BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis
BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis
Boabele de cacao sunt pretuite inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut. Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului arborelui de cacao. Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, vitamine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu si magneziu.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 36 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 36 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,72 lei.
BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR - Niavis
Boabele de cacao sunt pretuite inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut. Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului arborelui de cacao. Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, vitamine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu si magneziu.
Compozitie:
Energie............643kcal / 2663kj
Grasimi............61.3g
din care grasimi saturate...41g
Carbohidrati.....31g
din care zahar..................2g
Proteine...........17g
Fibre ...............4g
Sare................0.18g
Administrare:
Dupa preferinte si gust.
Rolul componentelor:
Consumul de cacao prezinta foarte multe beneficii asupra sanatatii. In plus, pudra de cacao nu creeaza dependenta, asa cum se intampla in cazul consumului de cafea.
Beneficiile pentru sanatate ale pudrei de cacao se datoreaza numeroaselor flavonoide din compozitia bobului de cacao.
Dintre aceste substante active, cu proprietati puternic antioxidante, cele mai importante sunt catechinele, epicatechinele si flavonolii.
Aceasta este bogata in minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, alaturi de vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B6, B9). De asemenea, consumul de cacao previne bolile cardiovasculare si combate anumite complicatii care se intalnesc la persoanele in varsta.
Acesti antioxidanti reduc riscul imbolnavirii de afectiuni grave cum ar fi: diabetul zaharat, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral sau cancerul.
Mai mult, consumul de cacao ajuta la buna functionare a creierului, incetinind, in acelasi timp, si procesul de imbatranire al organismului.