Zahar de Cocos 500gr Adams
Zahar de Cocos 500gr Adams
Zaharul de cocos este un indulcitor natural, inlocuieste cu succes zaharul alb. Este bogat in minerale si in vitaminele complexului B, este considerat un antioxidant excelent si are mai putine calorii decat zaharul alb. Are un gust usor caramelizat.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 33 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 33 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,66 lei.
Zahar de Cocos 500gr Adams
Zaharul de cocos este un indulcitor natural, inlocuieste cu succes zaharul alb. Este bogat in minerale si in vitaminele complexului B, este considerat un antioxidant excelent si are mai putine calorii decat zaharul alb. Are un gust usor caramelizat.
Beneficii:
-contine potasiu, zinc, fier si vitaminele B1, B2, B3 si B6
-contine 16 aminoacizi
-nu suprasolicita pancreasul
-este recomandat si pentru diabetici
-nu este albit
-stabilizeaza nivelul zaharului din sange
-are calorii mai putine decat zaharul obisnuit.
Compozitie:
Zahar de cocos 500.00 gr
Administrare:
Se poate adauga in cafea, lapte, smoothie, ceai, dar si in prajituri, dulciuri, patiserii.
Rolul componentelor:
Zaharul de cocos este utilizat ca indulcitor traditional timp de secole in regiunile sudice al Asiei. Se obtine din seva florii de palmier. Este bogat in fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Are un gust usor caramelizat.
Rolul componentelor:
Cocosul (Cocos Nucifera) face parte din familia palmierului. Numele se referă la copacul al cărui fruct este nuca de cocos. Considerată în culturile unde crește un aliment fundamental, nuca de cocos oferă beneficii dincolo de valoarea nutritivă, capabile să vindece orice boală.
Din punct de vedere botanic nu este o nucă, fiind clasificată ca o sămânță (cea mai mare din lume), fie ca o drupă, alături de cireșe și prune.
Nuca de cocos ne oferă pulpa albă, apa de cocos, lapte și ulei. Acest aliment complet a hrănit popoare întregi de multe generații. În multe insule unde crește asigură aproape în totalitate alimentația localnicilor. Pentru aceștia este atât un aliment, cât și leac foarte apreciat cu o lungă istorie, fiindu-i atribuite multe beneficii.
Recent, și medicina modernă a început să îi exploreze potențialul, descoperindu-i secretele și proprietățile tămăduitoare.
O nucă de cocos în stare matură poate ajunge până la 1,5 kilograme. Se poate utiliza în totalitate: conținutul apos, miezul, dar și partea fibroasă (coaja), în diverse industrii.
Când este încă tânără, nuca are un înveliș verde iar partea din interior este mai gelatinoasă. Când ajunge la maturitate, coaja devine maro iar apa dinăuntru ușor amară.
Uleiul de cocos este extras din miezul alb de nucă. În insulele tropicale, acest ulei constituie o sursa principală de grăsimi. Are dintre cele mai variate aplicații: la gătit, în medicină și în industrii.
Multă vreme uleiul de cocos a fost neglijat din cauza conținutul mare de grăsimi și de aceea a fost trimis la raftul cu uleiuri rele pentru organism.
Cercetările ulterioare arată că, de fapt, grăsimile saturate conținute de aceste uleiuri sunt chiar binefăcătoare pentru organism, ajutând la scăderea colesterolului rău și la scăderea greutății corporale.
Alte efecte benefice ale uleiului de cocos:
– este foarte stabil la căldură, deci potrivit la procesare termică;
– oxidează greu, rezistând la râncezeală.
Grăsimile saturate prezente în uleiul de cocos acționează altfel decât cele existente în alte plante sau produse de origine animală. Aceasta se datorează conținutul majoritar de acizi grași cu moleculă medie (MCFA), în comparație cu celelalte uleiuri în a căror compoziție găsim acizi grași cu moleculă lungă (LCFA). Aceștia din urmă sunt mai greu de procesat de către organism și sunt acele grăsimi care tind să se instaleze pe șolduri, coapse, etc. Evident, pentru copilul dumneavoastră, aceasta nu este un aspect demn de luat în calcul deocamdată, dar pe termen lung e bine să limitați consumul lor.
Se crede că organismul metabolizează acizii grași cu moleculă medie (MCFA), găsiți în laptele de mamă și în uleiul de cocos, astfel încat grăsimile sunt utilizate într-un mod eficient. Spre deosebire de acizii grași cu moleculă lungă (LCFA) care blochează arterele și se depozitează în zonele cu probleme, cei cu moleculă medie ajută organismul să absoarbă vitamine și minerale din alte alimente, jucând un rol important în prevenirea și tratarea diabetului. Totodată sunt ușor de procesat și pot oferi o cantitate importantă de energie copilului. Se găsesc în formule date copiilor în spitale și chiar adulților.
Adams Vision SRL isi are sediul in Romania , la Targu Mures si se ocupa cu producerea de suplimente alimentare, alimente, produse cosmetice si de ingrijire personala. Sunt preocupati in mod constant de diversificarea gamei de produse comercializate, oferind o gama destul de larga si actualizata de produse.