- La reducere!
- -8%
Capsule cu Ulei de Canepa 90 cps Canah
Capsule cu ulei de canepa 1000mg
Uleiul de canepa presat la rece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre acizii grasi Omega 6 si Omega 3 pentru absorbtie optima de catre organismul nostru.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 70 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 70 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40 lei.
Capsule cu ulei de canepa 1000mg
Canepa este unul dintre alimentele perfecte ale naturii, un super-aliment care poate ajuta la mentinerea sanatatii si a starii de bine. Canepa poate oferi un spectru larg de beneficii pentru sanatate, cele mai importante fiind: cresterea nivelului de energie, reglarea nivelului colesterolului, imbunatatirea circulatiei, intarirea sistemului imunitar si nervos, recuperarea rapida in cazul leziunilor, reducerea stresului, diminuarea simptomelor dermatitelor atopice si alergiilor.
Uleiul de canepa presat la rece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre acizii grasi Omega 6 si Omega 3 pentru absorbtie optima de catre organismul nostru. Contine, de asemenea, GLA - super acidul gras polinesaturat.
84 capsule 1000 mg, de forma ovoidala, netede, lucioase, translucide, de culoare verde deschis, fara gust si cu miros caracteristic gelatinei. In exterior, capsulele sunt gelatinoase si elastice, mate, in interior contin ulei din seminte de canepa presat la rece certificat ecologic.
Uleiul este certificat ecologic de SC Ecoinspect SRL; RO-ECO-008
Spre deosebire de uleiul la sticla, capsulele va ofera avantajul mobilitatii.
Contine raportul ideal de 3:1 intre acizii grasi Omega 6 si Omega 3 pentru absortie optima de catre organismul nostru, care il transforma in EPA si DHA, acizi grasi esentiali, vitali pentru alimentatia noastra.
Contine de asemenea GLA sau "super acidul gras polinesaturat" care sustine echilibrul hormonal.
Recomandari:
Uleiul de canepa ajuta la :
- Mentinerea sanatatii si elasticitatii membranei celulelor (mai ales a celulelor nervoase);
- Dezvoltarea creierului la copii;
- Revitalizarea sistemului imunitar;
- Mentinerea unei inimii sanatoase prin reducerea nivelului colesterolului si a presiunii arteriale;
- Ameliorarea simptomelor dermatitelor atopice, a proceselor inflamatorii ale arterelor si reducerea simptomelor premenstruale si ale menopauzei.
Valori nutritionale
Valoare energetica/capsule 8.75 Kcal/ 35.98 KJ
Grasimi.............0.97 g
Saturate............0.1 g
Carbohidrati........0 g
Zaharuri.............0 g
Proteina............. 0.0
Saruri..............0.02 g
Mononesaturate
Omega 9.............0.1 g
Polinesaturate
Omega 6.............0.55 g
Omega 3.............0.18 g
Amidon..............<0.03 g
Fibre...............<0.50 g
Vitamina alfa E.....0.03 mg
Vitamina gamma E... 0.3 mg
THC.................<10ppm
Mod de administrare:
2-4 capsule pe zi, preferabil dupa masa.
Rolul componentelor:
Plantă binecunoscută din familia Cannabaceae, erbacee, anuală sau bienală, dioică (florile sunt unisexuate şi sunt dispuse pe indivizi diferiţi), de obicei ramificată, cu frunze lung peţiolate, 3 la 7 penate, cu foliolele lanceolate şi serate; florile femele reduse la perigon, cu o singură bractee şi grupate într-o inflorescenţă spiciformă, cele mascule formează panicule bogate în polen; fructul este o achenă gri-verzuie, lucioasă, lungă de 3,5-5 mm şi lată de 2,5-4 mm.
Botaniştii au polemizat multă vreme pe marginea încadrării botanice a cânepei, unii susţinând existenţa a mai multor specii, alţii doar a mai multor varietăţi. Se consideră totuşi că, de vreme ce plantele, prin hibridizare, produc seminţe fertile, cânepa poate fi clasificată ca o singură specie, dar cu cel puţin o subspecie importantă.
Locul de origine al cânepei este vestul Asiei şi India, unde Bast a raportat că aceasta se cultiva pentru seminţe. Cânepa a fost bine cunoscută de către grecii şi romanii din antichitate, dar se pare că aceştia nu erau familiarizaţi cu proprietăţile sale narcotice. Dioscorides menţiona doar că sucul proaspăt din seminţe domoleşte durerile de urechi, aceeaşi afirmaţie fiind făcută şi de către Galen. Herodot o menţionează, de asemenea, şi afirmă că sciţii o cultivau şi o foloseau pentru a-şi face haine. În India, în schimb, era cunoscută ca şi „stimulatoarea plăcerii”, „provocatoarea dorinţei”, „liantul prieteniei”, „cauza mersului legănat”, „autorul râsului” etc. Pliniu a menţionat planta sub numele de Cannabis. Denumirea plantei, derivă din grecescul cannabis şi latinescul sativa, însemnând folositor.
În nordul Europei planta a ajuns probabil înaintea migraţiei anglo-saxone. Aceasta era cultivată în special pentru extragerea fibrelor din care erau confecţionate articole de îmbrăcăminte şi frânghii. În sănătate, oficial folosite erau seminţele, care sunt menţionate în cărţile medievale ca şi calmante pentru tuse. În plus, seminţele de cânepă au constituit un ingredient popular pentru diferite feluri de mâncare, dar Matthiolus avertiza asupra efectului anafrodisiac manifestat la utilizarea frecventă. În Letonia, cânepa verde era consumată ca remediu pentru arsuri la stomac. În Rusia şi Grecia, uleiul de cânepă era consumat în timpul posturilor severe și prelungite, constituind uneori aproape singurul aliment. Medicinal, seminţele mai erau prescrise în caz de pleurezie, icter, viermi intestinali.
Seminţele, neposedând efecte hipnotice, sunt şi astăzi consumate ca aliment, proaspete sau preparate, fiind destul de gustoase, dar greu de separat de coajă. Acestea conţin în jur de 27,1% proteine, 25,6% grăsimi şi 7,4% carbohidraţi. Uleiul extras din ele este foarte nutritiv, bogat în acizi graşi esenţiali. În fitoterapie sunt folosite ca şi analgezice, antihelmintice, diuretice, emoliente, emenagoge, febrifuge, laxative şi tonice. Sunt utile în tratamentul constipaţiei cauzate de retenţia de lichide. Pot fi, datorită conţinutului de acizi graşi esenţiali, foarte utile în tratamentul multor afecţiuni nervoase.
În zona temperată, uleiul este preluat şi procesat de la plantele femele care au fost lăsate să stea după ce au fost recoltate plantele mascule producătoare de fibre. Fibrele se obţin din tulpini; acestea sunt puternice şi foarte durabile, şi sunt şi astăzi utilizate pentru confecţionarea ţesăturilor grosiere şi a frânghiilor. Uleiul obţinut prin deshidratarea seminţelor este folosit la iluminat, la fabricarea săpunurilor, vopselelor şi lacurilor etc. Atunci când sunt utilizate pentru fabricarea hârtiei, tulpinile sunt recoltate toamna şi topite sau aburite până când fibrele pot fi eliminate. Fibrele sunt fierte timp 2 ore sau mai mult, cu leşie, apoi bătute într-o moară cu bile sau Hollander bătător. Se obţine o hârtie de culoare albă.
Folosind inginerie de precizie și multă dragoste, procesul de producție dezvăluie bunătatea din semințele de cânepă, fără a risipi ce a creat natura.
In întreaga sa activitate, Canah, se asigură ca, prin utilizarea tehnologiilor inofensive şi a proceselor de producţie, protejează mediul înconjurător şi urmăreşte utilizarea sustenabilă a resurselor.
Satisfacţia clienţilor şi a consumatorilor reflectă progresele făcute de organizaţie în domeniul calităţii produselor şi serviciilor, precum şi eficacitatea sistemelor de management implementate.
Calitatea Canah este rezultatul efortului comun al tuturor angajaţilor, motivaţi şi instruiţi urmărind acest scop.