• La reducere!
  • -5%
MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS - Cosmopharm, REMEDII NATURISTE
MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS - Cosmopharm, REMEDII NATURISTE

MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS - Cosmopharm

MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS - Cosmopharm

Cea mai variata gama de probiotice intr-o singura capsula.
Cel mai mare numar de tulpini probiotice – 15 tulpini lactice benefice + zinc.
Regleaza tranzitul intestinal, are eficienta dubla, atat in cazul diareei, cat si in cazul constipatiei.

ANCA139
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
39,90 lei 42,00 lei -5%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 39 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 39 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,78 lei.


 

MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS - Cosmopharm

Cea mai variata gama de probiotice intr-o singura capsula.
Cel mai mare numar de tulpini probiotice – 15 tulpini lactice benefice + zinc.
Regleaza tranzitul intestinal, are eficienta dubla, atat in cazul diareei, cat si in cazul constipatiei.

Beneficii:

-Reduce riscul aparitiei problemelor digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale (balonari, arsuri stomacale, colon iritabil);
-Eficient in controlul si tratamentul diareei si al constipatiei;
-Imbunatateste sistemul digestiv;
-Combate digestia dificila; stimuleaza unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltaza, alfa-galactozidaza si altele);
-Regleaza motilitatea intestinala;
-Grabeste vindecarea;
-Util in tratamentul intolerantei la lactoza. MegaBiotic® produce enzima lactaza (beta-galactozidaza) care creste capacitatea organismului de asimilare a lactozei;
-Concureaza si elimina bacteriile daunatoare din tractul gastro-intestinal si reduce ulceratiile;
-Favorizeaza sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K;
-Stimuleaza sistemul imunitar si il face mai puternic/intareste;
-Reduce productia de IgE (imunoglobulina E) implicata in cresterea nivelului histamine; -Scade permeabilitatea mucoasei intestinale pentru toxine endogene;
-Regleaza actiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale;
-Moduleaza dezechilibrele sistemului imunitar: reduce endotoxinele cu rol in declansarea bolilor autoimune, stimuleaza proliferarea globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), stimuleaza secretia de IgA (imunoglobulina A);
-Ajuta sistemul imunitar in distrugerea celulelor tumorale;
-Imbunatateste starea generala de sanatate si confort;
-Se asociaza tratamentului cu antibiotice;
-Protejeaza organismul impotriva infectiilor prin producerea de substante antimicrobiene si prin stimularea apararii naturale a corpului;
-Produce bacteriocin, care este principalul compus antimicrobian;
-Ajuta in infectiile cauzate de H. Pylori;
-Reduce manifestarile neplacute cauzate de infectii vaginale, urinare, cutanate, pulmonare;
-Reduce reactiile inflamatorii si alergice;
-Inlatura mirosul neplacut al gurii- halena;
-Scade manifestarile si recurenta diferitelor infectii precum: virusul febrei aftoase, poliomielitic, gripal, Staphilococcus aureus, Streptococus pneumonie, Salmonella, Candida albicans, Lamblia (giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara.

Compozitie/capsula:

Amestec de 15 tulpini de bacterii lactice benefice
Lactobacillus rhamnosus: Lr-G14 ≥ 3,0 mld UFC/caps
Bifidobacterium lactis: BL-G101 ≥ 2,0 mld UFC/caps
Lactobacillus acidophilus: LA-G80 ≥ 2,0 mld UFC/caps
Lactobacillus plantarum: Lp-G18 ≥ 2,0 mld UFC/caps
Lactobacillus reuteri: LR-G100 ≥ 2,0 mld UFC/caps
Bifidobacterium breve: BB-G95 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Bifidobacterium bifidum: BB-G90 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Bifidobacterium longum: BL-G301 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Bifidobacterium infantis: BL-G201 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Lactobacillus casei: LC-G11 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Lactobacillus paracasei: LPc-G110 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Lactobacillus helveticus: LH-G51 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Lactobacillus gasseri: LG-G12 ≥ 1,0 mld UFC/caps
Lactobacillus bulgaricus: LB-G40 ≥ 0,5 mld UFC/caps
Lactobacillus salivarius: LS-G60 ≥ 0,5 mld UFC/caps
Gluconat de zinc 75 mg

Administrare:

Adulti: o capsula zilnic, inainte de masa.
Copii peste 3 ani: continutul unei capsule poate fi amestecat cu lapte, ceai, apa sau mancare, la temperatura camerei. Se poate asocia cu antibioticele, cu doua ore inainte de prima doza de antibiotice.

Atentionari:

Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul contine ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variatii organoleptice de la un lot la altul; culoarea poate varia de la alb spre galben, fara a afecta caracteristicile produsului.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Rolul componentelor:
Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.
In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Aceasta poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice.
In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“. Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.
Un microorganism este considerat probiotic, atunci când prin numeroase studii ştiintifice şi clinice, este demonstrat faptul că oferă numeroase beneficii şi un tranzit intestinal sănătos atât organismului uman, cât şi celui animal. Efectele probioticelor, sunt de regulă determinate de tulpină, motiv pentru care este deosebit de important ca de fiecare dată când achiziţionăm un produs care conţine probiotice, să fim foarte atenţi la tipul de tulpină precizat pe ambalaj. Unele specii de bacterii (ex. E. coli) au anumite tulpini ce sunt în acelaşi timp şi benefice şi nocive.
Pe suprafaţa corpului nostru şi în interior, trăieşte o comunitate de microorganisme ce depăşeşte din punct de vedere numeric cantitatea celulelor organismului uman in raport de 10 la 1. Tractul gastrointestinal inferior este populat de marea majoritate a acestor microorganisme ce formează un veritabil ecosistem ce poartă denumirea de “microbiom intestinal uman”.
O pondere foarte mare a microbiomului intestinal uman este reprezentată de bacterii, dar drojdii şi protozoare sunt deasemenea prezente. Cu toate că este alcătuit din celule non-umane, microbiomul intestinal poate fi considerat un organ uman esenţial. Asemenea inimii sau ficatului, microbiomul intestinal are un rol vital în menţinerea sănătăţii organismului. Atunci când există o perturbare la nivelul microbiomului aceasta este resimţită la nivelul întregului organism, susţin broşurile Jarrow.

Zincul este un element esential care ofera multe beneficii terapeutice, adesea trecute cu vederea.
Organismul uman contine aproximativ 2 pana la 3 grame de zinc, care poate fi intalnit in oase, dinti, piele, ficat, muschi, leucocite etc.
Din cauza ca niciuna dintre acestea nu poate constitui o rezerva constanta de zinc, pentru a-si putea asigura cantitatea zilnica optima din acest mineral, organismul depinde de asimilarea sa pe cale alimentara. Peste 300 de enzime diferite cu functii vitale in organism depind de aportul de zinc pentru a functiona la parametri inalti. Unele dintre aceste metaloenzime au ca si componenta principala de baza ionul de zinc.
Printre enzimele care au roluri vitale in organism se afla anhidraza carbonica, care ajuta la excretia de CO2; fosfataza alcalina, care elibereaza fosfati anorganici necesari in metabolismul oaselor; superoxid dismutaza (SOD), care ajuta la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi; alcool-dehidrogenaza (ADH) , care ajuta ficatul in detoxifierea de alcool; carboxipeptidaza, necesara pentru digestia proteinelor alimentare. Mai mult decat atat, diviziunea celulara corecta nu poate avea loc fara o cantitate adecvata de zinc, necesara sintezei AND, ARN si a proteinelor. Zincul este o componenta structurala necesara unirii proteinelor AND si protejeaza de asemenea membrana celulara impotriva lizei.
Vitamina A depinde de actiunea zincului pentru a-si desfasura activitatea normala. Zincul regleaza nivelurile de vitamina A si cantitatea in care aceasta este eliberata de ficat. Acest mineral influenteaza de asemenea cresterea si dezvoltarea si in alte moduri. Atat hormonul stimulator folicular hipofizar (FSH), cat si hormonul luteinizant hipofizar (LH), ambele influentate de actiunea zincului, sunt importante pentru functionarea normala a testiculelor si pentru spermatogeneza. Zincul ajuta la mentinerea in buna stare a prostatei si previne hipertrofiile benigne ale prostatei.
Pancreasul este o alta glanda care utilizeaza zincul. Acesta intra in compozitia insulinei si este excretat in secretiile pancreatice. Metabolismul este de asemenea partial dependent de prezenta zincului care ajuta la transformarea tiroxinei (T4) in triiodotironina (T3). In plus, trei dintre cei cinci analizatori nu ar functiona in lipsa unei cantitati adecvate de zinc in organism – analizatorii gustativ, olfactiv si vizual.
Unele studii sustin teoria conform careia ar exista o legatura intre integritatea sistemului imunitar si cantitatea de zinc din organism. Acest mineral ajuta la reglarea nivelului de limfocite T, limfocitelelor T CD4 si interleukinei-2. Acest rol in cadrul sistemului imunitar ii ofera zincului capacitatea de a facilita vindecarea ranilor. Alte studii au aratat ca modificarile nivelului de zinc din organism pot modifica apoptoza, in prezent cunoscuta ca “moartea celulara programata”. De asemenea, s-a demonstrat ca zincul poseda proprietati antiinflamatoare. Totusi, pentru a defini rolul zincului in cadrul sistemului imunitar, sunt necesare studii in plus, pe viitor.
Apoptoza este un proces innascut, conservat din punct de vedere evolutiv, prin care celulele, in mod sistematic, isi inactiveaza, dezasambleaza si degradeaza propriile componente structurale si functionale pentru desavarsirea propriului lor deces. Acest proces poate fi activat intracelular printr-un program de dezvoltare definit fie genetic, fie extracelular, prin intermediul proteinelor endogene, citokinelor si hormonilor, ca si de componente xenobiotice, radiatii, stresul oxidativ si hipoxia.
Abilitatea unei celule de a intra in apoptoza, ca raspuns la un semnal de “moarte”, depinde de statusul ei proliferativ, pozitia ciclului celular si de expresia controlata a genelor care promoveaza, inhiba si afecteaza programul de moarte. Reglarea stricta a acestor parametri modulatori ai mortii trebuie mentinuta, pentru asigurarea contextului fiziologic propice aparitiei apoptozei. Disfunctiile, care apar in oricare dintre punctele caii de moarte programata, pot duce la un proces apoptotic eronat, determinand astfel exprimarea unor conditii fiziopatologice.
Sus
Asigurarea cantitatii zilnice necesare de zinc ajuta la prevenirea a numeroase complicatii. Unui adult ii sunt necesare aproximativ 0.2 mg/kg corp de zinc pe zi; nu este permisa depasirea acestei cantitati. Conform recomandarilor oferite de DRI (Dietary Reference Intakes), cantitatea recomandata de zinc si tolerabilitatea organismului fata de limita superioara a acesui aport variaza in functie de varsta, sex, stari fiziologice speciale – sarcina sau lactatie.
Specialiatii DRI au rolul de a stabili limitele prin care oamenii sa se poata ghida in ceea ce priveste aporturile nutritionale si de aceea nu este necesar sa fie urmate intocmai. Activitatea fizica excesiva, regimul vegetarian, prezenta unei boli pot modifica limitele stabilite de DRI. In plus, in cazul unor afectiuni, poate fi chiar necesara depasirea limitei superioare de aport a zincului.
Sus
Aproximativ 70% din zincul obtinut din alimentatie provine din produsele de origine animala. Carnea macra, ficatul, ouale, cerealele imbogatite si fructele de mare (in special stridiile) sunt adevarate resurse de zinc. Deoarece din multe diete vegetariene lipsesc aceste alimente, la vegetarieni, absorbtia zincului se produce in general lent. Se apreciaza ca vegetarienilor le este necesar un aport de doua ori mai mare decat celor care consuma alimente nonvegetariene.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
10 capsule
Forma de prezentare
Flacon

 Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare