Pilorix 30 capsule Fiterman
Pilorix 30 capsule Fiterman
Sustine sanatatea sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice si reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 86 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 86 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,72 lei.
Pilorix 30 capsule Fiterman
Sustine sanatatea sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice si reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori.
Avantaje
Sustine sanatatea sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice si reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori.
Compozitie
Ingrediente: carbonat de calciu, celuloza microcristalina, Lactobacillus reuteri stabilizat, extract deglicirinizat din radacini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra), stearat de magneziu.
- Lactobacillus reuteri stabilizat (1011 celule pe gram) / 100,0 mg/capsula
- extract deglicirinizat din radacini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra) / 75,0 mg/capsula
- calciu (carbonat de calciu) / 80,0 mg/capsula - 10% VNR*
*Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. 1169/2011
Indicatii
Recomandat pentru sustinerea sanatatii sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice si reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori, la copii peste 12 ani si adulti.
Eficacitatea administrarii PILORIX nu este influentata de tratamentul concomitent cu antibiotice, intrucat tulpinile de Lactobacillus reuteri sunt stabilizate.
Contraindicatii
Nu se recomanda administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
In absenta datelor de siguranta privind utilizarea in timpul sarcinii si alaptarii, nu se recomanda utilizarea produsului in aceste situatii.
Utilizarea preparatelor cu saruri de calciu timp indelungat poate determina constipatie.
Doze si mod de administrare
Copii peste 12 ani si adulti: 2 capsule pe zi, inainte de masa, timp de 2 saptamani.
Recomandari
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Forma de prezentare
Cutie cu 3 blistere a cate 10 capsule.
Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.
In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Aceasta poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice.
In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“. Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.
Un microorganism este considerat probiotic, atunci când prin numeroase studii ştiintifice şi clinice, este demonstrat faptul că oferă numeroase beneficii şi un tranzit intestinal sănătos atât organismului uman, cât şi celui animal. Efectele probioticelor, sunt de regulă determinate de tulpină, motiv pentru care este deosebit de important ca de fiecare dată când achiziţionăm un produs care conţine probiotice, să fim foarte atenţi la tipul de tulpină precizat pe ambalaj. Unele specii de bacterii (ex. E. coli) au anumite tulpini ce sunt în acelaşi timp şi benefice şi nocive.
Pe suprafaţa corpului nostru şi în interior, trăieşte o comunitate de microorganisme ce depăşeşte din punct de vedere numeric cantitatea celulelor organismului uman in raport de 10 la 1. Tractul gastrointestinal inferior este populat de marea majoritate a acestor microorganisme ce formează un veritabil ecosistem ce poartă denumirea de “microbiom intestinal uman”.
O pondere foarte mare a microbiomului intestinal uman este reprezentată de bacterii, dar drojdii şi protozoare sunt deasemenea prezente. Cu toate că este alcătuit din celule non-umane, microbiomul intestinal poate fi considerat un organ uman esenţial. Asemenea inimii sau ficatului, microbiomul intestinal are un rol vital în menţinerea sănătăţii organismului. Atunci când există o perturbare la nivelul microbiomului aceasta este resimţită la nivelul întregului organism, susţin broşurile Jarrow.