Crema de fata hidratanta cu Ulei de cocos si Catina pentru ten uscat  75ml  Viva Natura, Sanatatea pielii
Crema de fata hidratanta cu Ulei de cocos si Catina pentru ten uscat  75ml  Viva Natura, Sanatatea pielii

Crema de fata hidratanta cu Ulei de cocos si Catina pentru ten uscat 75ml Viva Natura

Crema de fata hidratanta cu Ulei de cocos si Catina pentru ten uscat  

Hidratează și hrănește în profunzime 
Are la bază un mix activ din ingrediente naturale ce pătrund rapid în piele, cu efecte antioxidante și emoliente, ce repară pielea uscata și o protejează. 

1113
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
37,23 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 37 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,74 lei.


 

Crema de fata hidratanta cu Ulei de cocos si Catina pentru ten uscat  

Hidratează și hrănește în profunzime
Are la bază un mix activ din ingrediente naturale ce pătrund rapid în piele, cu efecte antioxidante și emoliente, ce repară pielea uscata și o protejează.

Uleiurile  de cocos și de macadamia stimulează microcirculația locală, sunt nutritive și regenerante.

Uleiul de cătină calmează iritațiile, este bun protector.

Hyaluronatul de sodiu hidratează în profunzime și are un rol esențial în refacerea colagenului și a elastinei.

Aloe vera contribuie la menținerea echilibrului hidric al pielii.

Crema conferă hidratare intensă și de lungă durată.

TENUL USCAT
Pielea uscată are un aspect mat, este subțire, fragilă, ușor iritabilă și prezintă riduri fine, vizibile cu ochiul liber. Uneori se exfoliază și, în mod obișnuit, are porii închiși.
Tenul uscat se caracterizează printr-un număr redus de glande sebacee sau printr-o secreție insuficientă a acestora.

Tenurile uscate pot fi alipice( lipsa de grăsime) sau deshidratate (lipsa de apă). Prinsă între degete, pielea acestui tip de ten se caracterizează prin lipsa de suplețe și elasticitate. La palpare, pielea este subțire și este foarte sensibilă la praf sau alte impurități din mediul înconjurător.

Tenul uscat este foarte sensibil la frig, de aceea în special în sezonul rece, când vântul și temperaturile scăzute afectează sănătatea tenului, apar pe față fete roșii din loc în loc. Vara, datorită căldurii excesive, tenul uscat se deshidrateaza intens. Agresiunea factorilor externi este unul dintre motivele apariției ridurilor supărătoare, a infecțiilor și a pielii deshidratate.

Acest tip de ten necesită o îngrijire timpurie, deoarece îmbătrânește prematur și ridurile apar de timpuriu. Specialiștii în cosmetică recomanda persoanelor cu tenul uscat să evite folosirea săpunului de față, a loțiunilor cosmetice astringente sau expunerile îndelungate la temperaturi scăzute sau vânt puternic.

În cazul acestui ten se recomandă demachierea în fiecare seară , indiferent dacă s-a aplicat sau nu un machiaj. Sunt recomandate produsele emoliente, fără alcool (iar intern se va adopta și o hrană bogată în vitaminele A,B,C si D). În timpul demachierii nu se freacă pielea foarte tare. Demachiantul, fiind gras, nu lasă pe piele reziduuri și conferă tenului catifelare, suplețe și prospețime.

Rolul componentelor:
Cocosul (Cocos Nucifera) face parte din familia palmierului. Numele se referă la copacul al cărui fruct este nuca de cocos. Considerată în culturile unde crește un aliment fundamental, nuca de cocos oferă beneficii dincolo de valoarea nutritivă, capabile să vindece orice boală.
Din punct de vedere botanic nu este o nucă, fiind clasificată ca o sămânță (cea mai mare din lume), fie ca o drupă, alături de cireșe și prune.
Nuca de cocos ne oferă pulpa albă, apa de cocos, lapte și ulei. Acest aliment complet a hrănit popoare întregi de multe generații. În multe insule unde crește asigură aproape în totalitate alimentația localnicilor. Pentru aceștia este atât un aliment, cât și leac foarte apreciat cu o lungă istorie, fiindu-i atribuite multe beneficii.
Recent, și medicina modernă a început să îi exploreze potențialul, descoperindu-i secretele și proprietățile tămăduitoare.
O nucă de cocos în stare matură poate ajunge până la 1,5 kilograme. Se poate utiliza în totalitate: conținutul apos, miezul, dar și partea fibroasă (coaja), în diverse industrii.
Când este încă tânără, nuca are un înveliș verde iar partea din interior este mai gelatinoasă. Când ajunge la maturitate, coaja devine maro iar apa dinăuntru ușor amară.
Uleiul de cocos este extras din miezul alb de nucă. În insulele tropicale, acest ulei constituie o sursa principală de grăsimi. Are dintre cele mai variate aplicații: la gătit, în medicină și în industrii.
Multă vreme uleiul de cocos a fost neglijat din cauza conținutul mare de grăsimi și de aceea a fost trimis la raftul cu uleiuri rele pentru organism.
Cercetările ulterioare arată că, de fapt, grăsimile saturate conținute de aceste uleiuri sunt chiar binefăcătoare pentru organism, ajutând la scăderea colesterolului rău și la scăderea greutății corporale.
Alte efecte benefice ale uleiului de cocos:
– este foarte stabil la căldură, deci potrivit la procesare termică;
– oxidează greu, rezistând la râncezeală.
Grăsimile saturate prezente în uleiul de cocos acționează altfel decât cele existente în alte plante sau produse de origine animală. Aceasta se datorează conținutul majoritar de acizi grași cu moleculă medie (MCFA), în comparație cu celelalte uleiuri în a căror compoziție găsim acizi grași cu moleculă lungă (LCFA). Aceștia din urmă sunt mai greu de procesat de către organism și sunt acele grăsimi care tind să se instaleze pe șolduri, coapse, etc. Evident, pentru copilul dumneavoastră, aceasta nu este un aspect demn de luat în calcul deocamdată, dar pe termen lung e bine să limitați consumul lor.
Se crede că organismul metabolizează acizii grași cu moleculă medie (MCFA), găsiți în laptele de mamă și în uleiul de cocos, astfel încat grăsimile sunt utilizate într-un mod eficient. Spre deosebire de acizii grași cu moleculă lungă (LCFA) care blochează arterele și se depozitează în zonele cu probleme, cei cu moleculă medie ajută organismul să absoarbă vitamine și minerale din alte alimente, jucând un rol important în prevenirea și tratarea diabetului. Totodată sunt ușor de procesat și pot oferi o cantitate importantă de energie copilului. Se găsesc în formule date copiilor în spitale și chiar adulților.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
75 ml
Forma de prezentare
Flacon ambalat individual in cutie de carton
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare