BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis, REMEDII NATURISTE
BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis, REMEDII NATURISTE

BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis

BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis

Boabele de cacao sunt pretuite inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut. Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului arborelui de cacao. Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, vitamine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu si magneziu.

ANCA655
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
36,59 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 36 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 36 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,72 lei.


 

BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis

Boabele de cacao sunt pretuite inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut. Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului arborelui de cacao. Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, vitamine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu si magneziu.

Compozitie:

Energie............643kcal / 2663kj
Grasimi............61.3g
din care grasimi saturate...41g
Carbohidrati.....31g
din care zahar..................2g
Proteine...........17g
Fibre ...............4g
Sare................0.18g

Administrare:

Dupa preferinte si gust.

Rolul componentelor:
Consumul de cacao prezinta foarte multe beneficii asupra sanatatii. In plus, pudra de cacao nu creeaza dependenta, asa cum se intampla in cazul consumului de cafea.
Beneficiile pentru sanatate ale pudrei de cacao se datoreaza numeroaselor flavonoide din compozitia bobului de cacao.
Dintre aceste substante active, cu proprietati puternic antioxidante, cele mai importante sunt catechinele, epicatechinele si flavonolii.
Aceasta este bogata in minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, alaturi de vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B6, B9). De asemenea, consumul de cacao previne bolile cardiovasculare si combate anumite complicatii care se intalnesc la persoanele in varsta.
Acesti antioxidanti reduc riscul imbolnavirii de afectiuni grave cum ar fi: diabetul zaharat, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral sau cancerul.
Mai mult, consumul de cacao ajuta la buna functionare a creierului, incetinind, in acelasi timp, si procesul de imbatranire al organismului.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
250 g
Forma de prezentare
Punga Resigilabila
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare