- La reducere!
- -20%
Crema Galbenele 250ml Jardin Naturel
Crema Melkfett Galbenele 250ml Jardin Naturel
Melkfett este blanda pentru piele și de aceea este potrivita pentru îngrijirea mâinilor aspre, a buzelor crăpate, a zgarieturilor și a arsurilor solare.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,22 lei.
Crema Melkfett Galbenele 250ml Jardin Naturel
Melkfett este blanda pentru piele și de aceea este potrivita pentru îngrijirea mâinilor aspre, a buzelor crăpate, a zgarieturilor și a arsurilor solare.
Beneficii:
-Protejează fața și mâinile pe vreme rece si aspra.
-Este potrivita pentru îngrijirea mâinilor atunci când sunt expuse grăsimilor, uleiurilor și germenilor, de ex. la piscina sau la sauna.
-Este blanda pentru piele și de aceea este potrivita pentru îngrijirea mâinilor aspre, a buzelor crăpate, a zgarieturilor și a arsurilor solare.
-Puteți folosi această cremă pentru si pentru demachiere usoara.
Compozitie:
-Petrolatum
-Paraffinum Liquidum
-Calendula Officinalis Flower Oil
-Brassica Campestris Seed Oil
-Tocopheryl Acetate
-CI. 40800
Administrare:
Crema se aplica pe piele.
Se maseaza bine.
Dacă este necesar, vă rugăm să repetați.
Atentionari:
Se recomanda pastrarea in locuri ferite de caldura si umiditate.
A nu se lasa la indemana sau la vederea copiilor mici!
Rolul componentelor:
Calendula officinalis L. (Compositae)-Denumirea ştiinţifică se datorează faptului că înfloreşte aproape tot anul, adică, în vechiul calendar roman, la toate calendele. În franceză, acestea poartă numele de „souci”, cu referire la culoarea plantei, derivat de la „floarea soarelui”. Potrivit unei legende engleze, Fecioarei Maria îi plăcea să-şi împletească în păr gălbenele; de aceea, în limba engleză, aceasta floare este numită „marigold”, însemnând „aurul Mariei”. Practicienii din secolul al XVII-lea o recomandă pentru „întărirea inimii” şi în tratarea variolei şi rujeolei.
Se pot utiliza sub formă de infuzie, decoct, ceaiuri, comprese, spălături, măşti şi produse cosmetice. În funcţie de afecţiunea care se doreşte a fi tratată, gălbenelele pot fi utilizate pentru tratament local (creme, comprese, maşti, spălături) sau pentru tratamente sistemice (decoct, infuzie, ceai etc).
Au capacitatea de a ajuta organismul în lupta împotriva infecţiilor, având acţiuni antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene şi antifungice prin prezenţa saponozidelor şi uleiului volatil. Gălbenelele au acțiune cicatrizantă, emolientă și demulcentă datorită mucilagiilor, care formează geluri vâscoase, formând astfel un strat coloidal protector pentru mucoase și ţesuturi. Efectul cicatrizant al gălbenelelor se datorează carotenoidelor care asigură multiplicarea celulelor precum şi un efect antioxidant benefic împotriva radicalilor liberi.
Un studiu făcut asupra efectelor gălbenelelor asupra unui grup de pacienți cu probleme gastrice, mai exact ulcer gastroduodenal și gastrită hiperacidă; după tratamentul cu gălbenele, rezultatele au arătat dispariția nișei ulceroase la unii pacienți, aciditatea gastrică a scăzut foarte putin, ceea ce a condus la concluzia că gălbenelele acționează în aceste afecțiuni prin vindecarea epiteliului gastric, adică a acelui strat de protecție a stomacului care este lezat de boală. De asemenea se utilizează pentru vindecarea ulcerului bucal, la nivelul gâtului sau venos.
Producator de creme antireumatice.