- La reducere!
- -5%
Silueta Perfecta Complex 28 plicuri Fares
Silueta Perfecta Complex 28 plicuri Fares
Complex 100% natural din plante medicinale, special conceput pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 53 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 53 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,06 lei.
Silueta Perfecta Complex 28 plicuri Fares
Complex 100% natural din plante medicinale, special conceput pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei.
Beneficii:
-Evaluarea eficientei complexului Silueta Perfecta confirma pierderea in greutate in medie de 3 kg si reducerea circumferintei taliei cu 4 cm.
-14 ingrediente cheie pentru reducerea greutatii corporale
-Eficienta confirmata clinic
-Complexul Silueta Perfecta confirma pierderea in greutate in medie de 3 kg si reducerea circumferintei taliei cu 4 cm
-Plicuri individuale cu doza optima recomandata
-Recomandat pentru un program de slăbire cu doar 2 plicuri/zi
100% natural.
-Studiul a demonstrat că administrarea timp de 30 de zile a complexului Silueta perfectă conduce la:
–scăderea în greutate în medie cu 3 kg la 77,78% dintre persoane
–scăderea apetitului și crearea senzației de sațietate la 81,48% dintre persoane
–reducerea circumferinței taliei în medie cu 4 cm la 88% dintre persoane
-Recomandat pentru un program de slăbire cu doar 2 plicuri/zi
-Scade apetitul, conferă sațietate prin conținutul mare de fibre dietetice
-Arde grăsimile prin extractele concentrate de garcinia, cafea verde și ananas
-Conține Crom din surse naturale, cu rol in metabolismul glucidelor
-Stimulează eliminarea toxinelor din organism prin diureză şi laxaţie.
Compozitie:
-Seminţe de Plantago ovata 24,25%,
-seminţe de in (Lini semen) 23%,
-extract uscat de Garcinia cambodgia standardizat în min 60% acid hidroxicitric 10%,
-frunze de senna (Sennae folium) 10%,
-tărâțe de grâu (Triticum aestivum)10%,
-cacao (Theobroma cacao) 8%,
-fructe de soc (Sambuci fructus) 5%,
-scorțișoară (Cinnamomi cortex) 3%,
-extract uscat de ananas (Ananas sativus fructus) 3%,
-Ortosiphon (Orthosiphon stamineus) 3%,
-extract uscat de cafea verde (Coffea arabica) standardizat în min. 8% cafeină 0,3%,
-drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogăţită în min.2000 mcg/g crom 0,3%,
-ulei esențial de Mentha spicata 0,1%, ardei iute (Capsici fructus) 0,05%.
Administrare:
Adulţi: un plic de 2 ori pe zi.
Se administrează cu iaurt, cereale, suc de fructe sau apă, de preferinţă dimineaţa şi la prânz, imediat înainte de servirea mesei. Consumaţi în decurs de 30 minute de la ingerare minim 400 ml de lichide.
Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide. Durata unei cure este de o lună.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Atentionari:
Nu se recomandă în sarcină, alăptare, copiilor sub 12 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale tubului digestiv şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se consuma seara, înainte de culcare datorită conținutului de cafeină. Dacă nu consumaţi minim 400 ml de apă în decurs de 30 minute de la ingerarea produsului, fibrele nu-şi vor putea creşte suficient volumul, vor absorbi lichidele din stomac şi intestin, ducând la apariţia crampelor, balonării, sau chiar a constipaţiei. Efecte secundare şi interacţiuni: Acest produs trebuie luat la un interval de minim 2 ore față de administrarea medicamentelor, deoarece reduce absorbţia intestinală a acestora. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Rolul componentelor:
Garcinia cambogia este un arbore din familia Guttiferae originar din Asia tropicală, cu frunze de culoare verde închis, lucioase, eliptic – obovate; înfloreşte în timpul sezonului cald, iar fructele se coc în timpul sezonului ploios şi sunt cam de mărimea unei portocale, ovoide, galbene sau roşii când sunt coapte, cu 6-8 şanţuri, 6-8 seminţe înconjurate de un tegument suculent; sunt comestibile dar prea acre pentru a fi mâncate crude. Fructele sunt apreciate pentru coaja lor uscată, utilizată în Travancore – Cochin şi Malabar ca şi condiment aromatizant în curry, în loc de tamarind sau lime. În Ceylon, fructele încă necoapte sunt murate, pericarpul gros este tăiat în felii, uscat la soare şi păstrat pentru utilizări ulterioare.
De-a lungul părţii Vestice din sudul coastei Indiei, Garcinia cambogia este cunoscută ca „Goroka” sau „Kattcha puli”. Este implicată în procesul de uscare a peştelui în special în Sri Lanka datorită proprietăţilor sale antibacteriene, iar multe specii de Garcinia sunt utilizate pentru prepararea alimentelor în Tailanda, Malaezia sau Burma.
Datele ştiinţifice au arătat că substanţa activă majoră din fructele de garcinia este acidul hidroxicitric, care îi conferă şi gustul acru caracteristic. Din punct de vedere chimic, acidul hidroxicitric este similar cu acidul citric găsit în portocale şi alte citrice. Seminţele conţin 30-31% grăsimi saturate comestibile asemănătoare cu untul kokam obţinut din Garcinia indica. Pe lângă utilizarea sa pentru prepararea şi păstrarea alimentelor, extractele din garcinia sunt uneori utilizate ca remediu popular purgativ în tratamentul viermilor intestinali şi a altor paraziţi, pentru tumori, dizenterie şi în afecţiunile digestive biliare. Decoctul din coajă este administrat în afecţiuni reumatismale şi intestinale.
În sistemul medicinal indian ayurvedic se consideră că acest tip de fructe cu gustul acru ajută digestia. Se consideră că sucul din fruct mai posedă proprietăţi antiscorbutice şi cardiotonice.
Utilizările moderne se bazează pe faptul că, în organism, carbohidraţii din alimente sunt descompuşi până la glucoză care este stocată sub formă de glicogen. Când depozitul de glicogen este saturat, excesul de glucoză este convertit în grăsimi şi colesterol. Extractul de Garcinia cambogia inhibă în organism conversia glucozei în grăsimi şi colesterol prin inhibarea anumitor procese enzimatice. Creşterea depozitării glicogenului, ajută semnificativ la reducerea nevoii, a poftei de mâncare, inducând astfel reducerea greutăţii corporale.
Prin inhibarea activităţii ATP-citrat liazei, acidul hidroxicitric reduce disponibilitatea acetilco-enzimei A, piatra de temelie pentru sinteza acizilor graşi şi a colesterolului, aceasta putând de asemenea determina organismul să îndepărteze lipoproteinele de densitate joasă (LDL) din sânge.
În anul 1493 însoţitorii lui Columb debarcând pe insula Guadaloupe au văzut pentru prima dată ananasul care i-a încântat apoi cu aroma şi savoarea sa. Bromelaina este un complex enzimatic, un ferment digestiv înrudit cu tripsina, reprezentând din punct de vedere cantitativ proteinaza majoră din compoziţia fructelor de ananas. Fiind o protează, bromelaina realizează un efect de descompunere a proteinelor, efect ce susţine utilizarea tradiţională a ananasului pentru îmbunătăţirea digestiei.
Pulpa sa este suculentă şi cărnoasă, cu tulpina care serveşte ca un miez fibros de sprijin. Exteriorul este dur, cu mici solzişori ce pot fi de culoare verde închis, galben, portocaliu-galben sau roşu atunci când fructul este foarte copt. Pulpa poate varia ca şi culoare de la alb-crem la galben şi are un amestec de gust dulce şi o aromă bogată.
Fructele de ananas conţin bromelină, fibre, fitonutrienti (acid cumaric, acid clorogenic), pectine, polizaharide, potasiu, magneziu, fier, mangan, acid folic, vitamina C, B5, B6, B1, antioxidanti si polifenoli (betacaroten). Din punct de vedere medicinal, bromelina este cel mai preţios compus, capabil să accelereze digestia proteinelor.
Ananasul are proprietăţi antiinflamatorii, purgative, detoxifiante, antidepresive şi are efect revigorant.
Ananasul proaspăt este recomandat spre consum după mesele copioase, bogate în carne, deoarece deblochează conglomeratele alimentare din stomac şi înlătură durerile digestive.
In scop terapeutic se recolteaza fructele si frunzele.
In ceea ce priveste compozitia chimica, senna contine compusi antrachinonici (senozide A si B), flavonoide, zaharide, derivati naftalenici, fitosteroli, uleiuri esentiale, ceruri, taninuri, saruri minerale, rezine, mucilagii, care ii confera proprietatile detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative si purgative.
Indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica), unde actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale si diminuarea consistentei scaunelor (prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor si stimularea eliminarii sodiului si apei in lumenul intestinal). De obicei, intra in compozitia ceaiurilor laxative (singura sau in combinatie cu alte plante). Alte indicatii sunt in curele de slabire, pentru detoxifierea organismului, stimularea vezicii biliare, in caz de parazitoze intestinale.
De asemenea, este utilizata pentru pregatirea intestinului gros in cazul interventiilor chirurgicale si investigatiilor (colonoscopie, irigoscopie). Se poate administra sub forma de ceai (macerat la rece sau infuzie, 1-2 cani/zi), tinctura (30 picaturi/seara la culcare, dizolvate in apa), capsule si comprimate (1-2 comprimate/zi, impreuna cu lichide, indicate seara la culcare).