• La reducere!
  • -10%
Venus Zen Forte 120 cps Herbagetica, REMEDII NATURISTE
Venus Zen Forte 120 cps Herbagetica, REMEDII NATURISTE

Venus Zen Forte 120 cps Herbagetica

Venus Zen Forte 120 capsule Herbagetica

Extractele din plante cu efect calmant și analgezic, contribuie mai intai la înlăturarea cauzelor care duc la scaderea libidoului, ca mai apoi extractele din plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizant să susțină creșterea acestuia în mod natural.

1452
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
102,16 lei 113,51 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 102 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 102 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,04 lei.


 

Venus Zen Forte 120 capsule Herbagetica

Extractele din plante cu efect calmant și analgezic, contribuie mai intai la înlăturarea cauzelor care duc la scaderea libidoului, ca mai apoi extractele din plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizant să susțină creșterea acestuia în mod natural.

În cazul femeilor, libidoul suferă de multe fluctuații. Aceste fluctuații pot genera probleme în cuplu dacă nu sunt abordate în mod corespunzator. VENUS, noul produs creat special pentru femei, contribuie la creșterea libidoului prin refacerea echilibrului psiho-emoțional și hormonal. Extractele din plante cu efect calmant și analgezic, contribuie mai intai la înlăturarea cauzelor care duc la scaderea libidoului, ca mai apoi extractele din plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizant să susțină creșterea acestuia în mod natural.

Beneficii:
-Stabilirea echilibrului psiho-emoțional
-Stabilirea echilibrului hormonal
-Hipoactivitate sexuală
-Menţinerea sănătăţii organelor sexuale
-Oboseală
-Depresie, stres, anxietate
-Menţinerea libidoului ridicat

Actiuni:
-Afrodisiac
-Creşte apetitul sexual feminin
-Reglator hormonal
-Crește rezistenţa organismului la stres şi oboseală
-Îmbunătăţeşte funcţiile sistemului nervos

Compoziție per 1 capsulă:
-extract 25:1 din rădăcini de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide          120 mg  
-extract 10:1 din frunze de Damiană (Turnera diffusa)          120 mg  
-extract 5-6:1 din rădăcină de Maca (Lepidium meyenii), standardizat cu 0,6% glucosinolate          60 mg  
-extract uscat 4:1 din rădăcină de Maca (Lepidium meyenii)          60 mg  
-extract 7-10:1 din rădăcini de Ginseng-coreean (Panax ginseng), standardizat cu 12% ginsenozide          40 mg  
-extract 35-40:1 din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale), standardizat cu 5% gingeroli          20 mg

Administrare: 1-2 capsule pe zi.

-Rhodiola Rosea 25:1 standardizat cu 3.0% rozavine și 1.0 % salidroside - este eficientă în îmbunătățirea stării afective și reducerea depresiei. Fiind un adaptogen, stimulează capacitatea de adaptare a organismului la stresul metabolic şi cel psihic, îmbunătăţeşte funcţiile sistemului nervos, creşte performanţele întregului organism şi capacitatea de reacţie a acestuia.

-Damiana - este o plantă considerată "afrodiziacul mayașilor" pentru puterile sale extraordinare în creșterea performanțelor sexuale. Este un tonic sexual ce stimulează fertilitatea prin echilibrarea hormonala datorită taninilor, alcaloizilor, flavonoidelor și uleiurilor volatile.

-Maca 5-6:1 standardizat cu 0,6% glucosinolate -  susține sănătatea organanelor genitale, menținând astfel un nivel al libidoului ridicat, prin efectele sale afrodisiace. Pe lângă acete efecte asupra organismului, Maca este și un adaptogen, ajutând organismul să facă față stresului și a oboselii, fapt care va spori apetitul sexual, adesea afectat din cauza stresului.

-Ginseng Coreean 7:10 – 1 standardizat cu 12% ginsenozide - Ginsengul este folosit pentru capacitatea sa adaptogenică şi tonică, în special în situaţiile de activitate fizică sau mentală ridicată, acționând direct asupra organelor sexuale și sistemului nervos central, oferind astfel creșterea dorinței sexuale și satisfacției.

-Ghimbir 35-40:1 standardizat cu 5% gingeroli - Având efect afrodisiac, Ghimbirul stimulează circulația sanguină și dirijează fluxul de sânge către organele genitale, astfel contribuind la creșterea libidoului. Datorită substanței active, gingerol, ghimbirul este un potențator al tuturor ingredientelor prezente în produsul VENUS.      

Rolul componentelor:
Maca este o plantă erbacee bianuală din familia Brassicaceae, ce creşte spontan în Anzii Peruvieni şi Bolivia, la altitudini de 2500 până la peste 4000 m. Prezintă frunze subţiri, fin penat-sectate, crescând în rozetă bazală şi flori mici alburii ce dau naştere unor fructe mici. De la această plantă folosim în special rădăcinile tuberiforme, care variază ca mărime şi formă, putând fi triunghiulare, aplatizate circular, rectangulare sau de pară inversată.
Denumită şi ginseng peruvian, a fost cultivată în Munţii Anzi la altitudinea de 3500-4450 m în ecosistemele puna şi suni. Aceasta este probabil planta cultivată la cele mai mari altitudini. Maca este o importantă materie primă pentru indienii din Anzi şi populaţiile indigene, şi a fost domesticită în perioada pre-Inca Arcaica undeva în jurul anilor 3800 Î.Hr. După unii autori, prima descriere scrisă despre maca a fost publicată în 1553 (rădăcina, fără identificarea denumirii populare sau botanice), descriere în care Cieza de Leon, un cronicar al spaniolilor ce au cucerit zona Peru, nota că în zonele muntoase peruviene nativii folosesc anumite rădăcini pentru menţinerea tonusului. Primul care a descris numele şi proprietăţile plantei a fost părintele Cobo în 1653. Acesta afirma că planta creşte în cele mai dure şi reci areale în Chinchaycocha unde nicio altă plantă nu poate fi cultivată de om. Cobo făcea referire de asemenea la întrebuinţarea plantei pentru fertilitate. În secolul XVIII, Ruiz menţiona proprietăţile plantei de îmbunătăţire a fertilităţii şi de asemenea efectul său stimulent.
Tradiţional, rădăcina de maca, după recoltare se usca natural şi astfel putea fi depozitată şi păstrată timp de mai mulţi ani (s-a constatat că rădăcinile vechi de 7 ani încă mai au un conţinut de 9-10% proteine). Hipocotilele uscate sunt tari ca piatra, ca atare, înainte de a fi mâncate se fierbeau în apă pentru a putea obţine din ele un produs moale care poate fi consumat sub formă de suc, aceasta fiind cea mai frecventă formă de utilizare. Rădăcina are un gust dulce şi plăcut. Pentru indienii americani era singura specie amidonoasă cultivată; ea este bogată în zaharuri, proteine, amidon şi minerale esenţiale, în special iod şi fier.
Astăzi se cunoaşte valoarea sa nutriţională ridicată, care depăşeşte cerealele precum porumbul, orezul şi grâul. Aceasta conţine 59% carbohidraţi, 10,2% proteine, 8,5% fibre şi 2,2% lipide. Conţine, de asemenea, o mare cantitate de aminoacizi esenţiali şi nivele mai ridicate de fier şi calciu decât cartoful. Maca are cantităţi importante de acizi graşi incluzând acizii linoleic, palmitic şi oleic. Este bogată în steroli şi are şi un conţinut ridicat de minerale. De asemenea, conţine mici cantităţi de alcaloizi, taninuri şi saponine.  Rădăcina proaspătă are un conţinut neobişnuit de ridicat de iod şi de fier.
În medicina tradiţională peruviană maca este folosită ca imunostimulent şi în tratamentul anemiei, tuberculozei, disfuncţiilor menstruale, simptomelor de menopauză, cancerului stomacal, sterilităţii şi a altor afecţiuni ale funcţiilor sexuale sau de reproducere precum şi pentru îmbunătăţirea memoriei. Popularitatea rădăcinii de maca este în creştere datorită proprietăţilor sale energizante, de îmbunătăţire a fertilităţii şi afrodisiace, dar e mai puţin cunoscută la noi ca remediu. Utilizările sale tradiţionale cuprind efectul energizant, de îmbunătăţire a tonusului şi induranţei la atleţi, de susţinere a clarităţii mentale, de tratare a impotenţei masculine, şi ca ajutor în cazul menstruaţiilor şi echilibrelor hormonale dereglate la femei incluzând sindroamele de menopauză şi oboseala cronică. Rădăcinile de maca sunt afrodisiace, nutritive, imunostimulente, steroidice şi tonice. Maca, la fel ca alte Brasicaceae, conţine glucozinolaţi şi izotiocianaţi, substanţe pentru care s-a constatat un efect anticarcinogenic prin blocarea formării carcinogenilor endogeni sau exogeni prevenind astfel iniţierea carcinogenezei. Izotiociananţii naturali sau sintetici sunt printre agenţii cemopreventivi cei mai eficienţi cunoscuţi.
Ghimbirul este o specie originară din Asia tropicală; perenă, cu rizom cărnos, ramificat ca o mână cu degete, cu tulpini aeriene ierboase ce se reînnoiesc anual, unele fiind înalte cu frunze, altele scurte, reproducătoare, purtând florile.
Denumirea provine de la grecescul zingiber, cuvânt de origine sanscrită.
Plantă medicinală cunoscută din vechime, ghimbirul a fost utilizat ca remediu în medicina tradiţională chineză şi indiană de mai bine de 2500 de ani. În medicina Ayurvedică a fost folosit ca remediu natural carminativ, anti-colitic, pentru stimularea digestiei, pentru hemoroizi, boli cronice ale pielii, obezitate şi sângerări anormale după naştere. În Medicina Tradiţională Chineză a fost şi este recomandat în balonare, tuse, vomă, diaree şi reumatism.
În Europa ghimbirul a fost menţionat în secolul I de către medicul grec Dioscorides, pentru proprietăţile sale digestive, pentru stimularea intestinală şi ca util pentru stomac. Din jurul anilor 1100 a fost utilizat în toate ţările europene. În lucrările medicale europene vechi, scrise de Harpestreng cca.1200, Lonicerus 1564, Matthiolus 1626, Bentley şi Trimen 1880, ghimbirul este descris ca util pentru stimularea apetitului şi a digestiei, pentru intestin şi pentru infecţii bucale şi gingivale. Monografiile ghimbirului au fost şi încă sunt parte din majoritatea farmacopeelor europene şi non-europene [Imbesi 1964; Farmacopeea Republicii Populare Chineze 2005; Farmacopeea Ayurvedică Indiană; Farmacopeea Indiană 2007] şi bineînţeles din Farmacopeea Europeană 7. Farmacopeea Chineză recomandă ghimbirul în senzaţii de rece, vomă şi diaree însoţite de extremităţi reci şi puls slab; pentru dispnee şi tuse cu expectoraţie abundentă.
Rădăcina de ghimbir conţine ulei esenţial cu peste 100 de compuşi identificaţi, în principal compuşi terpenoidici. Principiile responsabile de gustul picant, sau constituenţii non-volatili, ai ghimbirului, sunt considerate responsabile pentru proprietăţile aromatice ale acestuia, şi pentru activitatea farmacologică. Printre acestea: gingerolii, shagaolii, gingerdione, paradol, vallinoide, galanali A şi B, şi zingerona. Alţi compuşi ai ghimbirului constau în carbohidraţi, grăsimi, minerale, oleorezine, vitamine, ceruri, enzime proteolitice. Rizomul de ghimbir conţine venilil-cetone pungente, incluzând (6)-gingerol şi (6)-paradol, pentru acestea raportându-se activitate puternic antiinflamatoare precum şi proprietăţi antitumorale.
Pe lângă aceste proprietăţi bine cunoscute, datorită cărora găsim ghimbirul individual sau în combinaţii în produsele naturiste de la noi, acesta mai posedă proprietăţi antiemetice, antinociceptive, antitusive (siropuri de tuse), antioxidante, cardiotonice, imunomodulatoare şi chiar hipocolesterolemiante. Ghimbirul, fiind un agent termogenic, poate fi considerat ca agent funcţional pentru restaurarea unei balanţe energetice pozitive, şi ca urmare poate fi util în terapia naturistă a obezităţii.
Ginsengul este o plantã originarã din China şi este cultivatã pe scarã largã în Asia, nu doar în ţara de origine, ci şi în Coreea, Japonia şi Rusia.
Rãdãcinile de ginseng se bucurã, de mai bine de 2000 de ani, de o reputaţie ieşitã din comun, fiind considerate un panaceu. Faptul acesta s-a reflectat pânã şi în denumirea latinã a plantei („panax” înseamnã medicament universal).
Pornind probabil de la forma rãdãcinilor de ginseng, care sugereazã forma corpului uman cu mâinile şi picioarele de o parte şi de alta a trunchiului, s-a rãspândit credinţa popularã cã aceste rãdãcini ar fi bune la tratarea bolilor oricãrui organ al corpului omenesc.
Faima ginseng-ului s-a extins în ultimele decenii aproape peste tot în lumea occidentalã. Pe lângã specia asiaticã sunt cunoscute o serie întreagã de specii înrudite, dintre care cele mai familiare sunt ginseng-ul american (Panax quinquefolius) şi ginseng-ul japonez (Panax japonicus). Ginseng-ul siberian (Eleutherococcus senticosus) nu aparţine genului Panax şi nu conţine substanţele active specifice acestuia.

Precauţii: Nu se cunosc.

Contraindicaţii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare din componente 

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
120 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.

Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare