Vermicin Forte D102 20 capsule moi Fares
Vermicin Forte D102 20 capsule moi Fares
Vermicin Forte capsule moi se adresează persoanelor ce prezintă parazitoze intestinale (giardia lamblia, oxiuri, ascarizi).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,56 lei.
Vermicin Forte D102 20 capsule moi Fares
Vermicin Forte capsule moi se adresează persoanelor ce prezintă parazitoze intestinale (giardia lamblia, oxiuri, ascarizi).
Evaluarea eficienței a fost realizată în colaborare cu medici de familie.
VERMICIN FORTE capsule moi, administrat ca unic tratament a condus (după cele 2 cure a câte 5 zile, cu pauză 7 zile între ele) la:
• negativarea examenului coproparazitologic la 94,7% cazuri;
• remisia simptomatologiei între 60,52% și 100% în funcție de fiecare simptom monitorizat (apetit, grețuri, vărsături, dureri abdominale, nervozitate sau cefelee, prurit).
BENEFICII
- Antiparazitar, antibacterian, antispastic;
- Eficient atât la copii de peste 6 ani, cât și la adulți;
- Nu generează hepatotoxicitate.
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 8 g
Condiții de păstrare: La loc uscat și la temperatura mediului ambient.
Ingrediente:
-ulei de seminţe de dovleac (Cucurbitae semen)137,5 mg
-ulei esenţial de lavandă (Lavandulaeaetheroleum) 37,5 mg
-extract de rizomi de ghimbir (Zingiberisrhizoma) standardizat în min. 15% gingeroli20 mg
-ulei esenţial de cuișoare (Caryophylli florisaetheroleum) 17,5 mg
-extract uleios de frunze de papaya (Caricapapaya folium) 12,5 mg
-ulei esenţial de scorţișoară (Cinnamomiaetheroleum) 12,5 mg
-ulei esenţial de șovârv (Origani aetheroleum)12,5 mg.
Învelişul capsulei este pe bază de gelatină din peşte.
Mod de administrare:
Copii 6-10 ani: 1 capsulă pe zi.
Copii 11-16 ani: câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi.
Copii de peste 16 ani și adulţi: câte 2 capsule de 2 ori pe zi.
Administrarea se face la o oră după masă.
Durata curei: 5 zile. Cura se repetă după 7 zile.
Se recomandă administrarea concomitentă la toţi membrii familiei.
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern și pot modifica gustul acestuia.
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Rolul componentelor:
Se spune că în vremuri de demult exista un conducător care dorea să fie cel mai înțelept și mai bogat om din lume. El a decis să adune toate gândurile înțelepte și ideile ingenioase ale omenirii și să le țină într-un dovleac. A pus dovleacul într-un copac înalt în regatul lui și în momentul în care dovleacul a căzut și s-a spart, toată înțelepciunea omenirii s-a răspândit iar în lume. Chinezii consideră dovleacul ca un puternic talisman, care absoarbe energia negativă. Se spune că dovleacul ar avea puteri magice de protecție împotriva vrăjilor. Dovleacul este un simbol tradițional al festivalului celtic vechi, felinarul din dovleac protejează recolta și casele de spiritele rele. Dovleacul este cioplit, apoi i se pune o lumânare înăuntru și astfel devine un simbol al sărbătorii de Halloween.
Dovleacul are rădăcină ramificată ce pătrunde în sol la o adâncime chiar și de 2m, tulpina târâtoare, iar frunzele sunt mari, de un verde-închis, cu forme aproximativ triunghiulare, au lobi ascuțiți și pețiol foarte lung. Florile sunt unisexuate, de culoare galben-intens, cu petalele aplecate spre exterior și caliciul în formă de cupă. Fructele cu aspect variabil în funcție de soi (pot fi rotunde, alungite, rotunjite și cilindrice, ca o pară), au pulpa densă, galbenă-portocalie. Semințele sunt plate, de forme ovale, netede, cu coaja dură și albicioasă. Recoltarea dovleacului se face în lunile septembrie-octombrie, când fructul este foarte bine copt și planta uscată. Se așează într-un loc uscat și bine aerisit, se poate depozita astfel o lungă perioadă de timp.
Calităţile terapeutice ale seminţelor de dovleac au devenit din ce în ce mai cunoscute de-a lungul timpului, astfel că medicina naturistă recomandă folosirea acestora, printre altele, în caz de paraziţi intestinali, probleme urinare, febră şi tulburări gastrice. Bogate în vitamine (E, A, complexul B), minerale (zinc, calciu, magneziu, potasiu, fier, fosfor, cupru, mangan), în proteine, acizi graşi esenţiali şi în carbohidraţi, seminţele de dovleac sunt recomandate atât pentru beneficiile lor remineralizante şi vitaminzante, cât şi pentru acţiunea lor laxativă şi sedativă. De asemenea, aceste seminţe sunt recomandate şi pentru prevenirea formării calculilor renali.
Foarte cunoscut este uleiul de dovleac, ulei ale cărui beneficii sunt bine cunoscute de mult timp de medicina tradițională. Uleiul de seminţe de dovleac conţine de şase ori mai mult acid linoleic decât uleiul de măsline. Se poate face chiar și miere de dovleac. Tinctura de dovleac se prepară acasă, turnând într-un bostan o jumătate de litru de alcool dublu rafinat, printr-un orificiu nu mai mare decât gâtul de sticlă. Închide dovleacul etanș și lasă-l la macerat 30 de zile, timp în care să-l agiți de câteva ori pe zi. Filtrează apoi lichidul și miezul fără coajă, fă-l piure în blender și amestecă-l cu alcoolul.