WELLNESS JELEURI COPII PROBIOTIC 30 BUC Sano Vita
WELLNESS JELEURI COPII PROBIOTIC 30 BUC Sano Vita
Problemele digestive ale copiilor sunt la fel de neplăcute ca ale noastre - apatie, lipsa poftei de mâncare, asimilare deficitară. Flora intestinală are, de asemenea, de suferit cu precădere în timpul tratamentului cu antibiotic.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 32 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 32 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,64 lei.
WELLNESS JELEURI COPII PROBIOTIC 30 BUC Sano Vita
Problemele digestive ale copiilor sunt la fel de neplăcute ca ale noastre - apatie, lipsa poftei de mâncare, asimilare deficitară. Flora intestinală are, de asemenea, de suferit cu precădere în timpul tratamentului cu antibiotic. Jeleurile Probiotic – Digestie Sănătoasă sunt suplimente alimentare cu bacterii bune, fibre și vitamine, care echilibrează flora intestinală și ajută la asimilarea alimentelor ingerate.
Mod de administrare
Copii de peste 3 ani: 1 jeleu pe zi
Ambalajul conține 30 jeleuri, pentru administrare orală timp de o lună.
Compoziție DZR (1 jeleu x 3g = 3g) *VNR %
Vitamina B5 3 mg 50
Vitamina B6 0.7 mg 50
Vitamina B3 8 mg 50
Mix Probiotic (L. Plantarum + B. Lactis) 1 miliard ufc -
Lactobacillus plantarum 0.5 miliard ufc -
Bifidobacterium lactis 0.5 miliard ufc -
*corespunde valorilor zilnice de referință pentru vitamine și minerale în %(adulți).
(DZR = doza zilnică recomandată)
(VNR = valoarea nutrițională de referință)
Ingrediente:
Jeleuri cu aromă de ananas: FOS/fructo-oligozaharide din Trestie-de-zahăr (Saccharum officinarum), Apă, Pectina (agent gelatiniant), maltodextrina (agent de îngroșare), acid citric monohidrat (regulator de aciditate), amestec de bacterii lactice tindalizate: Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Vitamina B3 niacină (Nicotinamidă), citrat trisodic dihidrat (regulator de aciditate), ulei vegetal (cocos și/sau palmier), aromă naturală de ananas, Vitamina B5 (D-Pantotenat de calciu), curcumina (colorant), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxină), ceară de carnauba (agent de glazurare).
Rolul componentelor:
Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.
In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Aceasta poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice.
In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“. Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.
Un microorganism este considerat probiotic, atunci când prin numeroase studii ştiintifice şi clinice, este demonstrat faptul că oferă numeroase beneficii şi un tranzit intestinal sănătos atât organismului uman, cât şi celui animal. Efectele probioticelor, sunt de regulă determinate de tulpină, motiv pentru care este deosebit de important ca de fiecare dată când achiziţionăm un produs care conţine probiotice, să fim foarte atenţi la tipul de tulpină precizat pe ambalaj. Unele specii de bacterii (ex. E. coli) au anumite tulpini ce sunt în acelaşi timp şi benefice şi nocive.
Pe suprafaţa corpului nostru şi în interior, trăieşte o comunitate de microorganisme ce depăşeşte din punct de vedere numeric cantitatea celulelor organismului uman in raport de 10 la 1. Tractul gastrointestinal inferior este populat de marea majoritate a acestor microorganisme ce formează un veritabil ecosistem ce poartă denumirea de “microbiom intestinal uman”.
O pondere foarte mare a microbiomului intestinal uman este reprezentată de bacterii, dar drojdii şi protozoare sunt deasemenea prezente. Cu toate că este alcătuit din celule non-umane, microbiomul intestinal poate fi considerat un organ uman esenţial. Asemenea inimii sau ficatului, microbiomul intestinal are un rol vital în menţinerea sănătăţii organismului. Atunci când există o perturbare la nivelul microbiomului aceasta este resimţită la nivelul întregului organism.