
Nu conține zaharuri, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Ambalaj: 100 tablete
Rolul componentelor:
Magneziul participă la procesul de digestie căci bazându-se pe el, organismul mistuie în mod eficient alimentele. Atunci când este insuficient, ne confruntăm cu disconfort abdominal, balonare şi alte probleme. Magneziul are rol de coenzimă de-a lungul tractului digestiv, ceea ce înseamnă că pe lângă misturirea mistuirea alimentelor ajută şi la absorbirea nutrienţilor în organism. De asemenea, stimulează producţia de acid hidrocloric în stomac şi a bilei la nivelul ficatului.
Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, prin urmare participă la mai bine de 300 de procese metabolice între care cel care reglează nivelul zahărului din sânge. Carenţa de magneziu este asociată cu rezistenţa la insulină, simptom care duce la diabet şi alte boli cronice.
Magneziul asigură sănătatea inimii, întrucât participă la distribuirea eficientă a potasiului, calciului şi a altor nutrienţi la nivel celular. Potrivit unui studiu din 2006, apărut în publicaţia Modern Nutrition in Health and Disease, toţi aceşti nutrienţi favorizează sănătatea nervoasă, musculară şi un ritm cardiac normal.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
Nu doar calciul, dar şi magneziul participă la buna funcţionare a sistemului osos. Ba mai mult decâ atât, se pare că magneziul este chiar mai important decât calciul pentru oase, în condiţiile în care jumătate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocată chiar în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
O rezervă suficientă de magneziu poate scădea riscul de cancer. Potrivit unui studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition, cu fiecare 100 mg de magneziu pe care le integrăm zilnic în alimentaţie ne putem reduce riscul de cancer colorectal cu 13 procente.
Cele mai bune surse naturale de vitamina B6 sunt: drojdia de bere, cerealele integrale, bananele, somonul, spanacul, gălbenuşul de ou crud, seminţele de floarea-soarelui, avocado.