Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
Cafea Bio Nicaragua Macinata 250g Sonnentor
Cafea Bio Nicaragua Macinata 250g Sonnentor
Această cafea, provenită dintr-un areal de cultivare din Nicaragua, se evidenţiază, diferenţiază şi caracterizează prin gustul uşor acidulat şi puternic aromat.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 47 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 47 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,94 lei.
Cafea Bio Nicaragua Macinata 250g Sonnentor
Această cafea, provenită dintr-un areal de cultivare din Nicaragua, se evidenţiază, diferenţiază şi caracterizează prin gustul uşor acidulat şi puternic aromat.
Beneficii:
-cafea de origine unica Nicaragua
-cafeaua este achizitionata direct de la fermierii din Nicaragua, fără intermediari. -atenţia şi grija purtată pentru metoda de prăjire tradiţională oferă un deliciu culinar la cel mai ridicat standard.
-are un gust uşor acidulat şi puternic aromat,
-cafea obţinută din boabe 100% Arabica, prăjite aproape de perfecţiune – un adevărat deliciu pentru cunoscătorii şi iubitorii de cafea !!!
-cafea de origine unica Nicaragua
-cafeaua este achizitionata direct de la fermierii din Nicaragua, fără intermediari. -atenţia şi grija purtată pentru metoda de prăjire tradiţională oferă un deliciu culinar la cel mai ridicat standard.
-are un gust uşor acidulat şi puternic aromat,
-cafea obţinută din boabe 100% Arabica, prăjite aproape de perfecţiune – un adevărat deliciu pentru cunoscătorii şi iubitorii de cafea !!!
Compozitie:
100% cafea Arabica din Nicaragua, de la mare altitudine
100% cafea Arabica din Nicaragua, de la mare altitudine
Rolul componentelor:
Un consum moderat de cafea, de până la 3-4 ceşti de cafea pe zi, ne poate ajuta să influenţăm în mod pozitiv starea de bine fizică, mentală şi socială, se arată în cel mai recent raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.
Cafeaua a fost intens studiată la nivel internaţional şi, în urma acestor vaste cercetări, experţii au agreat că un consum moderat prezintă beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine, în general.
Există o legătură clară între consumul de cafea şi capacitatea de a face efort fizic. O cafea băută cu 30 de minute înainte de a începe antrenamentul fizic are efect revigorant, energizant şi ajută la prevenirea oboselii musculare.
Atunci când este consumată neagră, fără zahăr sau lapte, cafeaua solubilă este o băutură care conţine mai puţin de 80 calorii per cană de 150 ml. Astfel, cafeaua nu influenţează aportul zilnic total de calorii, ajutând la păstrarea echilibrului dintre aportul şi cheltuiala de energie, esenţial în menţinerea greutăţii corporale.
Cafeaua, prin conţinutul de cafeină, ajută la menţinerea concentrării în momentele solicitante. Mai mult, îmbunătăţeşte memoria pe termen scurt şi alungă oboseala care intervine în a doua parte a zilei, mai ales după masă.
Conform Institutului pentru studiul ştiinţific al cafelei, alţi compuşi bioactivi din cafea sunt polifenolii, care prezintă proprietăţi antioxidante şi au un aport important în lupta împotriva radicalilor liberi, protejând astfel ţesuturile de atacul agresiv al acestora.
Un consum moderat de cafea, de până la 3-4 ceşti de cafea pe zi, ne poate ajuta să influenţăm în mod pozitiv starea de bine fizică, mentală şi socială, se arată în cel mai recent raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.
Cafeaua a fost intens studiată la nivel internaţional şi, în urma acestor vaste cercetări, experţii au agreat că un consum moderat prezintă beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine, în general.
Există o legătură clară între consumul de cafea şi capacitatea de a face efort fizic. O cafea băută cu 30 de minute înainte de a începe antrenamentul fizic are efect revigorant, energizant şi ajută la prevenirea oboselii musculare.
Atunci când este consumată neagră, fără zahăr sau lapte, cafeaua solubilă este o băutură care conţine mai puţin de 80 calorii per cană de 150 ml. Astfel, cafeaua nu influenţează aportul zilnic total de calorii, ajutând la păstrarea echilibrului dintre aportul şi cheltuiala de energie, esenţial în menţinerea greutăţii corporale.
Cafeaua, prin conţinutul de cafeină, ajută la menţinerea concentrării în momentele solicitante. Mai mult, îmbunătăţeşte memoria pe termen scurt şi alungă oboseala care intervine în a doua parte a zilei, mai ales după masă.
Conform Institutului pentru studiul ştiinţific al cafelei, alţi compuşi bioactivi din cafea sunt polifenolii, care prezintă proprietăţi antioxidante şi au un aport important în lupta împotriva radicalilor liberi, protejând astfel ţesuturile de atacul agresiv al acestora.
Nicio recenzie