- La reducere!
- -5%
Zahar de Cocos 250gr Solaris
Zahar de Cocos 250gr Solaris
Gustul zaharului de cocos aminteste de caramel, fiind un indulcitor foarte aromat.
Zaharul de cocos se obtine prin evaporare din seva florilor cocotierului.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 20 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 20 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.
Zahar de Cocos 250gr Solaris
Gustul zaharului de cocos aminteste de caramel, fiind un indulcitor foarte aromat.
Zaharul de cocos se obtine prin evaporare din seva florilor cocotierului.
Beneficii:
-contine potasiu, zinc, fier si vitaminele B1, B2, B3 si B6
-contine 16 aminoacizi
-nu suprasolicita pancreasul
-este recomandat si pentru diabetici
-nu este albit
-stabilizeaza nivelul zaharului din sange
-are calorii mai putine decat zaharul obisnuit.
Compozitie:
Zahar de cocos 250.00 gr
Administrare:
Poate fi adaugat in limonada, ceai, lapte, cafeluta de cicoare, budinci, deserturi coapte sau in orice alte preparate care necesita indulcire.
Rolul componentelor:
Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vieţii” datorită proprietăţilor şi întrebuinţărilor sale multiple, dar se cultiva şi în India unde poartă numele de „kalpa vrisha” care semnifică „tot ceea ce este necesar vieţii”, în Indonezia, Brazilia şi Sri Lanka. În zilele noastre cocosul este cultivat nu doar în zone cu clima caldă, tropicală ci şi în regiunile cu climă mai rece.
Cocosul este o plantă apreciată şi se bucură de întrebuinţări multiple: remediu pentru diferite afecţiuni, sursă pentru o hrană şi băutură sănătoasă, până la fabricarea de coşuri, acoperiş pentru colibe şi nu în ultimul rând zahăr natural extras din seva florilor de cocos.
Zahărul de cocos este obţinut din nectarul florilor palmierului de cocos, în Asia este folosit de câteva mii de ani înlocuind zahărul brun şi pe cel alb. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scăzute până devine un caramel gros, după care este uscat şi măcinat până devine pudră cristalizată. Această metodă traditională asigură păstrarea conţinutului de vitamine şi minerale precum: Vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, şi o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi. Are indicele glicemic scăzut (35) faţă de alte zahăruri, ajută la stabilizarea zahărului din sânge astfel că poate fi consumat de persoanele diabetice (desigur cu moderaţie) şi cele care ţin dietă şi vor să folosească un îndulcitor cu puţine calorii, dar cu o aromă plăcută uşor caramelizată.
Prin simpla înlocuire a zahărului normal, cu zahărul de cocos se poate obţine un metabolism mai rapid, cu rezultat în arderea grăsimilor.
Zahărul de cocos se poate consuma ca îndulcitor, se poate adăuga în cafea, ciocolată, tarte cu fructe, îngheţată şi deserturi sau poate fi utilizat pentru gătit.