- La reducere!
Extract Pur de Cafea 50 ml
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,46 lei.
-Extractul pur de cafea – produs din boabe de cafea arabică BIO în alcool de minim 35%. Produsul este foarte concentrat (minim 28 g. cafea per sticluță de 60 de mililitri) și nu conține zahăr. Excelent pentru a adăuga o aromă de cafea espresso la produsele gătite sau la orice produse negătite (creme, frosting, înghețată, etc.)
-Condiment alimentar de cea mai bună calitate, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor, 100 % natural, obținut prin extracția la rece în alcool a aromelor din boabele de cafea Premium certificate BIO, proaspăt măcinate.
-Aroma extractului este foarte intensă, identică cu a unei cafele espresso.
-Reflectă fidel bogăția și intensitatea aromelor boabelor de cafea. -Extractul are culoare neagră, miros plăcut specific de cafea.
-Spre deosebire de cafea care cu timpul își pierde din intensitatea aromei, extractul rămâne intens.
-Extractul este pur deoarece în procesul de producție folosim boabe de cafea BIO fără alte arome sau adaosuri.
-extract din boabe de cafea BIO,
-alcool min. 35%.
Cafeaua a fost intens studiată la nivel internaţional şi, în urma acestor vaste cercetări, experţii au agreat că un consum moderat prezintă beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine, în general.
Există o legătură clară între consumul de cafea şi capacitatea de a face efort fizic. O cafea băută cu 30 de minute înainte de a începe antrenamentul fizic are efect revigorant, energizant şi ajută la prevenirea oboselii musculare.
Atunci când este consumată neagră, fără zahăr sau lapte, cafeaua solubilă este o băutură care conţine mai puţin de 80 calorii per cană de 150 ml. Astfel, cafeaua nu influenţează aportul zilnic total de calorii, ajutând la păstrarea echilibrului dintre aportul şi cheltuiala de energie, esenţial în menţinerea greutăţii corporale.
Cafeaua, prin conţinutul de cafeină, ajută la menţinerea concentrării în momentele solicitante. Mai mult, îmbunătăţeşte memoria pe termen scurt şi alungă oboseala care intervine în a doua parte a zilei, mai ales după masă.
Conform Institutului pentru studiul ştiinţific al cafelei, alţi compuşi bioactivi din cafea sunt polifenolii, care prezintă proprietăţi antioxidante şi au un aport important în lupta împotriva radicalilor liberi, protejând astfel ţesuturile de atacul agresiv al acestora.
Există standarde stricte referitoare la obținerea extractelor naturale ce prevăd cantitatea și concentrația minimă obligatorie pentru fiecare extract în parte. Majoritatea "rețetelor" găsite pe Internet vor genera în cel mai bun caz un alcool slab aromat și nu un extract.
Ingrediente de cea mai bună calitate vor produce extracte de cea mai bună calitate! În procesul de producție folosim doar uleiuri esențiale și boabe de cafea certificate BIO și cea mai bună vanilie.