Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
- La reducere!
- -10%
Vitamina A 100 tb Solgar
Vitamina A 5000iu 100 tb Solgar
Vitamina A susține sănătatea sistemului imunitar și a pielii, cât și a ochilor.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 101 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 101 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,02 lei.
Vitamina A 5000iu 100 tb Solgar
Vitamina A susține sănătatea sistemului imunitar și a pielii, cât și a ochilor.
Beneficii:
-Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.
-Produsul poate fi consumat de vegani.
-Vitamina A susține sănătatea sistemului imunitar și a pielii, cât și a ochilor.
-Această formulă este oferită sub forma unei tablete uscate, recomandate celor ce întâmpină dificultăți în administrarea suplimentelor alimentare pe bază de ulei.
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
-Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj.
-Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.
-Produsul poate fi consumat de vegani.
-Vitamina A susține sănătatea sistemului imunitar și a pielii, cât și a ochilor.
-Această formulă este oferită sub forma unei tablete uscate, recomandate celor ce întâmpină dificultăți în administrarea suplimentelor alimentare pe bază de ulei.
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
-Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj.
Compozitie:
-agenți de încărcare (fosfat dicalcic, celuloza microcristalina), -vitamina A (sub formă de retinil palmitat),
-vitamina C (sub formă de acid l-ascorbic),
-agenți antiaglomerant (stearat de magneziu de origine vegetală, dioxid de siliciu),
-gumă de celuloză.
-agenți de încărcare (fosfat dicalcic, celuloza microcristalina), -vitamina A (sub formă de retinil palmitat),
-vitamina C (sub formă de acid l-ascorbic),
-agenți antiaglomerant (stearat de magneziu de origine vegetală, dioxid de siliciu),
-gumă de celuloză.
Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.
Produsul poate fi consumat de vegani.
Produsul poate fi consumat de vegani.
Administrare:
Ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.
Ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.
Rolul componentelor:
Vitamina A este o vitamina liposolubila (solubila in grasimi), cu un rol esential in organismul uman. Vitamina A este o denumire generica, ce se refera la mai multe substante, printre care retinol, retinal, acid retinoic, retinoizi si cartenoizi.
Absorbtia acestei vitamine se realizeaza la nivelul intestinului subtire, in prezenta sarurilor biliare si a mineralelor.
Vitamina A este absorbita de organismul uman sub forma de retinol si se regaseste atat in regnul animal, cat si in cel vegetal. Mayo Clinic distinge doua forme de vitamina A:
Retinoizi sau Vitamina A preformata - cum sunt retinolul sau acidul retinoic, pe care organismul le absoarbe din surse precum ficat, rinichi, oua sau lactate;
Carotenoidele - cum este beta-carotenul (cea mai activa forma de vitamina A), pe care organismul il absorbe din legume, mai ales din morcovi, fructe de catina sau macese. Carotenoidele sunt provitamine (substante inactive), organismul fiind cel care le transforma in vitamina A.
Vitamina A previne multe probleme ale ochiului, printre care nictalopia dar si diverse boli de piele, cum ar fi acneea. Prin cresterea imunitatii, vitamina A poate ajuta si la vindecarea ulcerelor gastrointestinale si este necesara pentru refacerea tesutului epitelial din care sunt alcatuite pielea si membranele mucoaselor.
Vitamina A este o vitamina liposolubila (solubila in grasimi), cu un rol esential in organismul uman. Vitamina A este o denumire generica, ce se refera la mai multe substante, printre care retinol, retinal, acid retinoic, retinoizi si cartenoizi.
Absorbtia acestei vitamine se realizeaza la nivelul intestinului subtire, in prezenta sarurilor biliare si a mineralelor.
Vitamina A este absorbita de organismul uman sub forma de retinol si se regaseste atat in regnul animal, cat si in cel vegetal. Mayo Clinic distinge doua forme de vitamina A:
Retinoizi sau Vitamina A preformata - cum sunt retinolul sau acidul retinoic, pe care organismul le absoarbe din surse precum ficat, rinichi, oua sau lactate;
Carotenoidele - cum este beta-carotenul (cea mai activa forma de vitamina A), pe care organismul il absorbe din legume, mai ales din morcovi, fructe de catina sau macese. Carotenoidele sunt provitamine (substante inactive), organismul fiind cel care le transforma in vitamina A.
Vitamina A previne multe probleme ale ochiului, printre care nictalopia dar si diverse boli de piele, cum ar fi acneea. Prin cresterea imunitatii, vitamina A poate ajuta si la vindecarea ulcerelor gastrointestinale si este necesara pentru refacerea tesutului epitelial din care sunt alcatuite pielea si membranele mucoaselor.
Vitamina C, cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, este unul dintre cei mai siguri si mai eficienti nutrienti. Printre beneficiile sale se numara protejarea organismului impotriva deficientelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii.
In 1912, biochimistul polonez Casimir Funk dezvolta conceptul de vitamine. Intre 1928 si 1933, doua echipe independente, formate din cercetatorul ungur Albert Szent György si cercetatorul american Joseph L. Sviberly, pe de-o parte, si cercetatorii americani Charles Glen King si W. A. Waugh, pe de alta parte, izoleaza vitamina C (acidul hexuronic). Acidul hexuronic este denumit apoi acid ascorbic, recunoscandu-se formal natura antiscorbutica a compusului. In 1937, cercetatorul Albert Szent György primeste Premiul Nobel pentru medicina pentru aceasta descoperire.
Folosirea in scop medicinal a vitaminei C dateaza inca din secolul 18. Scorbutul, boala cauzata de deficienta vitaminei C, era o problema frecvent intalnita, in special printre marinari si navigatori, estimarile aratand ca peste 2 milioane dintre acestia au fost afectati. In 1747, James Lind, un medic scotian, a facut un experiment pentru tratatea scorbutului si a descoperit ca doar portocalele si lamaile ameliorau simptomele bolii.
Din 1928 pana in 1933, o echipa de cercetatori maghiari, Joseph L. Svirbely, Albert Szent-Györgyi si cercetatorul american Charles Glen Kind au izolat pentru prima data vitamina C si i-au dat denumirea de acid ascorbic. De atunci, vitamina C a fost folosita nu numai in tratarea scorbutului, ci si pentru imbunatatirea imunitatii, impotriva simptomelor de gripa si raceala, dar si ca supliment, pentru a proteja intregul organism.
Spre deosebire de animale, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie sa isi ia doza din alimentatie si din suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, inclusiv asupra regenerarii pielii. Aceasta ajuta la cresterea si regenerarea testurilor din tot corpul, prin faptul ca iti ajuta organismul sa produca mai mult colagen. Colagenul este o proteina esentiala pentru regenerarea pielii, intretinerea articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a vaselor de sange.
De asemenea, vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. Acumularea radicalilor liberi in organism este periculoasa in timp, deoarece este unul dintre factorii care contribuie la imbatranire, dar si la aparitia unor boli cardiovasculare, a artritei si a cancerului.
Avem nevoie de vitamina C si pentru a sintetiza cei mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi in sistemul nervos sau in glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica si o deficienta de vitamina C, deoarece aceasta stimuleaza si protejeaza glanda hipofiza, care secreta hormonii responsabili de sexualitate, psihic, crestere si de functionare a tiroidei.
Vitamina C se gaseste in concentratii mari in creier, leucocite, ochi, glande suprarenale, ficat, tiroida, mucoasa intestinului subtire sau in splina. Acestea au concentratii de vitamina C de la 10 pana la 50 de ori mai mari ca acelea din plasma, celulele rosii sau din saliva. De aceea, cand apare o deficienta de vitamina C, acestea sunt primele organe afectate.
In 1912, biochimistul polonez Casimir Funk dezvolta conceptul de vitamine. Intre 1928 si 1933, doua echipe independente, formate din cercetatorul ungur Albert Szent György si cercetatorul american Joseph L. Sviberly, pe de-o parte, si cercetatorii americani Charles Glen King si W. A. Waugh, pe de alta parte, izoleaza vitamina C (acidul hexuronic). Acidul hexuronic este denumit apoi acid ascorbic, recunoscandu-se formal natura antiscorbutica a compusului. In 1937, cercetatorul Albert Szent György primeste Premiul Nobel pentru medicina pentru aceasta descoperire.
Folosirea in scop medicinal a vitaminei C dateaza inca din secolul 18. Scorbutul, boala cauzata de deficienta vitaminei C, era o problema frecvent intalnita, in special printre marinari si navigatori, estimarile aratand ca peste 2 milioane dintre acestia au fost afectati. In 1747, James Lind, un medic scotian, a facut un experiment pentru tratatea scorbutului si a descoperit ca doar portocalele si lamaile ameliorau simptomele bolii.
Din 1928 pana in 1933, o echipa de cercetatori maghiari, Joseph L. Svirbely, Albert Szent-Györgyi si cercetatorul american Charles Glen Kind au izolat pentru prima data vitamina C si i-au dat denumirea de acid ascorbic. De atunci, vitamina C a fost folosita nu numai in tratarea scorbutului, ci si pentru imbunatatirea imunitatii, impotriva simptomelor de gripa si raceala, dar si ca supliment, pentru a proteja intregul organism.
Spre deosebire de animale, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie sa isi ia doza din alimentatie si din suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, inclusiv asupra regenerarii pielii. Aceasta ajuta la cresterea si regenerarea testurilor din tot corpul, prin faptul ca iti ajuta organismul sa produca mai mult colagen. Colagenul este o proteina esentiala pentru regenerarea pielii, intretinerea articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a vaselor de sange.
De asemenea, vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. Acumularea radicalilor liberi in organism este periculoasa in timp, deoarece este unul dintre factorii care contribuie la imbatranire, dar si la aparitia unor boli cardiovasculare, a artritei si a cancerului.
Avem nevoie de vitamina C si pentru a sintetiza cei mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi in sistemul nervos sau in glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica si o deficienta de vitamina C, deoarece aceasta stimuleaza si protejeaza glanda hipofiza, care secreta hormonii responsabili de sexualitate, psihic, crestere si de functionare a tiroidei.
Vitamina C se gaseste in concentratii mari in creier, leucocite, ochi, glande suprarenale, ficat, tiroida, mucoasa intestinului subtire sau in splina. Acestea au concentratii de vitamina C de la 10 pana la 50 de ori mai mari ca acelea din plasma, celulele rosii sau din saliva. De aceea, cand apare o deficienta de vitamina C, acestea sunt primele organe afectate.
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie