CACAO PULBERE ECOLOGICA (BIO) 250GR - Niavis
CACAO PULBERE ECOLOGICA (BIO) 250GR - Niavis
Pulberea de cacao criollo RAW este cea mai calitativa cacao, avand un continut foarte redus de cafeina. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursa importanta de antioxidanti, minerale, vitamine, triptofan si serotonina triptaminica si acizi grasi Omega 6.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 20 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 20 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.
CACAO PULBERE ECOLOGICA (BIO) 250GR - Niavis
Pulberea de cacao criollo RAW este cea mai calitativa cacao, avand un continut foarte redus de cafeina. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursa importanta de antioxidanti, minerale, vitamine, triptofan si serotonina triptaminica si acizi grasi Omega 6.
Compozitie:
Energie............413kcal/1738kj
Grasimi............14g
din care grasimi saturate ...9g
Carbohidrati.....57g
din care zahar ....................3g
Proteine............32g
Fibre ................7g
Sare.................0g
Administrare:
Dupa preferinta si gust.
Rolul componentelor:
Consumul de cacao prezinta foarte multe beneficii asupra sanatatii. In plus, pudra de cacao nu creeaza dependenta, asa cum se intampla in cazul consumului de cafea.
Beneficiile pentru sanatate ale pudrei de cacao se datoreaza numeroaselor flavonoide din compozitia bobului de cacao.
Dintre aceste substante active, cu proprietati puternic antioxidante, cele mai importante sunt catechinele, epicatechinele si flavonolii.
Aceasta este bogata in minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, alaturi de vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B6, B9). De asemenea, consumul de cacao previne bolile cardiovasculare si combate anumite complicatii care se intalnesc la persoanele in varsta.
Acesti antioxidanti reduc riscul imbolnavirii de afectiuni grave cum ar fi: diabetul zaharat, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral sau cancerul.
Mai mult, consumul de cacao ajuta la buna functionare a creierului, incetinind, in acelasi timp, si procesul de imbatranire al organismului.