- La reducere!
- -7%
ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA 5ML Steaua Divina
ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA 5ML Steaua Divina
Uleiul esențial de Scorțișoară ajută la menținerea unui nivel sănătos al zahărului în sânge, susține digestia și ajută la obținerea confortului digestiv.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,88 lei.
ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA 5ML Steaua Divina
Uleiul esențial de Scorțișoară ajută la menținerea unui nivel sănătos al zahărului în sânge, susține digestia și ajută la obținerea confortului digestiv.
Ajută în caz de oboseală fizică și mentală, având un efect tonic, energizant asupra organismului.
Ingrediente: Ulei esențial de Scorțișoară / Cinnamomum cassia – 100%
Mod de utilizare:
Uz intern: câte 1-2 picături de 3 ori pe zi, după mese, în miere sau pe o bucățică de pâine sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate.
Uz extern: Doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și în compoziții pentru aromaterapie.
Precauţii la utilizare: Produs dermocaustic, nu se utilizează ca atare pe piele, nediluat. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele membranare.
Contraindicaţii: Inhalare directă, alergie la Scorțișoară, în sarcină. Nu se indică copiilor sub vârsta de 6 ani.
Reacţii adverse: Poate produce alergie. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Ca regulă generală, se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate. Aplicaţi în plica cotului un amestec format din 2 picături de ulei esenţial diluat într-o linguriţă de ulei vegetal şi aşteptaţi 48 de ore pentru a vedea dacă apare o reacție.
Interacţiuni medicamentoase: nu are.
UZ INTERN ȘI EXTERN
CU INGREDIENTE NATURALE!
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.
Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.
Rolul componentelor:
În China antică, arborele de scorțișoară era văzut drept pomul vieții, oricine gusta din fructele sale fiind dăruit cu nemurire și fericire eternă. Legenda spune că focul prin care pasărea Phoenix moare și apoi renaște este întreținut de mirodenii precum scortișoara. Egiptenii din antichitate foloseau scorțișoara în cosmetică și ca ingredient pentru îmbălsămarea celor morți.Scorțișoara era utilizată, totodată, în ceremoniile religioase, iar în Mexic, nordul Africii și Arabia era o mirodenie obisnuită pentru mâncare și un ingredient apreciat al ceaiului și cafelei. În Persia și apoi în Europa , scorțișoara era considerată a fi un puternic afrodisiac. Încă din Evul Mediu , scortișoara era considerată drept un stimulent al apetitului și digestiei. Într-adevăr, scorțișoara, asemeni altor mirodenii, este recunoscută pentru ușurarea digestiei și a fost folosită în scopuri medicale pentru tratarea problemelor gastrointestinale, inclusiv senzația de greață , vomitatul și diareea.
Scorțișoara este un arbore tropical din familia dafinului și atinge înălțimi de 6-7 m în sălbăticie. Are frunze ovale, adânc striate, de culoare verde-închisă pe partea superioara și verde deschis pe cea inferioară. Scoarța este netedă și gălbuie. Atât scoarța cât și frunzele sunt puternic aromate. Florile sunt mici, de culoare albă-gălbuie și cu un miros dezagreabil. Fructele sunt de culoare purpurie închisă. Partea exterioară a scoarței, miezul ei și partea interioară sunt decojite. Apoi este lăsată să se usuce complet, ceea ce face ca bucățile de scorțișoară să se curbeze ca o foiță de țigară răsucită (pe verticala fâșiilor). Câteva astfel de scoarțe sunt rulate una în alta pentru a obține un produs compact, care este tăiat apoi în lungimi uniforme și sortat conform grosimii, aromei și a culorii.
În scop fitoterapeutic, scorțișoara are efect antipiretic, antiseptic, astringent, carminativ, diaforetic, fungicid, stomahic, tonic, expectorant, antiinflamator. Toate aceste proprietăți sunt oferite de uleiul de scorțișoară care este bogat în borneol, eugenol, mircen, 1,8-cineol.
Cercetările recente au scos la iveală faptul că scorțișoara are proprietăți antioxidante și antibacteriene, și reduce factorii de risc asociați cu bolile cardiovasculare și două tipuri de diabet.
În Europa , scorțișoara este de multă vreme un ingredient favorit în bucătarie , fiind utilizată mai ales pentru budinci, plăcinte, prăjituri, checuri sau gogoși. Ea își pune în valoare aroma în ceaiuri, ciocolată caldă ori cafea. Se utilizează sub formă de pulbere.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.