Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
- La reducere!
- -10%
Multiplus Brain 90 tablete Solgar
Multiplus Brain 90 tablete Solgar
Formula avansata cu vitamine, minerale, extracte de fructe, legume si plante nutritive, cum ar fi busuioc, Ginkgo, rozmarin si turmeric.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 214 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 214 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,28 lei.
Multiplus Brain 90 tablete Solgar
Formula avansata cu vitamine, minerale, extracte de fructe, legume si plante nutritive, cum ar fi busuioc, Ginkgo, rozmarin si turmeric.
Beneficii:
-contribuie la imbunatatirea functiilor cerebrale, ajutand la mentinerea concentrarii intelectuale.
-De asemenea, contribuie la mentinerea starii generale de sanatate a organismului, inclusiv a sistemului nervos si ajuta la combaterea radicalilor liberi.
-In acelasi timp, furnizeaza organismului baza nutritiva necesara de vitamine si minerale de care are nevoie, acoperind astfel complet nevoile zilnice.
-Toate produsele MULTIPLUS™ contin o baza vegetala compusa din 16 legume si fructe, care ofera organismului substantele nutritive esentiale de care are nevoie zilnic, cum ar fi vitamine si minerale. -Compozitia de substante nutritive pe care le detin formulele avansate urmeaza directiva nutritiva de baza, care se refera la consumul a cel putin "5 portii de fructe si legume pe zi."
-contribuie la imbunatatirea functiilor cerebrale, ajutand la mentinerea concentrarii intelectuale.
-De asemenea, contribuie la mentinerea starii generale de sanatate a organismului, inclusiv a sistemului nervos si ajuta la combaterea radicalilor liberi.
-In acelasi timp, furnizeaza organismului baza nutritiva necesara de vitamine si minerale de care are nevoie, acoperind astfel complet nevoile zilnice.
-Toate produsele MULTIPLUS™ contin o baza vegetala compusa din 16 legume si fructe, care ofera organismului substantele nutritive esentiale de care are nevoie zilnic, cum ar fi vitamine si minerale. -Compozitia de substante nutritive pe care le detin formulele avansate urmeaza directiva nutritiva de baza, care se refera la consumul a cel putin "5 portii de fructe si legume pe zi."
Compozitie:
Calciu (sub forma de citrat, carbonat, ascorbat) 70 mg, Vitamina C (sub forma de ascorbat de calciu, Ester C) 166,7 mg, Magneziu (sub forma de citrat) 16,67 mg, extract de frunze de busuioc Tulsi (Ocimum tenuiflorum), Ginkgo Biloba (Ginkgo biloba) (standardizat pentru a furniza glicozide si lactone terpenice), Radacina de turmeric (Curcuma longa) (standardizat pentru a furniza 93% curcumina), Rozmarin (Rosmarinus officinalis) (standardizat pentru a furniza 4% acid rozmarinic) 80 mg, Wholefood energy rich complex - un complex de fructe si legume bogate in substante nutritive, format din: Ardei iute rosu (Capsicum frutescns grossum), Rosii (Lycopersicon esculentum), Capsuni (Fragaria virginiana), Merisor (Vaccinium macrocarpon), Acai (Euterpe oleracea), Mangostan (Garcinia mangostana), Goji (Lycium barbarum), Rodie (Punica granatum), Brocolli (Brassica oleracea italica), Spanac (Spinacia oleracea), Varza creata (Brassica oleracea acephela), Sfecla (Beta vulgaris), Morcov (Daucus carota sativa), Struguri (Vitis vinifera), Dovleac (Cucurbita pepo), Afine de cultura (Vaccinium corymbosum) 50mg, Colina (sub forma de bitartrat) 18,33mg, Citrat de bioflavonoide (Citrus spp.) 16,67 mg, Inozitol 16,67 mg, Zinc (sub forma de citrat) 5 mg, Acid pantotenic (sub forma d-pantotenat de calciu) 8,3 mg, Vitamina B6 (sub forma clohidrat de pirodoxina) 7,3 mg, Tiamina (vitamina B1, sub forma de mononitrat de tiamina) 6,67 mg, Vitamina E (10 UI, sub forma de acetat de d-alfa tocoferol) 6,67 mg, Niacina (vitamina B3 sub forma de nicotinamida) 8,33mg, Riboflavina (vitamina B2) 6,67 mg, Mangan (sub forma de citrat) 1 mg, Bor (sub forma de acid boric) 0,23 mg, Cupru (sub forma de citrat) 500 μg, Iod (sub forma de iodura de potasiu) 50 μg, Beta-carotina (de origine vegetala) 0,6 mg, Vitamina A (sub forma de palmitat) 200 μg, Vitamina B12 (ca metil-cobalamina) 333,3 μg, Crom (sub forma de picolinat) 25 μg, Acid folic (sub forma de acid pteroilmonoglotamic) 133,3 μg, Seleniu (sub forma de L-selenometionina) 23,3 μg, Vitamina D3 (266,67 UI, sub forma de colecalciferol) 6,67 μg.
Calciu (sub forma de citrat, carbonat, ascorbat) 70 mg, Vitamina C (sub forma de ascorbat de calciu, Ester C) 166,7 mg, Magneziu (sub forma de citrat) 16,67 mg, extract de frunze de busuioc Tulsi (Ocimum tenuiflorum), Ginkgo Biloba (Ginkgo biloba) (standardizat pentru a furniza glicozide si lactone terpenice), Radacina de turmeric (Curcuma longa) (standardizat pentru a furniza 93% curcumina), Rozmarin (Rosmarinus officinalis) (standardizat pentru a furniza 4% acid rozmarinic) 80 mg, Wholefood energy rich complex - un complex de fructe si legume bogate in substante nutritive, format din: Ardei iute rosu (Capsicum frutescns grossum), Rosii (Lycopersicon esculentum), Capsuni (Fragaria virginiana), Merisor (Vaccinium macrocarpon), Acai (Euterpe oleracea), Mangostan (Garcinia mangostana), Goji (Lycium barbarum), Rodie (Punica granatum), Brocolli (Brassica oleracea italica), Spanac (Spinacia oleracea), Varza creata (Brassica oleracea acephela), Sfecla (Beta vulgaris), Morcov (Daucus carota sativa), Struguri (Vitis vinifera), Dovleac (Cucurbita pepo), Afine de cultura (Vaccinium corymbosum) 50mg, Colina (sub forma de bitartrat) 18,33mg, Citrat de bioflavonoide (Citrus spp.) 16,67 mg, Inozitol 16,67 mg, Zinc (sub forma de citrat) 5 mg, Acid pantotenic (sub forma d-pantotenat de calciu) 8,3 mg, Vitamina B6 (sub forma clohidrat de pirodoxina) 7,3 mg, Tiamina (vitamina B1, sub forma de mononitrat de tiamina) 6,67 mg, Vitamina E (10 UI, sub forma de acetat de d-alfa tocoferol) 6,67 mg, Niacina (vitamina B3 sub forma de nicotinamida) 8,33mg, Riboflavina (vitamina B2) 6,67 mg, Mangan (sub forma de citrat) 1 mg, Bor (sub forma de acid boric) 0,23 mg, Cupru (sub forma de citrat) 500 μg, Iod (sub forma de iodura de potasiu) 50 μg, Beta-carotina (de origine vegetala) 0,6 mg, Vitamina A (sub forma de palmitat) 200 μg, Vitamina B12 (ca metil-cobalamina) 333,3 μg, Crom (sub forma de picolinat) 25 μg, Acid folic (sub forma de acid pteroilmonoglotamic) 133,3 μg, Seleniu (sub forma de L-selenometionina) 23,3 μg, Vitamina D3 (266,67 UI, sub forma de colecalciferol) 6,67 μg.
Administrare:
Poate fi consumat de vegetarieni.
Se administreaza 1-3 tablete pe zi, preferabil in timpul mesei.
Poate fi consumat de vegetarieni.
Se administreaza 1-3 tablete pe zi, preferabil in timpul mesei.
Rolul componentelor:
Orginile acestui arbore ne îndreaptă spre o epocă, care este greu se stabilit cu exactitate. Unii oameni de ştiinţă îi atribuie acestui copac o vechime de 300 milioane de ani.Conform legendei, strămoşii arborelui Ginkgo au ocupat pe o suprafaţă mare pământul încă înainte de apariţia saurienilor. O mare parte de specii de Ginkgo s-a retras spre Asia de est încă din cretacic. Aici cunoscutul arbore de Ginkgo a reuşit să suprvieţuiască epocii glaciare. Biloba este un cuvânt compus, format din latinescul bis care înseamnă doi și loba care înseamnă lob, cu referire la forma divizată, crestată a frunzei. Se spun multe legende şi despre calităţile sale curative. Predecesorul din domeniul medical a fost China, unde începând din secolul al 11-lea au fost folosite în scopuri curative scoarţa, frunzele şi fructele acestui arbore.
Este un arbore care poate ajunge la înălțimea de 30m, cu coroana bogat ramificată. Frunzele sunt pețiolate, mari, cu neervuri ramificate. Florile sunt unisexuate iar frutul este fals, asemănător cu o drupă de culoare galbenă acoperit cu un strat ceros (pruină).
În scop terapeutic se folosesc frunzele (Ginkgo folium) iar în anii ’60 savanţii germani au descoperit că extractul de frunze obţinut prin metode speciale ajută la combaterea insuficienţei irigaţiei sangvine. Astăzi fiecare al 3-lea medicament de tratare a insufucienţei irigaţiei sangvine este un preparat bazat pe extract de arbore Ginkgo. Produsul vegetal este un vasoreglator al capilarelor, ameliorează irigația tisulară, activează metabolismul celular la nivel cerebral și stimulează circulația sanguină cerebrală. Datorită unei compoziții chimice complexe, formată din flsvonoide, sescviterpene, ginkgolide, biflavone, taninuri și aminoacizi, frunzele de ginkgo biloba au proprietăți antioxidante puternice și luptă împotriva radicalilor liberi ce produc daune la nivelul organismului precum îmbătrînirea prematură, modificarea membranelor celulare și a structurii ADN. Produsele pe baza de Ginkgo nu trebuie sa lipsească din dieta de întreținere a persoanelor de vârsta a doua și a treia. Studiile clinice au demonstrat că o doză zilnică de extracte preparate din frunzele plantei în cantitate de 120-240 mg îmbunătățește simptomele asociate de insuficiența cerebrală, ca pierderea memoriei, stările depresive, acufenele. Prin metoda “dublu-orb” (doze de 150 mg luate 12 săptămâni zilnic), au fost demonstrate avantajele pe care le au produsele pe bază de extracte din frunzele de Ginkgo. Alte studii clinice au ajuns la concluzia că preparatele din această specie sunt foarte utile în stadiul incipient al bolii Alzheimer, întârziind dezvoltarea demenței senile.
Ginkgo se administrează sub formă de infuzie, tinctură, tablete, extracte (solide, lichide, standardizate- Egb 761) și nu prezintă interacțiuni sau contraindicații.
Orginile acestui arbore ne îndreaptă spre o epocă, care este greu se stabilit cu exactitate. Unii oameni de ştiinţă îi atribuie acestui copac o vechime de 300 milioane de ani.Conform legendei, strămoşii arborelui Ginkgo au ocupat pe o suprafaţă mare pământul încă înainte de apariţia saurienilor. O mare parte de specii de Ginkgo s-a retras spre Asia de est încă din cretacic. Aici cunoscutul arbore de Ginkgo a reuşit să suprvieţuiască epocii glaciare. Biloba este un cuvânt compus, format din latinescul bis care înseamnă doi și loba care înseamnă lob, cu referire la forma divizată, crestată a frunzei. Se spun multe legende şi despre calităţile sale curative. Predecesorul din domeniul medical a fost China, unde începând din secolul al 11-lea au fost folosite în scopuri curative scoarţa, frunzele şi fructele acestui arbore.
Este un arbore care poate ajunge la înălțimea de 30m, cu coroana bogat ramificată. Frunzele sunt pețiolate, mari, cu neervuri ramificate. Florile sunt unisexuate iar frutul este fals, asemănător cu o drupă de culoare galbenă acoperit cu un strat ceros (pruină).
În scop terapeutic se folosesc frunzele (Ginkgo folium) iar în anii ’60 savanţii germani au descoperit că extractul de frunze obţinut prin metode speciale ajută la combaterea insuficienţei irigaţiei sangvine. Astăzi fiecare al 3-lea medicament de tratare a insufucienţei irigaţiei sangvine este un preparat bazat pe extract de arbore Ginkgo. Produsul vegetal este un vasoreglator al capilarelor, ameliorează irigația tisulară, activează metabolismul celular la nivel cerebral și stimulează circulația sanguină cerebrală. Datorită unei compoziții chimice complexe, formată din flsvonoide, sescviterpene, ginkgolide, biflavone, taninuri și aminoacizi, frunzele de ginkgo biloba au proprietăți antioxidante puternice și luptă împotriva radicalilor liberi ce produc daune la nivelul organismului precum îmbătrînirea prematură, modificarea membranelor celulare și a structurii ADN. Produsele pe baza de Ginkgo nu trebuie sa lipsească din dieta de întreținere a persoanelor de vârsta a doua și a treia. Studiile clinice au demonstrat că o doză zilnică de extracte preparate din frunzele plantei în cantitate de 120-240 mg îmbunătățește simptomele asociate de insuficiența cerebrală, ca pierderea memoriei, stările depresive, acufenele. Prin metoda “dublu-orb” (doze de 150 mg luate 12 săptămâni zilnic), au fost demonstrate avantajele pe care le au produsele pe bază de extracte din frunzele de Ginkgo. Alte studii clinice au ajuns la concluzia că preparatele din această specie sunt foarte utile în stadiul incipient al bolii Alzheimer, întârziind dezvoltarea demenței senile.
Ginkgo se administrează sub formă de infuzie, tinctură, tablete, extracte (solide, lichide, standardizate- Egb 761) și nu prezintă interacțiuni sau contraindicații.
Magneziul participă la procesul de digestie căci bazându-se pe el, organismul mistuie în mod eficient alimentele. Atunci când este insuficient, ne confruntăm cu disconfort abdominal, balonare şi alte probleme. Magneziul are rol de coenzimă de-a lungul tractului digestiv, ceea ce înseamnă că pe lângă misturirea mistuirea alimentelor ajută şi la absorbirea nutrienţilor în organism. De asemenea, stimulează producţia de acid hidrocloric în stomac şi a bilei la nivelul ficatului.
Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, prin urmare participă la mai bine de 300 de procese metabolice între care cel care reglează nivelul zahărului din sânge. Carenţa de magneziu este asociată cu rezistenţa la insulină, simptom care duce la diabet şi alte boli cronice.
Magneziul asigură sănătatea inimii, întrucât participă la distribuirea eficientă a potasiului, calciului şi a altor nutrienţi la nivel celular. Potrivit unui studiu din 2006, apărut în publicaţia Modern Nutrition in Health and Disease, toţi aceşti nutrienţi favorizează sănătatea nervoasă, musculară şi un ritm cardiac normal.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
Nu doar calciul, dar şi magneziul participă la buna funcţionare a sistemului osos. Ba mai mult decâ atât, se pare că magneziul este chiar mai important decât calciul pentru oase, în condiţiile în care jumătate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocată chiar în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
O rezervă suficientă de magneziu poate scădea riscul de cancer. Potrivit unui studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition, cu fiecare 100 mg de magneziu pe care le integrăm zilnic în alimentaţie ne putem reduce riscul de cancer colorectal cu 13 procente.
Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, prin urmare participă la mai bine de 300 de procese metabolice între care cel care reglează nivelul zahărului din sânge. Carenţa de magneziu este asociată cu rezistenţa la insulină, simptom care duce la diabet şi alte boli cronice.
Magneziul asigură sănătatea inimii, întrucât participă la distribuirea eficientă a potasiului, calciului şi a altor nutrienţi la nivel celular. Potrivit unui studiu din 2006, apărut în publicaţia Modern Nutrition in Health and Disease, toţi aceşti nutrienţi favorizează sănătatea nervoasă, musculară şi un ritm cardiac normal.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
Nu doar calciul, dar şi magneziul participă la buna funcţionare a sistemului osos. Ba mai mult decâ atât, se pare că magneziul este chiar mai important decât calciul pentru oase, în condiţiile în care jumătate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocată chiar în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
O rezervă suficientă de magneziu poate scădea riscul de cancer. Potrivit unui studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition, cu fiecare 100 mg de magneziu pe care le integrăm zilnic în alimentaţie ne putem reduce riscul de cancer colorectal cu 13 procente.
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie