Parazit stop 30 cps AdNatura
Parazit stop 30 cps AdNatura

Parazit stop 30 cps AdNatura

Parazit stop 30 cps AdNatura

Ajută la menținerea unei digestii sănătoase și la controlul nivelului de colesterol din sânge (Cuișoare).

Mih4040
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
23,57 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,46 lei.


 

Parazit stop 30 cps AdNatura

Ingrediente/capsulă:

– extract 4:1 din muguri florali de Cuișoare (Syzygium aromaticum) – 125 mg;

– extract 4:1 din părți aeriene de Pelin-negru (Artemisia vulgaris) – 125 mg;

– Anghinare (Cynara scolymus) frunze extract, standardizat cu min. 5% polifenoli exprimați în cinarină – 75 mg;

– extract 10:1 din frunze de Senna (Cassia angustifolia) – 55 mg;

– extract 4:1 din rădăcini de Gențiană (Gentiana lutea) – 25 mg;

– extract 50:1 din rizomi de Turmeric (Curcuma longa), conținând minimum 95% curcuminoide – 20 mg;

– extract din muguri florali de Salcâm-japonez (Sophora japonica), conținând 98% quercetină – 10 mg;

– extract 5:1 din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), conținând minimum 5% piperină – 5 mg;

– capsulă vegetală.

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.

– ajută la menținerea unei digestii sănătoase și la controlul nivelului de colesterol din sânge (Cuișoare)

– ajută la digerarea toxinelor (Piper-negru)

– ajută la menținerea sănătății rinichilor și a prostatei (Pelin-negru)

– contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal (Anghinare, Senna)

– menține sănătatea ficatului (Anghinare)

– ajută la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare (Senna)

– ajută la digestia grăsimilor și împiedică acumularea grăsimilor în ficat  (Turmeric)

– întărește organismul și asigură un plus de energie (Gențiana)

– are efect antioxidant / protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi (Piper-negru, Cuișoare, Anghinare, Senna,  Salcâm-japonez)

Precauţii: A se consuma cu precauție de către femeile care sunt însărcinate, care alăptează sau care intenționează să rămână însărcinate.

Contraindicaţii: Este contraindicat în caz de alăptare, obstrucții biliare, litiază biliară, insuficiență hepatobiliară gravă, insuficiență renală gravă, stări grave de ulcer gastric, afecțiuni renale și hepatobiliare acute. Pentru alte posibile contraindicații, întrebați consultantul de specialitate înainte de utilizare.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului –  Notificare nr. 16439 / 28.03.2023.

Rolul componentelor:

Cuişoarele sunt mugurii florali (bobocii) uscaţi ai arborelui aromatic Eugenia caryophyllata, originar din insulele Moluce şi Celebe şi pe larg cultivat în zonele tropicale.

Florile sunt recoltate de două ori pe an, în iunie şi decembrie, în momentul când ele trec de la culoarea verde la culoarea roz, apoi se usucă la soare până ce lumina şi aerul fac ca ţesutul mugurilor să se impregneze cu esenţa pe care o conţin, căpătând o culoare brună.

Condiment şi remediu natural, cuişoarele au fost folosite de sute de ani, schimburile comerciale cu acestea între „insulele cuişoarelor” Ternate şi China, datând de 2500 de ani.

Datarea istorică a cuişoarelor ca şi condiment, s-a găsit mult timp în urmă în relatările referitoare la vasele comerciale din 1721 ÎH. Referinţe bibliografice timpurii susţin că apropiaţii împăratului Chinei trebuia să ţină cuişoare în gură, pentru a le împrospăta respiraţia. Ca multe alte condimente, cuişoarele au fost o marfă mult apreciată şi de către de romani.

Alături de nucşoară, cuişoarele au fost unul din cele mai preţioase condimente din secolele XVI şi XVII, una din navele lui Magelan întorcându-se în 1522 încărcată cu nucşoară şi cuişoare, spre deliciul spaniolilor. Desigur, mulţi râvneau preţioasa marfă, cuişoarele la vremea aceea valorând mai mult decât greutatea lor în aur.

În 1605 olandezii au găsit drumul spre Moluccas şi au început comerţul cu cuişoare, şi extinzând cultivarea plantei, au menţinut un monopol efectiv asupra comerţului, ajungând chiar, în 1816, să dea foc unor plantaţii pentru a-i creşte preţul.

În jurul anilor 1800, planta a fost introdusă în India prin Mauritius.

În medicina tradiţională chineză, cuişoarele au fost îndelung utilizate pentru a trata indigestia, diarea, hernia, şi viermii intestinali, precum şi diferite infecţii fungice precum cele de la nivelul picioarelor la atleţi. În folclorul asiatic se spune că ţinând în gură două cuişoare fără a le mesteca sau înghiţi, putem să renunţăm la dorinţa pentru alcool.

Vindecătorii tradiţionali ayurvedici au utilizat cuişoarele din vremuri antice pentru tratamentul bolilor respiratorii şi digestive.

Naturaliştii medievali germani utilizau cuişoarele ca parte din mixturile anti-gutoase. Medicii eclectici americani timpurii le-au folosit ca tratament pentru problemele digestive, adăugându-le de asemenea medicamentelor amare, făcându-le astfel ai plăcute la gust. Ei au fost primii care au extras uleiul esenţial şi l-au aplicat pe gingii pentru uşurarea durerilor de dinţi. Câteva picături de ulei în apă erau antivomitive, iar infuzia reducea senzaţia de greaţă.

Astăzi este folosită ca plantă medicinală în special datorită efectelor sale stimulent-aromatice, având efecte pozitive şi în ulcerele stomacale, vomă, flatulenţă.

Infuzia de cuişoare, la fel apa distilată de cuişoare, pudra sau tinctura stimulează apetitul şi digestia. Uleiul esenţial este antiseptic şi analgezic, proprietăţi datorită cărora, mai ales în trecut, se folosea mult în stomatologie. Şi astăzi se foloseşte în produsele naturiste pentru cunoscutele sale calităţi bactericide împotriva bacteriilor de tip streptococ, stafilococ şi pneumococ.

Uleiul esenţial este bogat în eugenol, substanţă cu proprietăţi antiseptice şi antitermice, utilizată în medicina românească încă din secolul XIX, în afecţiuni pulmonare, sau ca analgezic local. Uleiul mai conţine acetat de eugenol, acid oleanolic, şi caryophyllen. Cercetătorii japonezi, au mai descoperit în compoziţia cuişoarelor substanţe cu efect antioxidant.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
30 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Adserv, cu brandul AdNatura, se impune drept unul dintre numele de incredere de pe piata de remedii naturale datorita experientei de peste un deceniu si a atentiei acordate intregului proces de selectie a ingredientelor pe baza de plante, folosind doar ce este mai bun din ce are natura de oferit.
Produsele AdNatura disponibile in magazinul online Plantilia se inspira din retete traditionale si informatiile pastrate de-a lungul a sute si chiar mii de generatii in legatura cu secretele vindecatoare ale plantelor in combinatie cu cercetarea inlesnita de avansurile tehnologiei pentru a crea produse naturiste si remedii naturale de inalta calitate.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare