- La reducere!
- -5%
ULEI SPRAY SPF15 CU UL COCOS 150ML Cosmetic Plant Plaja
ULEI SPRAY SPF15 CU UL COCOS 150ML Cosmetic Plant
Îmbogățit cu ulei de cocos bio, filtre organice cu spectru UVA-UVB, vitamina E și ulei de măsline bio, uleiul pentru plajă asigură protecția pielii împotriva radiațiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii și o hidratează intens.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 26 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 26 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,52 lei.
ULEI SPRAY SPF15 CU UL COCOS 150ML Cosmetic Plant
Îmbogățit cu ulei de cocos bio, filtre organice cu spectru UVA-UVB, vitamina E și ulei de măsline bio, uleiul pentru plajă asigură protecția pielii împotriva radiațiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii și o hidratează intens.
Mod de utilizare:
Uleiul se pulverizează uniform, din abundență (aproximativ 36 g), pe toată suprafața corpului, cu cel puțin 15 minute înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent uleiul, mai ales după baie, transpirație sau ștergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protecție necesar.
Precauții!
Reducera cantității de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protecție al acestuia.
Produsele de protecție solară nu vă protejează pielea 100% de radiațiile UV.
Expunerea prelungită la soare este periculoasă chiar și atunci, când folosiți produse de protecție solară.
Folosiți și protecție vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou).
Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici.
Evitați expunerea prelungită la soare, în special între orele de maximă intensitate solară (11-16).
Evitați contactul cu ochii.
În astfel de situații, clătiți imediat cu apă din abundență.
Conține Benzophenone-3!
Ingrediente:
Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Methoxycinamate, Benzophenone-3, Cocos Nucifera Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Aannus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Coumarin, Parfum
* ingredient certificate organic
Rolul componentelor:
Uleiul de cocos se extrage din pulpa albă a nucii de cocos, care se zdrobeşte, se încălzeşte uşor pentru eliminarea uleiurilor, după care se presează şi se filtrează de eventualele urme de coajă. Acest proces ajută la obţinerea unui ulei pur, cu un gust neutru şi fără miros, care poate fi utilizat ca: leac pentru diferite afecţiuni, la gătit şi în industrii. O atenţie deosebită se acordă uleiului de cocos mulţumită acidului lauric pe care îl conţine, având efecte antivirale, antibacteriene şi antifungice, fiind util în stimularea metabolismului ajutând scăderea în greutate şi în afecţiuni hipotiroidiene. Conţinutul acizilor graşi din ulei are ca rol distrugerea bacteriilor ce cauzează: infecţii ale tractului urinar, al sinusurilor, ulcer gastric, pneumonie, carii dentare, precum şi distrugerea fungilor şi a virusurilor cauzatoare de: mononucleoză, herpes, gripă, hepatita C, pojar etc.
Conform cercetătorilor americani printre care se numără şi dr. Carolyn Dean, aceştia au ajuns la concluzia că uleiul de cocos are efecte benefice asupra pacienţilor cu SIDA. Din cercetări mai reiese că uleiul de cocos ajută la ameliorarea simpotemelor asociate afecţiunilor biliare, ajută buna funcţionare a ficatului şi a glandei tiroide, stimulează digestia, previne cancerul de colon şi reduce discomfortul asociat sindromului de colon iritabil. Se recomandă folosirea uleiului de cocos în cure de slăbire, la prevenirea obezităţii, scade colesterolul şi previne afecţiunile cardiovasculare, ajută la fixarea calciului şi al magneziului în oase, prevenind astefel osteoporoza, iar în afecţiuni renale contribuie la prevenirea infecţiilor urinare şi ajută la dizolvarea calculilor renali. Consumat în cantitate de 60% din totalul caloriilor zilnice nu prezintă nici un efect negativ, ba mai mult persoanele care au o dietă bogată în ulei de cocos au o stare de sănătate bună. Aici atragem atenţia că uleiul organic, presat la rece este recomandat a se consuma neprelucrat termic, iar cel rafinat utilizat la gătit şi prăjit. Se recomandă la gătit deoarece este un ulei stabil din punct de vedere chimic la căldură, care se oxidează doar la temperaturi de peste 190°C, şi chiar şi la acestă temperatureă nu supportă un proces oxidativ din care să rezulte substanţe nocive asupra organismului. Uleiul de cocos poate fi folosit şi în amestec cu uleiul de floarea soarelui. Doza zilnică recomandată din ulei de cocos este de 15grame, dar în caz de boală putem mării doza deoarece nu are reacţii adverse.
Uleiul de cocos în alimentaţie poate fi adăugat în: salate de legume, sotarea legumelor şi al fructelor de mare, prepararea ouălor şi a preparatelor din carne şi peşte, la moioneză şi popcorn. Diferenţa între uleiul de cocos şi untura de cocos o reprezintă doar temperatura la care se păstrează, deoarece la o temperatureă de sub 25°C uleiul de cocos se solidifică.