- La reducere!
- -5%
EMULSIE SPF30 PT PLAJA 200ml Cosmetic Plant Plaja
EMULSIE SPF30 PT PLAJA 200ml Cosmetic Plant
Cu efect protector UVA / UVB, amplificat prin prezenţa uleiului de cătină, emulsia asigură o bronzare uniformă şi de durată, fără pericolul producerii arsurilor. Alăturată uleiului de măsline, vitamina E protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature. Emulsia pentru plajă rezistentă la apă cu ulei de cătină - SPF 30 menţine pielea suplă şi elastică, asigurând o protecţie înaltă.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,48 lei.
EMULSIE SPF30 PT PLAJA 200ml Cosmetic Plant
Cu efect protector UVA / UVB, amplificat prin prezenţa uleiului de cătină, emulsia asigură o bronzare uniformă şi de durată, fără pericolul producerii arsurilor. Alăturată uleiului de măsline, vitamina E protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature. Emulsia pentru plajă rezistentă la apă cu ulei de cătină - SPF 30 menţine pielea suplă şi elastică, asigurând o protecţie înaltă.
Mod de utilizare:
Agitaţi înainte de utilizare!
Aplicaţi abundent emulsia (aproximativ 36 g) pe toată suprafaţa corpului, cu cel puţin 15 minute înainte de expunerea la soare.
Reaplicaţi frecvent emulsia mai ales după baie sau ştergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protecţie necesar.
Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copiii mici!
Evitaţi expunerea prelungită la soare şi în special în timpul amiezii (între orele 11-16)!
Ingrediente:
Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Stearic Acid, Benzophenone-3, VP / Eicosene Copolymer, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Triethanolamine, Olea Europaea Fruit Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Glyceryl Stearate, Ceteareth-25, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Coumarin, Parfum, Disodium EDTA, BHA
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Termenul Hippophae derivă din cuvintele greceşti hippo care înseamnă cal, şi phaos care înseamnă lucios. În Grecia antică, fructele de cătină erau date cailor pentru a avea blana lucioasă.
Originea în timp a cultivării şi utilizării cătinei nu este cunoscută, ea a fost utilizată medicinal în China, Mongolia şi Tibet de cel puţin 12 secole pentru multe afecţiuni.
Fructele sunt pe larg folosite în lumea întreagă, putând fi consumate sub formă de sucuri, siropuri, sosuri, jeleu sau marmeladă, sau amestecate cu lapte sau brânză.
În 1988 China a desemnat băuturile din cătina pentru sportivi ca băuturi oficiale pentru atleţii săi la Olimpiada de la Seul. Cosmonauţii ruşi au primit suplimente constând în băuturi pe bază de cătină pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a rezistenţei la stres în spaţiu.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.