Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
Vision Guard Plus 60 cps Solgar
Vision Guard Plus 60 cps Solgar
Substanțe nutritive antioxidante cu afine, Ginkgo Biloba și luteină
Combinație puternică de antioxidanți, luteină, plante și aminoacizi.
Combinație puternică de antioxidanți, luteină, plante și aminoacizi.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 225 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 225 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,50 lei.
Vision Guard Plus 60 cps Solgar
Substanțe nutritive antioxidante cu afine, Ginkgo Biloba și luteină
Combinație puternică de antioxidanți, luteină, plante și aminoacizi.
Combinație puternică de antioxidanți, luteină, plante și aminoacizi.
Beneficii:
-Ingredientele oferă protecție împotriva unui număr mare de radicali liberi și metale grele, îmbunătățind circulația oculară și vederea. -Este utilă pentru protecția împotriva afecțiunilor degenerative de la nivelul ochilor, cât și împotriva oboselii zilnice provocate de utilizarea calculatorului.
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
-Nu conține zahăr, sare, amidon, gluten, grâu, produse lactate, soia, drojdie, conservanți și arome artificiale.
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
-Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj.
-Ingredientele oferă protecție împotriva unui număr mare de radicali liberi și metale grele, îmbunătățind circulația oculară și vederea. -Este utilă pentru protecția împotriva afecțiunilor degenerative de la nivelul ochilor, cât și împotriva oboselii zilnice provocate de utilizarea calculatorului.
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
-Nu conține zahăr, sare, amidon, gluten, grâu, produse lactate, soia, drojdie, conservanți și arome artificiale.
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
-Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj.
Compozitie:
-Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 150 mg 375%DZR UE*, -Luteină (sub formă de prep. gălbenele) (asigurând 500 µg zeaxantină) 5mg,
-NAC (N-acetil cisteină) 50mg,
-Taurină 50 mg,
-Vitamina E (100 UI, sub formă de succinat de d-alfa tocoferil) 33.5mg α-TE 558%DZR UE*,
-Zinc (sub formă de glicinat †) 5 mg 100%DZR UE*,
-Betacaroten din surse naturale (sub formă de prep.) 1.2 mg asigurând alte carotenoide 4 µg,
-Extract pulbere din planta de Silur (4:1) 12.5 mg,
-Extract pulbere din fructe de afin (5 mg [25%] antocianozide) 10 mg,
-Extract pulbere din frunze de Ginkgo Biloba (2,4 mg [24%] glicozide ginkgo flavone) 5 mg,
-Seleniu (sub formă de L-selenometionină) 12.5 µg 45%DZR UE*,
-Vitamina A (1000 UI, sub formă de prep. palmitat) 150 µg RE 37%DZR UE*.
-Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 150 mg 375%DZR UE*, -Luteină (sub formă de prep. gălbenele) (asigurând 500 µg zeaxantină) 5mg,
-NAC (N-acetil cisteină) 50mg,
-Taurină 50 mg,
-Vitamina E (100 UI, sub formă de succinat de d-alfa tocoferil) 33.5mg α-TE 558%DZR UE*,
-Zinc (sub formă de glicinat †) 5 mg 100%DZR UE*,
-Betacaroten din surse naturale (sub formă de prep.) 1.2 mg asigurând alte carotenoide 4 µg,
-Extract pulbere din planta de Silur (4:1) 12.5 mg,
-Extract pulbere din fructe de afin (5 mg [25%] antocianozide) 10 mg,
-Extract pulbere din frunze de Ginkgo Biloba (2,4 mg [24%] glicozide ginkgo flavone) 5 mg,
-Seleniu (sub formă de L-selenometionină) 12.5 µg 45%DZR UE*,
-Vitamina A (1000 UI, sub formă de prep. palmitat) 150 µg RE 37%DZR UE*.
Administrare:
Ca supliment alimentar pentru adulți, 1 capsula vegetala pe zi, preferabil în timpul mesei.
Ca supliment alimentar pentru adulți, 1 capsula vegetala pe zi, preferabil în timpul mesei.
Atentionare:
Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
Rolul componentelor:
Luteina este un pigment galben care se găseşte în galbenuşul de ou, în unele alge şi plante şi în celulele folosensibile din fundul ochiului. Ajută la menţinerea unei vederi sănătoase. Consumul crescut de luteină scade riscul degerescenţei maculare, cauza principală a orbirii vârstnicilor
Luteina (şi izomerul său chimic zeaxantina) este un membru al familiei carotenoidelor. Conferă culoare galbenă fructelor şi legumelor, cum ar fi mango, papaya, porumbul dulce şi roşiile. Cu toate acestea, cantităţile cele mai mari de luteinase găsesc în legumele verzi, precum varza, spanacul şi napii, broccoli, varza de Bruxelles, fasolea, prazul, şi anumite tipuri de lăptuci şi salate, mai cu seama , sunt şi ele surse dietetice bune. Cu cât leguma este mai verde, cu atât conţine mai multă luteină. Iar legumele crude sunt o sursă mai bună decât cele fierte.
Luteina este un antioxidant. Asta înseamnă că are capacitatea de a neutraliza radicalii liberi nocivi (substanţe produse de poluare, radiaţii, mâncare prăjită şi arsă, lumina soarelui şi combustie) care pot intra în corp. Aceşti radicali liberi pot deteriora celulele şi accelera îmbătrânirea. La un moment dat, se credea că toţi antioxidanţii slujesc aceluiaşi scop, dar s-a demonstrat că ei au funcţii specifice.
Luteina este un pigment galben care se găseşte în galbenuşul de ou, în unele alge şi plante şi în celulele folosensibile din fundul ochiului. Ajută la menţinerea unei vederi sănătoase. Consumul crescut de luteină scade riscul degerescenţei maculare, cauza principală a orbirii vârstnicilor
Luteina (şi izomerul său chimic zeaxantina) este un membru al familiei carotenoidelor. Conferă culoare galbenă fructelor şi legumelor, cum ar fi mango, papaya, porumbul dulce şi roşiile. Cu toate acestea, cantităţile cele mai mari de luteinase găsesc în legumele verzi, precum varza, spanacul şi napii, broccoli, varza de Bruxelles, fasolea, prazul, şi anumite tipuri de lăptuci şi salate, mai cu seama , sunt şi ele surse dietetice bune. Cu cât leguma este mai verde, cu atât conţine mai multă luteină. Iar legumele crude sunt o sursă mai bună decât cele fierte.
Luteina este un antioxidant. Asta înseamnă că are capacitatea de a neutraliza radicalii liberi nocivi (substanţe produse de poluare, radiaţii, mâncare prăjită şi arsă, lumina soarelui şi combustie) care pot intra în corp. Aceşti radicali liberi pot deteriora celulele şi accelera îmbătrânirea. La un moment dat, se credea că toţi antioxidanţii slujesc aceluiaşi scop, dar s-a demonstrat că ei au funcţii specifice.
Se consideră că aceasta joacă un rol important în menţinerea unei vederi sănătoase, pentru că este pigmentul principal care se găseşte în zona de sensibilitate vizuală maximă. Pe măsură ce îmbatrânim, celule cu pigment retinal devin mai puţin eficiente, retina degenerează şi vederea centrală se pierde treptat. Acest proces este cunoscut ca degenerescenta maculară legată de vărstă (DMLV).
Una dintre cauzele degenerescenţei maculare este deteriorarea produsă de radicalii liberi în lumina soarelui. Luteina poate proteja macula, actionand ca un filtru optic pentru lumina soarelui şi ca un antioxidant pentru a absorbi radicalii liberi. Luteina poate juca un rol şi în menţinerea imunităţii.Studiile ştiinţifice au constatat în general un risc crescut de degenerescenţă maculară la un nivel scăzut de luteină în dieta sau în sânge, însa nu avem înca la dispoziţie dovezi concludente ca un consum mai ridicat ar reduce incidenţa DMLV sau ar ajuta la tratarea ei. Câteva studii mici au furnizat nişte rezultate încurajatoare. Un studiu american recent a stabilit că suplimentarea cu luteină şi alţi antioxidanţi la persoanele cu o DMLV incipienţă a avut un efect benefic asupra funcţiei maculare. Iar un alt experiment publicat în Optometry arătat că o doză zilnică de 10 mg de luteină, luată singură sau cu alte suplimente antioxidante, a îmbunătăţit funcţia vizuala la 90 de pacienţi cu DMLV atrope într-un interval de 12 luni.
Cercetările referitoare la rolul luteinei în prevenirea cataractei nu au fost până acum încurajatoare. Suplimentele cu luteină au îmbunătăţit însă acuitatea vizuală şi sensibilitatea la lumină puternică (fotofobia) la persoanele cu cataractă.
În aşteptarea rezultatelor unor viitoare cercetări, este important de respectat o dietă bogată în legume cu frunze verzi, care ar trebui să ofere cantităţi mari de luteină. Dacă nu vă plac legumele crude, s-ar putea ca dieta dvs. să fie deficitară în acest nutrient.
Afinul este un subarbust stufos, rămuros, cu frunze mici, ovale, iar fructul este numit afină și reprezintă o bacă de culoare albastru-închisă, zemoasă, cu suc violaceu, cu gust plăcut dulce acrișor. Înflorește în lunile mai-iunie.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.
Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.
Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Acetil cisteina este un metabolit al aminoacidului cisteină, care se formează în organismul uman.
După administrarea orală, acetilcisteina se metabolizează în cisteină. Favorizează fluidificarea secrețiilor și eliberarea lor din căile respiratorii. Este un antioxidant puternic.
După administrarea orală, acetilcisteina se metabolizează în cisteină. Favorizează fluidificarea secrețiilor și eliberarea lor din căile respiratorii. Este un antioxidant puternic.
Cisteina este un aminoacid cu conținut de sulf, care apare în mod natural în anumite alimente. Probabil că ați auzit de L-cisteină datorită rolului acesteia în fluidizarea secrețiilor bronșice, mai exact eliberarea mucoaselor din plămâni. Sau poate faceți sport și știți deja că cisteina, alaturi de glutamină, metionină și taurină susțin regenerarea celulară. Pentru sportivi acești aminoacizi sunt foarte importanţi, având efecte benefice asupra masei musculare.
Cisteina poate fi produsă de organismul nostru din aminoacidul metionină. Cisteina este un element constituent al glutationului și are multe functii fiziologice importante. Glutationul este un antioxidant puternic ce protejează țesuturile grase de efectele daunatoare ale radicalilor liberi. Glutationul joacă un rol vital în detoxifierea ficatului de metale grele precum plumb, mercur, cadmiu. În plus, glutationul transportă nutrienți către limfocite și fagocite, importante celule ale sistemului imunitar.
Multe persoane iau suplimente cu cisteină pentru a crește nivelul de glutation din organism. Ca supliment alimentar, cisteina este disponibilă sub formă de clorhidrat de L-cisteină, iar mai frecvent ca n-acetil-cisteină (NAC). NAC este o formă mai solubilă în apă de cisteină, și ca atare, este considerată a avea o biodisponibilitate orală mai mare decât clorhidratul de L-cisteină.
Cisteina ajuta la detoxifierea organismului de produse chimice si metale grele
Protejeaza celulele de radicalii liberi
Ajută la eliberarea mucoaselor din plămâni
Cisteina ajuta la producerea colagenului si contribuie la elasticitatea si textura pielii.
Cisteina poate dizolva mucozitățile din plămâni și de aceea este recomandată în tratamentul bronșitelor și problemelor respiratorii. Cisteina poate juca un rol în prevenirea sau tratamentul următoarelor afecțiuni: astm, căderea părului, boli de inimă, expunerea la toxicitate datorată metalelor grele, boli de ficat, Parkinson, psoriazis, poliartrita reumatoida, infecții virale.
Deficitul de cisteina este rar întâlnit și cu toate acestea poate fi regăsit la vegetarienii care nu au o alimentație foarte diversificată. Un nivel scăzut de cisteină este asociat cu un sistem imunitar slab.
Cisteina este o componentă importantă în suplimentele alimentare cu aminoacizi pentru sportivi, alături de glutamină, metionină și taurină. Pentru sportivi sunt foarte importanţi aceşti aminoacizi, având efecte benefice asupra masei musculare. Această combinaţie de aminoacizi susţine sistemul imunitar şi regenerarea celulară.
Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea
oboselii și extenuării.
Cisteina poate fi produsă de organismul nostru din aminoacidul metionină. Cisteina este un element constituent al glutationului și are multe functii fiziologice importante. Glutationul este un antioxidant puternic ce protejează țesuturile grase de efectele daunatoare ale radicalilor liberi. Glutationul joacă un rol vital în detoxifierea ficatului de metale grele precum plumb, mercur, cadmiu. În plus, glutationul transportă nutrienți către limfocite și fagocite, importante celule ale sistemului imunitar.
Multe persoane iau suplimente cu cisteină pentru a crește nivelul de glutation din organism. Ca supliment alimentar, cisteina este disponibilă sub formă de clorhidrat de L-cisteină, iar mai frecvent ca n-acetil-cisteină (NAC). NAC este o formă mai solubilă în apă de cisteină, și ca atare, este considerată a avea o biodisponibilitate orală mai mare decât clorhidratul de L-cisteină.
Cisteina ajuta la detoxifierea organismului de produse chimice si metale grele
Protejeaza celulele de radicalii liberi
Ajută la eliberarea mucoaselor din plămâni
Cisteina ajuta la producerea colagenului si contribuie la elasticitatea si textura pielii.
Cisteina poate dizolva mucozitățile din plămâni și de aceea este recomandată în tratamentul bronșitelor și problemelor respiratorii. Cisteina poate juca un rol în prevenirea sau tratamentul următoarelor afecțiuni: astm, căderea părului, boli de inimă, expunerea la toxicitate datorată metalelor grele, boli de ficat, Parkinson, psoriazis, poliartrita reumatoida, infecții virale.
Deficitul de cisteina este rar întâlnit și cu toate acestea poate fi regăsit la vegetarienii care nu au o alimentație foarte diversificată. Un nivel scăzut de cisteină este asociat cu un sistem imunitar slab.
Cisteina este o componentă importantă în suplimentele alimentare cu aminoacizi pentru sportivi, alături de glutamină, metionină și taurină. Pentru sportivi sunt foarte importanţi aceşti aminoacizi, având efecte benefice asupra masei musculare. Această combinaţie de aminoacizi susţine sistemul imunitar şi regenerarea celulară.
Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea
oboselii și extenuării.
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie