- La reducere!
- -10%
Metilcobalamina 30 tablete Solgar
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 96 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 96 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,92 lei.
-Vitamina B12 este vitală pentru sistemul nervos, reprezentând cheia pentru formarea celulelor roșii sănătoase.
-Vitamina B12 și acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, facilitează reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină până la limite sigure.
-Pentru a fi utilizată în mod eficient, vitamina B12 trebuie mai întâi să se transforme în metilcobalamină, sub efectul enzimei MTTR.
-Pentru multe persoane, această conversie endogenă este insuficientă ca urmare a anormalităților regăsite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cât și în cazul afecțiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.
-Studiile au demonstrat faptul că vitamina B12, sub formă de metilcobalamină, este activată în mod direct prin absorbție. În plus, tableta sublinguală B12 beneficiază de o mai bună absorbție prin mucoasa bucală.
-Vitamina B12 (sub formă de metilcobalamină)1000mcg
-agent de îngroșare (manitol),
-agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal, dioxid de siliciu),
-aromă naturală (cireșe),
-gumă de celuloză.
Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi
A se așeza între obraz si gingie, sub limbă sau a se mesteca.
Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
Consumul excesiv poate avea un efect laxativ.
Rolul componentelor:
Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pana in prezent. Desi este hidrosolubila, B12 se acumuleaza totusi, intr-o masura oarecare, in ficat, rinichi, plamani si splina. Cantitatea de vitamina ramasa nu este importanta si nu poate avea un efect toxic.
Vitamina B12 se gaseste cu precadere in produsele de origine animala:
Pentru vegetarieni, alegerea perfecta sunt cerealele fortificante pentru micul dejun.
Cantitatea zilnic necesara pentru un adult este de 2,4 mcg vitamina B12 pe zi.
Cand sistemul digestiv este inapt sa absoarba aceasta vitamina, apare un deficit, iar un regim alimentar inadecvat - tipic mai ales pentru vegetarienii convinsi, care nu consuma nici produse lactate si nici oua, poate genera carente de vitamina B12. De asemenea, persoanele in varsta sunt predispuse la deficitul mentionat.
Simptomele comune asociate cu deficienta de vitamina B12 pot include constipatie, pierderi de memorie, dificultati in mersul pe jos sau cand faci miscare, anemie, tulburari ale starii de spirit, amorteala, inflamarea limbii, dezorientare, deteriorarea tecii de mielina si dementa.
O cantitate insuficienta de vitamina B12 ar permite eliminarea unei substante numita homocistina care, atunci cand depaseste un anumit nivel, devine nociva pentru celulele cerebrale.
In acelasi timp, pe baza proprietatii sale procoagulante, care reprezinta un pericol pentru peretii arterelor, homocistina ar putea fi legata si de maladiile cardiovasculare.
Vitamina B12 este indispensabila pentru crestere. Femeile insarcinate sau cele care alapteaza au nevoie de extra portii de vitamina B12, la fel ca si de toate celelalte sunstante nutritive esentiale. Acestea trec in planceta in timpul sarcinii si contribuie la dezvoltarea copilului. Si sugarii hraniti de la pieptul mamei au nevoie sa primeasca acesti nutrienti.
Lipsa lor poate provoca importante probleme pentru sanatatea celor mici.