- La reducere!
- -10%
CREMA EXFOLIANTA 96% NATURALA BICARBONAT 50ML CETA
CREMA EXFOLIANTA 96% NATURALA BICARBONAT 50ML CETA
Crema indeparteaza impuritatile si sebumul si clateste foarte usor.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 16 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 16 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,32 lei.
CREMA EXFOLIANTA 96% NATURALA BICARBONAT 50ML CETA
Bicarbonatul exfoliaza eficient si realizeaza un peeling usor, detaseaza celulele moarte si curata porii.
Lecitina si vitamina E au efect antioxidant iar untul de cocos hidrateaza si catifeleaza.
Crema indeparteaza impuritatile si sebumul si clateste foarte usor. Pielea ramane curata, moale si fina iar produsele ingrijire se absorb usor. Crema exfolianta pentru fata si corp cu ingrediente active naturale: bicarbonat, lecitina, unt cocos, proteine, acizi grasi, vitamina B si Vitamina E.
Testat dermatologic.
Ingrediente:
Glycine Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, Sodium bicarbonate, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate.
Mod de utilizare:
A se agita usor inainte de folosire.
Se aplica pe piele si se maseaza usor, apoi se clateste cu apa calda.
A se folosi de 2 ori pe saptarnana ocolind zona ochilor.
Neindicat persoanelor alergice la componenetele produsului.
Rolul componentelor:
Uleiul de cocos se extrage din pulpa albă a nucii de cocos, care se zdrobeşte, se încălzeşte uşor pentru eliminarea uleiurilor, după care se presează şi se filtrează de eventualele urme de coajă. Acest proces ajută la obţinerea unui ulei pur, cu un gust neutru şi fără miros, care poate fi utilizat ca: leac pentru diferite afecţiuni, la gătit şi în industrii. O atenţie deosebită se acordă uleiului de cocos mulţumită acidului lauric pe care îl conţine, având efecte antivirale, antibacteriene şi antifungice, fiind util în stimularea metabolismului ajutând scăderea în greutate şi în afecţiuni hipotiroidiene. Conţinutul acizilor graşi din ulei are ca rol distrugerea bacteriilor ce cauzează: infecţii ale tractului urinar, al sinusurilor, ulcer gastric, pneumonie, carii dentare, precum şi distrugerea fungilor şi a virusurilor cauzatoare de: mononucleoză, herpes, gripă, hepatita C, pojar etc.
Conform cercetătorilor americani printre care se numără şi dr. Carolyn Dean, aceştia au ajuns la concluzia că uleiul de cocos are efecte benefice asupra pacienţilor cu SIDA. Din cercetări mai reiese că uleiul de cocos ajută la ameliorarea simpotemelor asociate afecţiunilor biliare, ajută buna funcţionare a ficatului şi a glandei tiroide, stimulează digestia, previne cancerul de colon şi reduce discomfortul asociat sindromului de colon iritabil. Se recomandă folosirea uleiului de cocos în cure de slăbire, la prevenirea obezităţii, scade colesterolul şi previne afecţiunile cardiovasculare, ajută la fixarea calciului şi al magneziului în oase, prevenind astefel osteoporoza, iar în afecţiuni renale contribuie la prevenirea infecţiilor urinare şi ajută la dizolvarea calculilor renali. Consumat în cantitate de 60% din totalul caloriilor zilnice nu prezintă nici un efect negativ, ba mai mult persoanele care au o dietă bogată în ulei de cocos au o stare de sănătate bună. Aici atragem atenţia că uleiul organic, presat la rece este recomandat a se consuma neprelucrat termic, iar cel rafinat utilizat la gătit şi prăjit. Se recomandă la gătit deoarece este un ulei stabil din punct de vedere chimic la căldură, care se oxidează doar la temperaturi de peste 190°C, şi chiar şi la acestă temperatureă nu supportă un proces oxidativ din care să rezulte substanţe nocive asupra organismului. Uleiul de cocos poate fi folosit şi în amestec cu uleiul de floarea soarelui. Doza zilnică recomandată din ulei de cocos este de 15grame, dar în caz de boală putem mării doza deoarece nu are reacţii adverse.
Uleiul de cocos în alimentaţie poate fi adăugat în: salate de legume, sotarea legumelor şi al fructelor de mare, prepararea ouălor şi a preparatelor din carne şi peşte, la moioneză şi popcorn. Diferenţa între uleiul de cocos şi untura de cocos o reprezintă doar temperatura la care se păstrează, deoarece la o temperatureă de sub 25°C uleiul de cocos se solidifică.
Bicarbonatul de sodiu, denumit stiintific hidrogenocarbonat de sodiu, face parte din categoria sarurilor acide cu numeroase intrebuintari casnice, cosmetice si chiar medicale.
Principala actiune a bicarbonatului de sodiu este de a neutraliza PH-ul in contact cu substantele acide sau alcaline.
Exista numeroase moduri eficiente si utile de a folosi banala pulbere alba, in afara de dospirea aluatului pentru prajituri.
Fara doar si poate, bicarbonatul de sodiu este un produs ieftin si versatil, ce poate fi folosit in siguranta in scopuri cosmetice si medicale, fara sa puna sanatatea in pericol. Dizolvat in apa, acest produs poate ajuta la ameliorarea hiperaciditatii gastrice. Aplicat topic, dezinflameaza intepaturile de insecte. Iar beneficiile sale pentru sanatate si frumusete nu se opresc aici!
Portiunile de piele descuamata pot fi tratate cu ajutorul unei masti preparate din trei parti bicarbonat de sodiu si o parte apa. Aplicati pasta obtinuta pe partea exterioara a coatelor, calcaie sau alte zone de piele uscata si veti observa efectul sau prompt de exfoliere blanda.
Utilizati acest remediu natural inainte sa aplicati o lotiune autobronzanta, pentru a obtine o nuanta aramie perfect uniforma (fata pete).
Odata cu instalarea temperaturilor care amintesc tot mai mult de anotimpul verii, devine necesara si trecerea la incaltamintea potrivita pentru sezonul cald. Inainte sa purtati perechea preferata de sandale, redati picioarelor frumusetea, cu ajutorul unei bai calde cu saruri acide.
Dizolvati trei lingurite de bicarbonat de sodiu intr-un lighean cu apa calda si adaugati felii de lamaie. Aceasta solutie ajuta la curatarea pielii picioarelor, daca intra in contact cu talpile circa 15-20 de minute.
Preparati apoi o pasta din trei parti bicarbonat de sodiu si parte apa si folositi-o ca exfoliant pentru degete si solutie de albire a unghiilor.
Bicarbonatul de sodiu poate fi si ingredientul unui sampon cu aplicare uscata 100% natural, pregatit in casa, care sa va ajute sa va spalati mai rar parul. Amestecati un sfert de ceasca de praf de radacina de arorut, cu o lingurita de praf de copt si una-doua picaturi de ulei esential de lavanda.
Introduceti o perie lata in aceasta mixtura speciala, scuturati-o usor pentru a indeparta excesul si aplicati samponul uscat direct pe radacina firelor de par. Pudra de arorut va absorbi sebumul, iar bicarbonatul de sodiu va neutraliza mirosul neplacut si va degresa suplimentar parul.
Scalpul si parul ajung sa depoziteze cantitati mici, dar importante, de reziduuri provenite de la spray-ul de par, spuma de par, balsam si alte produse de ingrijire utilizate pentru coafare. Toate aceste depozite afecteaza volumul si supletea parului, daca nu sunt indepartate in totalitate prin spalare.
Prin urmare, este recomandat ca, din cand in cand, sa adaugati o lingurita de bicarbonat de sodiu in samponul obisnuit, astfel incat scalpul si firele de par sa fie bine curatate si degresate. Podoaba capilara va beneficia, ulterior, si de mai mult volum.
Majoritatea produselor destinate albirii dintilor au la baza peroxid de hidrogen, cu un efect secundar neplacut aparitia sensibilitatii dentare. Din fericire, le puteti inlocui cu o alternativa mai sigura presarati putin bicarbonat de sodiu pe suprafata periutei de dinti si curatati dantura prin miscari verticale, de sus in jos. Veti observa ca, in timp, petele isi vor pierde din pigment, ca apoi sa dispara in mod complet.
Bicarbonatul de sodiu calmeaza arsurile pielii. Amestecati patru lingurite de bicarbonat in apa si inmuiati o carpa curata in solutie, apoi aplicati compresa pe zona afectata. Acest remediu rapid functioneaza excelent si dupa expunerea neprotejata la soare, pentru ameliorarea senzatiilor neplacute.
Mirosul neplacut al picioarelor poate fi eliminat foarte usor, daca va spalati talpile intr-un lighean cu apa, in care dizolvati in prealabil trei lingurite de bicarbonat de sodiu. Insistati asupra portiunilor dintre degete, acolo unde tind sa se acumuleze bacterii uneori insuficient indepartate prin spalarile obisnuite superficiale.
O alternativa naturala la antiperspirantul cosmetic din supermarket poate fi tot bicarbonatul de sodiu. Umpleti un recipient mic cu apa calda, adaugati trei lingurite de bicarbonat si zeama de la o jumatate de lamaie. Introduceti un tampon de vata in acest amestec si stergeti portiunile corporale predispuse hiperhidrozei zona axilara, pubiana etc.
Inflamatiile, iritatiile si mancarimile provocate de intepaturile insectelor pot fi ameliorate rapid cu ajutorul unei paste formate din trei parti bicarbonat de sodiu si o parte apa. Aplicati compozitia exact ca pe un unguent. Iritatiile pielii se vor calma rapid, daca frecati regiunile afectate cu bicarbonat de sodiu, imediat dupa baie sau dus.
Mirosurile neplacute capatate in urma contactului mainilor cu usturoiul, ceapa, pestele sau alte substante intens aromate pot fi eliminate usor, daca va spalati pe maini cu o solutie preparata din trei parti de bicarbonat de sodiu, o parte apa si o parte sapun lichid.
Halena este o problema larg raspandita, ce poate fi tinuta sub control cu ajutorul unei formule de apa de gura cu ingrediente naturale. Adaugati o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu in jumatate de pahar de apa si clatiti cavitatea bucala cu aceasta mixtura. Mirosul neplacut al gurii nu va fi doar acoperit, ci neutralizat.
O lingurita de bicarbonat de sodiu, dizolvata intr-o cana cu apa, poate fi consumata ca medicament pentru ameliorarea simptomelor hiperaciditatii gastrice, crampelor stomacale sau a indigestiei.
Valorificand propietatile curative ale plantelor medicinale traditionale romanesti, culese cu drag de pe insoritele dealuri din Ardeal, produsele noastre continua traditia vechilor leacuri sasesti. Esenta vindecatoare a plantelor este captata cu grija si este transpusa in calitatea unguentelor noastre, unele dintre cele mai apreciate de pe piata.