- La reducere!
- -20%
Performax Men 10g
Performax Men 10g
Performax este un afrodiziac pe bază de miere care combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 18 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 18 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,36 lei.
Performax Men 10g
Performax este un afrodiziac pe bază de miere care combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii.
Beneficii:
-Oferă erecții de durată
-Întârzie ejacularea
-Crește potența
-Sporește satisfacția ambilor parteneri
-Maximizează performanţa sexuală
-Fortifiază şi tonifică musculatura
-Sporeşte libido-ul
-Energizează în momente de oboseală şi stres
-Ameliorează starea de spirit
-Stimulează memoria
-Reduce colesterolul
-Ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge
-Reface nivelul de hormoni masculini
-Întăreşte sistemul imunitar
Compozitie:
-sirop de glucoză (78,72%),
-miere de albine (11,01%),
-melasă de dudă (3,78%),
-polen (1,57%),
-țelină ‒ 0,79%,
-roșcovă (ceratonia siliqua) ‒ 0,63%,
-ovăz (avena sativa) ‒ 0,63%,
-ghimbir (0,63%),
-alpinia officinarum (0,47%),
-scorțișoară (0,31%),
-maca (lepidium meyeni) ‒ 0,31%,
-ginseng american (panax quinquefolius) ‒ 0,16%,
-urzică (urtica sp.) ‒ 0,16%,
-ginseng siberian (eleutherococcus senticosus) ‒ 0,13%,
-ginkgo biloba ‒ 0,13%,
-ginseng (panax ginseng) ‒ 0,13%,
-dovleac (cucurbita sp.) ‒ 0,11%,
-tribulus (tribulus terrestris) – 0,11%,
-cola vera (0,08%), extract de vanilie (0,08%),
-lăptișor de matcă (0,06%).
Tribulus (Tribulus terrestris) este un puternic remediu medical, care reglează nivelul de hormoni bărbătești şi, prin urmare, creşte libido-ul. Protejează sistemul cardiovascular şi ajută dezvoltarea musculară în timpul antrenamentelor la sala de sport. În combinaţie cu Ginkgo Biloba şi Ginseng, reduce disfuncţia erectilă şi creşte simultan fertilitatea bărbaţilor.
Potrivit cercetărilor, ginseng-ul încurajează erecţia masculină, întrucât îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în organele genitale masculine. Prin urmare, poate fi utilizat în cazurile de disfuncţie erectilă, cu rezultate incomparabile.
Substanţele din Ginkgo Biloba au un efect de subţiere a sângelui şi, îmbunătăţesc tonusul muscular al pereţilor vaselor de sânge. La bărbaţi, Ginkgo Biloba îmbunătăţeşte funcţia erectilă, extinde timpul de erecţie şi duce la orgasme mai intense. Nu în ultimul rând, ameliorează stresul şi relaxează întregul corp.
Pulberea de Galangal (Alpinia Officinarum) este un extract liofilizat obținut din rădăcina plantei cu același nume. Rădăcina de Galangal crește în Asia, fiind înrudită cu ghimbirul și turmericul, și este utilizată în tratamentul diverselor afecțiuni: Afrodisiac natural eficient, crește apetitul sexual și reface libidoul, îmbunătățește funcția sexuală și performanța sexuală.
În afara faptului că este o alternativă sănătoasă la ciocolată, roșcova conține o treime din caloriile ciocolatei și este o mare sursă nealergică de pectină și proteine. De asemenea, pudra de roșcovă nu conține acizii oxalici ce se găsesc în ciocolată și care sunt recunoscuți că interferează cu absorbția de calciu și zinc în organism.
Lăptişorul de matcă este probabil cel mai valoros produs al albinelor şi este utilizat pe scară largă ca supliment alimentar cu numeroase proprietăţi medicale. Îmbunătăţeşte organismul cu o serie de beneficii nutriţionale, energetice şi metabolice. Oferă energie, ridică moralul şi asigură funcţionarea adecvată a sistemului nervos.
Ghimbirul este o rădăcină utilizată de peste 5000 de ani. Consumul de ghimbir rezolvă un număr mare de probleme cum ar fi indigestia, pierderea de energie şi diverse infecţii. În acelaşi timp, ghimbirul prezintă proprietăţi afrodisiace şi promovează bunăstarea organismului.
Polenul este o sursă bogată în proteine şi conţine aproape toate substanţele nutritive necesare corpului uman, astfel încât este considerat un super-aliment. În plus, polenul este un ingredient natural 100%, care nu poate fi sintetizat într-un laborator.
Scorţişoara este folosită de mai mult de 5000 de ani în medicină ayurvedică (India) şi medicina tradiţională chineză pentru tratarea problemelor gastrointestinale. În acelaşi timp, are proprietăţi afrodiziace datorită uleiurilor esenţiale din compozitie. La bărbaţi s-a observat că inhibă oboseală sexuală.
Administrare:
O linguriţă de Performax (8g per porţie) îşi va face efectul maxim după aproximativ 30 minute de la consum.
Pentru a beneficia de eficienta plantelor, produsul trebuie amestecat bine înainte de consum
Pentru rezultate optime și durabile, recomandăm o porție/zi de Performax (8g), timp de 10-14 zile.
Rolul componentelor:
Ţelina este o plantă medicinală şi legumicolă care poate atinge o înălţime maximă de un metru şi care îşi are originile în sudul Europei.
Planta are un rizom gros, aproape rotund, uneori denivelat.,frunzele sunt mari, penate, cu coadă foarte lungă, fiind colorate într-un verde-închis, consistent, sănătos iar florile de ţelină sunt albe.
Din punct de vedere medicinal, utile sunt toate părţile ţelinei (frunzele, rădăcina, seminţele).
Pentru uz medicinal, din ţelină se prepară infuzie, sirop, suc de frunze, decoct şi cataplasme. De asemenea, ţelina intră în combinaţie cu alte plante medicinale, în procesul de preparare a unor ceaiuri cu efect medicinal sporit.
Principalele substanţe active importante din ţelină sunt: vitaminele A, B şi C, săruri minerale, colină, tirazină, acid glutamic, anhidridă sedanomică şi sedanolidă (compuşi specifici ţelinei).
Ţelina acţionează în organism ca un bun agent digestiv, diuretic, antiasmatic, carminativ, expectorant.
Ţelina poate fi utilizată ca adjuvant sau ca mijloc direct de tratament, în litiază renală, edeme, hidropizie, bronşite cronice, astm, albuminurie, nervozitate, sterilitate, impotenţă, hipertensiune arterială, obezitate, demineralizare, febră, ulceraţii ale pielii, degerături.
Ţelina este interesantă şi pentru diabetici deoarece conţine o substanţă asemănătoare insulinei.
Mai nou, ţelina este utilizată şi ca un aliment antistres, având acţiune relaxantă asupra sistemului nervos. Este foarte indicată şi în reumatism, caz în care se fac adevărate cure de ţelină (cu frunze de ţelină şi cozile acestor frunze).
Unul dintre remediile naturale care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului este lăptişorul de matcă.
Numit de vechii greci sursa tinereţii veşnice, lăptişorul de matcă este, astăzi, studiat în marile universităţi ale lumii, ajungând să fie considerat un adevărat elixir al tinereţii, al sănătăţii şi al frumuseţii, pentru că eficienţa sa a fost dovedită în cazul mai multor afecţiuni.
Lăptişorul de matcă este o substanţă secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale. Iar pentru că se hrăneşte în mod exclusiv cu această comoară a naturii, matca trăieşte până la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, în medie, o durată de viaţă de doar … 45 zile!
Lăptişorul de matcă conţine o serie întreagă de vitamine, minerale, enzime, toată paleta de aminoacizi esenţiali, dintre care unii nu pot fi sintetizaţi de organismul nostru. Tocmai de aceea lăptişorul de matcă este considerat un supliment alimentar esenţial!
Conţine şi acel acid deja celebru 10-HDA, care are un puternic efect antiviral, antibacterian şi antifungic, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să ne întărească sistemul imunitar. Ne scapă de răceli, de gripe, de tot felul de infecţii şi face ca rănile să ni se vindece mult mai repede.
Nu trebuie să uităm însă că lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, o substanţă esenţială în transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să îmbunătăţească memoria, să crească puterea de concentrare şi randamentul intelectual. Este excelent în perioada de creştere a copiilor, în perioadele de examene, dar şi atunci când încep să apară primele semne de degradare neuronală.
Este considerat un stimulent natural al imunităţii organismului, dar ajută şi la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit in cazuri de epuizare fizică şi psihică, stress, afecţiuni endocrine şi ale ficatului, îmbunătăţeşte memoria şi somnul, încetineşte procesul de îmbatrânire, ameliorează tulburările de menstruaţie sau de menopauză. Lăptişorul de matcă pur este o componentă excelentă în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.
Lăptişorul de matcă pur crud are o consistenţă cremoasă, culoare alb-gălbui, uşor translucidă şi un gust acrişor, puţin astringent.
Dacă însă nu vă place gustul lăptişorului de matcă pur, care este - ce-i drept - un pic cam acrişor, puteţi încerca produse apicole combinate, precum lăptişor de matcă dizolvat în miere, alături de polen şi propolis, sau lăptişor de matcă dizolvat în miere alături de ginseng, pe care orientalii îl numesc rădăcina vieţii şi care, ca şi lăptişorul de matcă, are darul de a întârzia procesul de îmbătrânire. Oricare din aceste variante nu numai că sunt sănătoase, dar au şi un gust foarte plăcut şi sunt foarte simplu de administrat.
Maca este o plantă erbacee bianuală din familia Brassicaceae, ce creşte spontan în Anzii Peruvieni şi Bolivia, la altitudini de 2500 până la peste 4000 m. Prezintă frunze subţiri, fin penat-sectate, crescând în rozetă bazală şi flori mici alburii ce dau naştere unor fructe mici. De la această plantă folosim în special rădăcinile tuberiforme, care variază ca mărime şi formă, putând fi triunghiulare, aplatizate circular, rectangulare sau de pară inversată.
Denumită şi ginseng peruvian, a fost cultivată în Munţii Anzi la altitudinea de 3500-4450 m în ecosistemele puna şi suni. Aceasta este probabil planta cultivată la cele mai mari altitudini. Maca este o importantă materie primă pentru indienii din Anzi şi populaţiile indigene, şi a fost domesticită în perioada pre-Inca Arcaica undeva în jurul anilor 3800 Î.Hr. După unii autori, prima descriere scrisă despre maca a fost publicată în 1553 (rădăcina, fără identificarea denumirii populare sau botanice), descriere în care Cieza de Leon, un cronicar al spaniolilor ce au cucerit zona Peru, nota că în zonele muntoase peruviene nativii folosesc anumite rădăcini pentru menţinerea tonusului. Primul care a descris numele şi proprietăţile plantei a fost părintele Cobo în 1653. Acesta afirma că planta creşte în cele mai dure şi reci areale în Chinchaycocha unde nicio altă plantă nu poate fi cultivată de om. Cobo făcea referire de asemenea la întrebuinţarea plantei pentru fertilitate. În secolul XVIII, Ruiz menţiona proprietăţile plantei de îmbunătăţire a fertilităţii şi de asemenea efectul său stimulent.
Tradiţional, rădăcina de maca, după recoltare se usca natural şi astfel putea fi depozitată şi păstrată timp de mai mulţi ani (s-a constatat că rădăcinile vechi de 7 ani încă mai au un conţinut de 9-10% proteine). Hipocotilele uscate sunt tari ca piatra, ca atare, înainte de a fi mâncate se fierbeau în apă pentru a putea obţine din ele un produs moale care poate fi consumat sub formă de suc, aceasta fiind cea mai frecventă formă de utilizare. Rădăcina are un gust dulce şi plăcut. Pentru indienii americani era singura specie amidonoasă cultivată; ea este bogată în zaharuri, proteine, amidon şi minerale esenţiale, în special iod şi fier.
Astăzi se cunoaşte valoarea sa nutriţională ridicată, care depăşeşte cerealele precum porumbul, orezul şi grâul. Aceasta conţine 59% carbohidraţi, 10,2% proteine, 8,5% fibre şi 2,2% lipide. Conţine, de asemenea, o mare cantitate de aminoacizi esenţiali şi nivele mai ridicate de fier şi calciu decât cartoful. Maca are cantităţi importante de acizi graşi incluzând acizii linoleic, palmitic şi oleic. Este bogată în steroli şi are şi un conţinut ridicat de minerale. De asemenea, conţine mici cantităţi de alcaloizi, taninuri şi saponine. Rădăcina proaspătă are un conţinut neobişnuit de ridicat de iod şi de fier.
În medicina tradiţională peruviană maca este folosită ca imunostimulent şi în tratamentul anemiei, tuberculozei, disfuncţiilor menstruale, simptomelor de menopauză, cancerului stomacal, sterilităţii şi a altor afecţiuni ale funcţiilor sexuale sau de reproducere precum şi pentru îmbunătăţirea memoriei. Popularitatea rădăcinii de maca este în creştere datorită proprietăţilor sale energizante, de îmbunătăţire a fertilităţii şi afrodisiace, dar e mai puţin cunoscută la noi ca remediu. Utilizările sale tradiţionale cuprind efectul energizant, de îmbunătăţire a tonusului şi induranţei la atleţi, de susţinere a clarităţii mentale, de tratare a impotenţei masculine, şi ca ajutor în cazul menstruaţiilor şi echilibrelor hormonale dereglate la femei incluzând sindroamele de menopauză şi oboseala cronică. Rădăcinile de maca sunt afrodisiace, nutritive, imunostimulente, steroidice şi tonice. Maca, la fel ca alte Brasicaceae, conţine glucozinolaţi şi izotiocianaţi, substanţe pentru care s-a constatat un efect anticarcinogenic prin blocarea formării carcinogenilor endogeni sau exogeni prevenind astfel iniţierea carcinogenezei. Izotiociananţii naturali sau sintetici sunt printre agenţii cemopreventivi cei mai eficienţi cunoscuţi.
- Stoc
- In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
- Cantitate
- 10 g
- Forma de prezentare
- plic