- La reducere!
- -10%
Zahar Bio Brut 500 pliculete Sonnentor
Zahar Bio Brut 500 pliculete Sonnetor
500 pliculeţe de zahăr din sfeclă brut de 3,6gr.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 163 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 163 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,26 lei.
Zahar Bio Brut 500 pliculete Sonnetor
500 pliculeţe de zahăr din sfeclă brut de 3,6gr.
Beneficii:
-Ideal pentru servire HORECA pe lângă ceai sau cafea.
-BIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018
Rolul componentelor:
Sfecla de zahăr - Zaharul din sfeclă este obținut din rădăcina cărnoasă din. Este o plantă comercială. 30% din producția de zahăr din lume este obținută din sfeclă de zahăr. Sfecla de zahăr conține o mulțime de vitamine și minerale. Consumul de sfeclă de zahăr este sănătos atunci când nu este excesiv. Sfecla de zahăr conține vitamine A, B, C și P, precum și minerale precum potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, zinc, fier, calciu, brom și cupru.
Datorită acumulării în jurul țesutului și articulației, care împiedică absorbția unor cantități mari de calciu, previne, de asemenea, artrita, sfecla de zahăr contribuie, de asemenea, la prevenirea acestor depozite datorită alcalinului conținut în apa sa.
Vitamine conținute în sfecla de zahăr; A, C, E, K, B1, B2, B6, P
Minerale în sfeclă de zahăr; Proteine, carbohidrati, fibre alimentare, grasimi, folati, nisain, piridoxina, riboflavina, tiamina, calciu, cupru, fier, mangan, liliac, ne si bet caroten.
Conține ulei, iod, cupru, potasiu, calciu și conținut de magneziu, alături de B1, B2, B6 și astfel de vitamine, care sunt incluse în conținutul de sfeclă de zahăr, care va fi utilizat împotriva anemiei, care apare atunci când nivelul de hemoglobină din sânge scade. În același timp, sfecla de zahăr, care este foarte bogată în niacină, te ajută prin prevenirea afecțiunii care provoacă anemie datorită tuturor acestor vitamine și minerale.
Diverse studii au relevat faptul că sfecla de zahăr reduce nivelul colesterolului rău (LDL) și crește nivelul de colesterol bun (HDL) datorită fibrelor din ea. În același timp, prezența betainei scade nivelul de homocisteină, ceea ce poate fi dăunător vaselor de sânge. Consumând sfeclă în mod regulat, bolile cardiovasculare pot fi prevenite și riscul de atac de cord și accident vascular cerebral.
Sfecla de zahăr are efecte pozitive asupra sistemului digestiv. Mai ales eficient diuretic cunoscut ca sfeclă de zahăr, balonare și edem Ajută la reducerea afecțiunilor sistemului digestiv, cum ar fi.
În același timp, sfecla de zahăr, care este o soluție naturală a problemei constipației, are mari beneficii pentru sistemul digestiv.
Acidul lipoic din sfecla de zahăr joacă un rol în scăderea nivelului de glucoză. De asemenea, se știe că sfecla de zahăr este un tip de antioxidanți care crește sensibilitatea la insulină. Datorită acestei caracteristici a sfeclei de zahăr, aceasta ajută la prevenirea fluctuațiilor diabetului.
Printre beneficiile sfeclei de zahăr, în special problema anorexiei Cel mai izbitor beneficiu al vieții este caracteristica sa apetisantă.
Din acest motiv, persoanele cu probleme de anorexie au experiență prevenirea pierderii în greutate Pentru consumul de sfeclă de zahăr este recomandat.
Beneficiile sfeclei de zahăr în timpul sarcinii sunt susținute de cercetări. Sfecla de zahăr conține cantități bune de folat, ceea ce o face o sursă bună de hrană pentru femeile însărcinate, deoarece ajută la dezvoltarea coloanei vertebrale și a creierului copilului. Deficitul de folat poate duce la diverse anomalii numite defecte ale tubului neural. Cu toate acestea, în timp ce consumul nu trebuie să fie excesiv.