• La reducere!
Ego Potent 20cps Vitacare, Tulburari Hormonale
Ego Potent 20cps Vitacare, Tulburari Hormonale

Ego Potent 20cps Vitacare

Ego Potent 20cps Vitacare
Ego Potent reprezinta este un produs natural, destinat imbunatatirii performantelor sexuale.
Actionează favorabil asupra conditiei fizice generale si sporeste randamentul vietii sexuale.
4088
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
131,89 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 131 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 131 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,62 lei.


 
Ego Potent 20cps Vitacare
Ego Potent reprezinta este un produs natural, destinat imbunatatirii performantelor sexuale.
Actionează favorabil asupra conditiei fizice generale si sporeste randamentul vietii sexuale.
Beneficii:
-EGO POTENT reprezinta solutia naturala de stimulare a functiei sexuale masculine actionand asupra circulatiei periferice in zona genitala, creste potenta si calitatea spermatozoizilor, totodata asigura organismului un surplus de energie si vitalitate.
-Ego Potent reprezinta este un produs natural, destinat imbunatatirii performantelor sexuale.
-Actionează favorabil asupra conditiei fizice generale si sporeste randamentul vietii sexuale.
-Ego Potent este destinat barbatilor care nu sunt multumiti de viaţa lor sexuala, mai ales decalitatea sau de durata erectiei, de randamentul sexual.
-Ego Potent ofera un mod natural de imbunatatire a vieţii sexuale si de redare a increderii in sine.
-Datorita compoziţiei sale, Ego Potent influenteaza in mod pozitiv fertilitatea, constituind asadar ajutorul ideal in cazul straduintelor de conceptie.
-Ginkgo Biloba imbogateste aceasta formula prin imbunatatirea circulatiei periferice. Ginkgo biloba este o modalitate excelenta de a trata impotenta. Ajuta la intensificarea circulatiei sanguine, creste fluxul sanguin al penisului, rezultand in erectii mai ferme.
-Ginkgo biloba imbunatateste concentrarea, memoria, tine nivelul colesterolului sub control si protejeaza organele de radicalii liberi. Palmier pitic(Serenoa repens) şi Tribulus Terestris plante cu efecte sinergice se utilizeaza pentru efectele benefice asupra aparatului genital datorita reglarii secreţiei de testosteron . Actioneaza asupra sporirii nivelului de testosteron-hormon sexual masculin, ceea ce se manifesta prin cresterea evidenta a libido-ului. Datorita efectelor sale pozitive, aceasta substanta a fost folosita in medicina traditionala chineza si indiana, mai ales pentru sporirea spermatogenzei (formarea spermei), dar si pentru imbunatatirea calitatii erecţiei. Este util in impotenta legata de stres. Stresul opreste producerea testosteronului, iar lipsa lui poate duce la pierderea libidoului si la performante sexuale slabe.
-Palmierul pitic, deseori prescris de fitoterapeuti pentru probleme de prostata face intr-adevar o diferenta cand e vorba de pierderea libidoului legataă de stres. Studiile efectuate au demonstrat o imbunatatire a comportamentului sexual de pana la 30% ca urmare a efectelor stimulatoare ale extractului.
-Niacina furnizeaza un surplus de energie organismului. Este o vitamina esentiala pentru organismul uman, si poate fi gasita in multe tipuri de alimente. Organismul uman foloseşte niacina in mai mult de 50 de reacţii chimice. Are rolul de a dilata capilarele facilitand circulaţia mai abundenta a sangelui spre periferii. Niacina este componentul vital al coenzimelor care furnizeaza energie celulelor corpului uman. Aceasta vitamina importanta este necesara si pentru sinteza hormonilor care raspund de excitarea sexuala.
-Ginsengul Siberian, bogat in ginsengozide cu actiune stimulatoare a circulatiei periferice, carminativa, antiflatulenta, antitusiva ajuta organismul in condiţii de stres. Este cunoscut si folosit de secole drept afrodisiac, care imbunatateste randamentul sexual. Datorita efectelor lui stimulatoare asupra sistemului nervos central, ajuta la o stapanire mai uşoara a situatiilor exigente atat fizic, cat si psihic. Ajuta la un grad mai mare de buna dispozitie fizica si psihica. Influenteaza pozitiv libido-ul. Studiile clinice in care pacienţilor monitorizaţi li s-a administrat ginseng au demonstrat o imbunatatire a parametrilor sexuali. Stimuleaza functia sexuala si creste libidoul, creste energia si vitalitatea imbunatatind activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, elimina starile de stres, incetineste procesul de imbatranire, imbunatateste performanta sexuala. Ginsengul siberian creste activitatea spermatozoizilor.
-Ovazul (Avena sativa)este o importanta sursa de substante nutritive, minerale si vitamine asigurand energie organismului. Stimuleaza activitatea sistemului endocrin (eficient in sterilitate, impotenţa). Studii recente au evidentiat faptul ca la popoarele care consuma cantitati mari din această cereala, varsta medie la care barbatii ajung la andropauzacreste foarte mult iar fertilitatea se mentine pana la varste înaintate. Datorita continutului important de zinc, controleaza sexualitatea masculina, stimuland producerea de testosteron.
-Guarana se utilizeaza seminţele bogate in principii active, cele mai importante fiind cafeina, teobromina datorita efectelor tonice si energizante.Guarana are si un efect afrodisiac prin marirea dorintei sexuale si a andurantei.
-Vitamina E cel mai puternic antioxidant, patrunde in membrana celulelor neutralizand radicalii liberi. Nu este distrus de procesele de antioxidare (ca vitamina C) si functioneaza in mod repetitiv. Vitamina E creaza o bariera impotriva impuritatilor din aer si protejeaza celulele de efecte distrugatoare. Este un antioxidant care poate ajuta la prevenirea cancerului, a problemelor de inima, a infarctului, reduce colesterolul si previne cheagurile de sange. Vitamina E creste imunitatea si incetineste procesul de imbatranire. Taurina este un aminoacid important ce contribuie la dezvoltarea muşchiului cardiac si imbunatateste calitatea spermei.
-Taurina reduce tulburarile de dinamica sexuala si infertilitatea masculina.
-De retinut este faptul ca produsul Ego Potent este un produs tratament recomandat inclusiv persoanelor cu probleme cardiace.
-Solutia naturala de stimulare a functiei sexuale masculine
actioneaza asupra circulatiei periferice in zona genitala
-Creste potenta si calitatea spermatozoizilor
-Asigura organismului un surplus de energie si vitalitate
-Este un produs tratament recomandat inclusiv persoanelor cu probleme cardiace.
Compozitie:
-Extract de Guarana 25%….……………………...……...125,00 mg
-Extract de Tribulus Terrestris 40% ………............100,00 mg
-Extract de Ovaz 10 :1 (Avena Sativa)….................75,00 mg
-Extract 4:1 Palmier pitic (Serenoa Repens)...........50,00 mg
-Extract 24:6 Ginkgo Biloba ...................................20,00 mg
-Extract 35:1 Ginseng Siberian................................15,00 mg
-L-Taurina……………………………………………………………………………..….100,00 mg
-Niacina ...……………………………………………………………………………....…20,00 mg
-Vitamin E (6,25% DZR)...……………….…......…………………………………....…1,25mg
-Excipienţi :magneziu stearat
Administrare:
1x2 capsule /zi, timp de minim 3 luni
Atentionari:
Nu se administreaza copiilor mici şi femeilor. Nu trebuie administrat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.
 

Rolul componentelor:

Ginsengul este o plantã originarã din China şi este cultivatã pe scarã largã în Asia, nu doar în ţara de origine, ci şi în Coreea, Japonia şi Rusia.
Rãdãcinile de ginseng se bucurã, de mai bine de 2000 de ani, de o reputaţie ieşitã din comun, fiind considerate un panaceu. Faptul acesta s-a reflectat pânã şi în denumirea latinã a plantei („panax” înseamnã medicament universal).
Pornind probabil de la forma rãdãcinilor de ginseng, care sugereazã forma corpului uman cu mâinile şi picioarele de o parte şi de alta a trunchiului, s-a rãspândit credinţa popularã cã aceste rãdãcini ar fi bune la tratarea bolilor oricãrui organ al corpului omenesc.
Faima ginseng-ului s-a extins în ultimele decenii aproape peste tot în lumea occidentalã. Pe lângã specia asiaticã sunt cunoscute o serie întreagã de specii înrudite, dintre care cele mai familiare sunt ginseng-ul american (Panax quinquefolius) şi ginseng-ul japonez (Panax japonicus). Ginseng-ul siberian (Eleutherococcus senticosus) nu aparţine genului Panax şi nu conţine substanţele active specifice acestuia.

Ginsengul siberian aparține familiei Araliaceae, fiind o rudă îndepărtată a ginsengului asiatic, Panax ginseng. Arbust deciduu, înalt de până la 3 m, nativ în regiunea taigalei Estului îndepărtat (partea de sud-est a Rusiei, nordul Chinei). De la ginsengul siberian folosim rizomii şi rădăcinile, care se recoltează primăvara devreme sau toamna la afârşitul perioadei de vegetaţie.
Plantele din genul Ginseng sunt printre cele mai vchi şi mai preţuite plante folosite în fitoterapie. Utilizarea lor în medicina chineză merge în urmă cu până la 4000 de ani. În poporul chinez există de foarte multă vreme credinţa că ginsengul (aici fiind vorba de cel asiatic, Panax ginseng) creşte longevitatea, îmbunătăţeşte sănătatea, memoria şi pofta de mâncare.
Ginsengul siberian are o poveste diferită, istoria recentă începând în 1855 când doi  oameni de ştiință ruşi au călătorit din St. Petersburg înspre regiunea Ussuri din Rusia, de-a lungul râului Amur. În această regiune unul din ei a boservat o vastă zonă vegetată de acest arbust cu frunze asemănătoare castanului şi cu lăstari semănând cu ginsengul asiatic şi, nefiind capabili să identifice planta, cei doi oameni de ştiinţă au luat un exeplar cu ei înapoi la St. Petersburg pentru a o clasifica. Astfel, planta a primit denumirea Eleuthero, însemnând arbust-fără-fructe, şi denumirea specifică de senticosus, care tradusă din latină înseamnă spinos. Abia la mijlocul secolului XX a fost redescoperit, când oamenii de ştiinţă ruşi au început investigațiile ştiinţifice asupra substanţelor plantei care ”produc o rezistenţă nespecifică a organismului”. Aceste substanţe au fost denumite adaptogeni.
În occident, cercetările asupra substanţelor adaptogene au început cu Panax, acesta fiind cel mai cunoscut şi utilizat până atunci. Dar, din cauza costurilor ridicate pe care le impunea procurarea plantei, cercetătorii au căutat alternative printre speciile genului, iar cel mai promițător s-a dovedit a fi ginsengul siberian, iar începând din anii 1950 s-au realizat numeroase studii asupra efectelor acestei plante, fiind evaluată şi utilizarea sa tradiţională.
În medicina tradiţională chineză este denumit “Ci-wu-jia”. Duke (1985) a raportat faptul că planta a fost folosită în oraşul Harbin din Nord-Estul Chinei ca remediu popular pentru bronşită, afecţiuni cardiace, şi reumatism, utilizarea regulată a plantei fiind pentru a revigora organismul, a îmbunătăţi starea generală de sănătate, a îmbunătăţi memoria, pofta de mâncare, pentru creşterea longevităţii, în fond servind ca medicament preventiv şi tonic general. În Taiwan era folosit în medicina populară la pacienţi cu hepatite şi cancer.
Referinţele bibliografice, mergând până în 1960, relevă faptul că ginsengul siberian a fost utilizat medicinal şi în restul lumii timp de decade – are utilizare medicinală în Franţa fiind cuprins în Farmacopeea Franceză 10, în Germania, în Rusia, în Regatul Unit fiind cuprins de asemenea în British Herbal Pharmacopoeia, în china în Farmacopeea Republicii Populare Chineze 2005. De la publicarea primului articol în 1960, au mai apărut peste 1000 de articole despre Eleutherococcus.  Preparate din ginsengul siberian au fost utilizate în scop medicinal în Germania dinainte de 1978, când a fost notificat de către autoritatea germană primul produs medicinal. Acum este pe larg comercializat în farmacii, sau în magazinele naturiste ca şi supliment alimentar, în Statele Unite şi Europa.
S-au realizat numeroase studii farmacologice şi clinice, precum şi recenzii publicate în jurnalele medicale şi farma, începând încă din 1957. În 1962 în fosta URSS a fost aprobat de către Comitetul Farmacologic un extract din plantă pentru utilizare clinică sub indicaţia de „stimulent”. În 1966 a fost recomandat în programul sovietic spaţial, iar în 1968 a fost publicată prima carte pe subiectul „Eleutherococcus”.  După aceasta, rezultatele obţinute în studiile realizate în Rusia, au fost verificate de către cercetătorii din lumea întreagă.
În Rusia a fost utilizat de asemenea în spitale în secţiile de oncologie pentru a creşte toleranţa pacienţilor la efectele adverse ale chimio- şi radioterapiei.
În prezent utilizarea ginsengului siberian este pe larg recunoscută: ca şi tonic în cazul stărilor de oboseală de epuizare fizică, şi senzaţiilor de slăbiciune şi pierdere a concentrării; ca şi profilactic şi tonic revigorant pentru îmbunătăţirea stării psihice şi mentale în astenia funcţională, ca întăritor, în stări de convalescenţă; ca adaptogen, pentru a creşte rezistenţa organismului în cazul expunerii la factori stresanţi precum temperaturile ridicate sau scăzute, epuizare fizică, visusuri, bacterii, produse chimice, condiţii de muncă extreme, poluare chimică sau fonică.

Tribulus reprezintă o plantă cu un efect prosexual potențial care a avut o mare contribuție în ceea ce privește popularitatea sa, și anume, aceasta crește performanța sexuală la bărbați și stimulează libidoul la ambele sexe. Recent, aceasta a intrat în categoria agenților care îmbunătățesc performanța, deoarece crește nivelul natural de testosteron și, prin urmare, devine tot mai populară în rândul atleților, al halterofililor și al persoanelor în vârstă.
Tribulus a devenit populară în rândul atleților după ce consumul de steroizi a devenit ilegal la competițiile olimpice şi cele internaționale și, astfel, nivelul de testosteron trebuia crescut fără a stimula în mod artificial nivelul de hormoni.
Deși diverse studii referitoare la „efectul său asupra dezvoltării musculaturii și a întăririi acesteia” se desfăşoară destul de lent, tribulus încă se consideră că determină indirect creșterea nivelului de testosteron; rezultatul este creșterea masei musculare fără grăsimi și, prin urmare, această plantă rămâne în fruntea suplimentelor folosite de atleți.
Tribulus are un efect important asupra funcției sexuale; studiile clinice au demonstrat clar influența acesteia asupra creșterii libidoului și a stimulării activității sexuale și, astfel, creșterea performanței sexuale atât la bărbați, cât și la femei. Adevărul este că, de-a lungul timpului, această plantă s-a utilizat pentru creșterea performanței sexuale, iar mai multe studii au demonstrat că reduce cazurile de sterilitate la femei și impotența la bărbați, precum și numărul de cazuri de libido scăzut la ambele sexe. Un studiu a demonstrat o creștere a nivelului de testosteron, iar în cazul libidoului și al reflexelor sexuale, o creștere cu 71%, atunci când s-a folosit această plantă pentru cazurile în care libidoul a scăzut.
S-a observat o reducere semnificativă a efectelor secundare după stimularea artificială a hormonilor sexuali. Potrivit unor cercetători, consumul de tribulus are un rezultat mai promițător, deoarece aceasta menține echilibrul hormonal.

Guarana a fost domesticită în zona pădurilor interfluviale dintre Tapajós-ul inferior şi Madeira inferioară în Brazilia amazoniană. Nu este foarte clar care anume trib a domesticit guarana, dar Sateré-Maué care trăiesc de-a lungul râului Maué şi a afluenţilor săi cultivă extensiv guarana, planta făcând parte din mitologia lor. Un mit al acestei populaţii povesteşte cum guarana s-a născut din ochii unui băiat care a fost ucis; într-adevăr, la coacere, fructele guaranei seamănă cu nişte ochi, iar coaja roşie şi mezocarpul de sub ea lasă să se vadă o sâmânţă neagră, ca un iris.
Guarana a fost demult preţuită pentru proprietăţile sale energizante şi curative. La sfârşitul secolului XVII, de exemplu, misionarul iezuit João Felipe Betendorf nota că membrii Sateré-Maué (pe atunci cunoscuţi ca Andirazes) preţuiau guarana la fel de mult pe cât preţuiau pe atunci europenii aurul, pentru că băutura preparată din ea dădea atât de multă energie, încât la vânătoare puteau merge de la o zi la următoarea fără să simtă foame. Părintele Betendorf nota că guaraná se bea pentru scăderea febrei şi pentru vindecarea durerilor de cap, şi ca diuretic puternic.
În timpul colonizării guarana era vândută ca fortifiant, stimulent, tonic, antidot pentru febră, pentru prevenirea rigidizării arterelor, şi pentru tratamentul migrenelor. A fost considerată deosebit de eficientă pentru tratarea diareei şi dizenteriei. Peste două secole, Francisco Xavier Ribeiro de Sampaio, un judecător brazilian, avertiza că, consumul exagerat de guarana poate duce la insomnie, şi chiar la impotenţă. La mijlocul secolului XVIII, în timp ce vizita Santarém de-a lungul Amazonului mijlociu, al patrulea episcop al Belém-ului, Dom João de São José de Queirós da Silveira, a apreciat foarte mult guarana dar a avertizat de asemenea că, consumul excesiv poate duce la insomnie şi la stări de ameţeală.
Utilizările medicinale ale guaranei sunt în mare similare cu cele ale cafelei – pentru dureri de cap şi migrene, pentru stări depresive medii, şi ca energizant. Având în vedere conţinutul semnificativ în taninuri, utilizarea pe termen foarte lung nu este recomandată, din cauză că taninurile reduc abilitatea intestinelor de a absorbi nutrienţii. Fiind astringentă, tratează de asemenea şi diareea. Minerii brazilieni beau constant suc de guarana în credinţa că aceasta previne multe boli.
Este un bun stimulent adrenal pe termen scurt pentru că furnizează materia primă de care au nevoie glandele suprarenale pentru sinteza hormonală. Fructele de guarana nu au efectul dur al cafeinei ca şi potenţialul său pentru dependenţă, negenerând stările de agitaţie, iritabilitate şi nervozitate caracteristice acesteia. Taninurile şi saponinele din seminţe încetinesc rata de dizolvare şi absorbţie a guaraninei. Această eliberare lentă furnizează un efect energizant susţinut de lungă durată. O doză zilnică de 1 g conţine mai puţin de 20% din cafeina dintr-un cappuccino obişnuit.
În ultimii 10-20 de ani au început să apară gherete cu guarana pe unele străzi din Brazilia, care vând băuturi pe bază de guarana preparate în blender cu gheaţă. Formulele pentru băuturile energizante variază între vânzători, dar în general conţin nuci, alune, nuci braziliene, lapte praf, rădăcini afrodisiace şi pulbere sau sirop de guarana; unii adaugă fructe precum avocado, sau ouă de prepeliţă. Pireurile din guarana preparate în gheretele ambulante sau în cafenelele din Brazilia Amazoniană sunt revigorante, şi similare în textură şi efect cu un frappucino servit în cafenelele din America de Nord.

Plantă mică, asemănătoare palmierului, palmierul pitic este originar din America de Nord. Amerindienii şi primii colonişti utilizau boabele pentru tratarea problemelor genito-urinare. Efectele sale terapeutice exercitate asupra uretrei superioare şi a prostatei erau atât de impresionante, încât a primit numele de „cateter vegetal". Fructul este o bacă ovală, cărnoasă, colorată în negru-violaceu.
În scop terapeutic de folosesc fructele se recoltează toamna, când sunt coapte. Se folosesc la prepararea de tincturi şi a altor variate produse farmaceutice.
Compuşii activi ai palmierului pitic sunt uleiul volatil, saponinele steroidiene, flavonoidele, acizii graşi şi polizaharidele. Planta este un tonic şi unul dintre puţinele remedii vegetale considerate anabolizante - adică întăreşte şi creşte masa ţesuturilor organismului.
Are acţiune tonica, anabolizanta, stimuleaza pofta de mancare, digestiv, lactogen, anti- androginic.
Extractul de palmier pitic este prescris pentru adenomul de prostată, atâta timp cât acesta nu a atins dimensiuni mari, care să necesite o intervenţie chirurgicală.
Planta stimulează apetitul alimentar şi digestia, fiind un supliment alimentar util pentru convalescenţi. Palmierul pitic are efecte hormonale, iar femeile îl folosesc pentru mărirea sânilor şi stimularea lactaţiei. El mai este prescris pentru tulburări precum scăderea libidoului şi impotenţa.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
20 capsule
Forma de prezentare
Cutie
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare