- La reducere!
- -15%
Ulei active&motivate 10 ml Life Bionovativ
Ulei active&motivate 10 ml Life Bionovativ
Contribuie la senzația de energie.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 57 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 57 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,14 lei.
Ulei active&motivate 10 ml Life Bionovativ
Acțiuni fiziologice:
Rozmarin: susține organismul, contribuie la senzația de energie; util pentru menținerea funcțiilor fiziologice de purificare. Rozmarinul este bogat în antioxidanți naturali (acid carnosic și carnosol) și ajută la protejarea organismului de radicalii liberi care produc distrugeri celulare; antioxidanții ajută la protejarea celulelor și țesuturilor de deteriorările oxidative și contribuie la capacitatea totală antioxidantă a organismului.
Pin: susține funcția normală a sistemului respirator.
Salvia: contribuie la menținerea greutății și a echilibrului hormonal feminin, utilizată tradițional pentru susținerea stării de bine a femeilor, în timpul menstruației.
Piper-negru: susține sistemul nervos; ajută la menținerea căilor aeriene deschise; susține funcționarea întregului sistem respirator, la păstrarea integrității organismului.
Ravintsara: susține circulația normală a sângelui în vasele capilare, contribuie la circulația la nivelul picioarelor, ajută în caz de senzație de picioare grele. Susține organismul în cazul prezenței microorganismelor neprietenoase (Ulei esențial de: Pin, Eucalipt, Dafin).
Mod de utilizare intern:
Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.
Ingrediente:
Uleiuri esențiale de: Lămâie (Citrus limon): 2,15ml; Rozmarin (Rosmarinus officinalis): 2ml; Pin (Pinus sylvestris): 1,95ml; Salvie (Salvia officinalis): 1,65ml; Anason (Pimpinella anisum): 1ml; Eucalipt-brazilian (Eucalyptus maculata var. citriodora): 0,4ml; Piper- negru (Piper nigrum): 0,2ml; Ravintsara (Cinnamomum camphora): 0,2ml; Dafin (Laurus nobilis): 0,2ml; Lemongrass (Cymbopogon flexuosus): 0,1ml; Ienupăr (Juniperus communis): 0,1ml; Patchouli (Pogostemon cablin): 0,05ml.
Prezentare:
Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.
Precauții și contraindicații:
A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.
Atenționări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului,
Rolul componentelor:
Lamai - Fie ca le consumi sub forma de suc sau limonada, la o cana de ceai sau ca dressing pentru diferite bauturi, ii faci mult mai mult bine corpului tau decat ai fi crezut. Pe langa binecunoscutele efecte antivirale si dietetice, lamaile au si alte proprietati cu adevarat miraculoase.
Lamaile contin acid citric, care poate fi foarte eficace impotriva acneei. Continutul bogat in vitamina C este vital pentru mentinerea sanatatii dermului, in timp ce natura sa alcalina distruge mai multe tipuri de bacterii ce provoaca acneea. Pe langa faptul ca ar trebui sa consumi in fiecare zi pe stomacul gol apa cu lamaie, poti sa iti aplici zeama de lamaie direct pe piele si sa o lasi sa actioneze cate o noapte intreaga.
Studii recente au demonstrat ca mirosul lamailor are un efect relaxant si contribuie la ameliorarea starilor de oboseala, anxietate, tensiune si nervozitate. Totodata, aroma de lamaie imbunatateste moralul si vindeca insomnia.
Proprietatile antibacteriene si antivirale ale lamailor pot accelera procesul de vindecare al aftelor. Clateste-ti gura cu un amestec de apa calduta si zeama de lamaie de trei ori pe zi si ai sa observi o diminuare a arsurilor provocate de afte.
Rozmarinul este un arbust care creşte în toată Europa, dar s-a adaptat mai bine zonelor litoralului mediteranean. Aceasta se vede şi în numele său care provine din două cuvinte latine: ros+marinus care înseamnă roua mării. Practica arderii de crenguţe de rozmarin pentru purificarea aerului în spitalele din Franţa s-a menţinut până în secolul XX.
Frunzele conţin ulei esenţial (1-2%) în care componenţii principali sunt camfenul, borneolul camforul, acidul rosmarinic, şi mai conţine flavone, taninuri, principii amare.
Medicina românească din secolului XX constata pentru uleiul esenţial de rozmarin o puternică acţiune stimulentă, o sporire a diurezei în doze mici, şi o stimulare a reflexelor, iar în doze mari atenuarea reflexelor. Se mai observa o sporire a activităţii intestinale. În bolile de ficat medicii vremii au obţinut cu ceaiul din plantă rezultate bune în bolile de ficat, observându-se şi o oarecare stimulare a diurezei, o stimulare a circulaţiei sangvine cu ridicarea presiunii şi redresarea pulsului. În plus, au mai observat o tonifiere a cordului, o cedare a hidropiziilor şi o diureză fără lezarea epiteliului renal prin iritare. Ceaiul de rozmarin era şi mai este utilizat ca tratament naturist în bolile de stomac şi intestine, în special asociat cu feniculul.
Medicina populară românească foloseşte rozmarinul ca remediu natural în toate aceste afecţiuni, şi pentru stimularea apetitului, boli de inimă, reumatism, dureri de cap, şi extern pentru vindecarea rănilor şi diverselor erupţii ale pielii, chelie.
Este utilizat în produsele naturiste ca tonic amar, coleretic, aromatic, condiment, fiind indicat în afecţiuni gastro-intestinale, hepatice, reumatism. Se mai indică utilizarea uleiului volatil în băile tonice, creme pentru frecţii în reumatism precum şi vinuri tonice cu rozmarin.
Sunt studii care susţin şi un efect antioxidant al compuşilor polifenolici ai rozmarinului, şi potenţiale efecte de prevenire şi tratare a astmului bronşic.
Mugurii de pin au efecte terapeutice extraordinare asupra organismului uman, în special asupra aparatului respirator, rinichilor, oaselor şi muşchilor.
Mugurii de pin sunt cunoscuţi încă din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile pe care le aduc organismului. Utilizaţi atât intern, cât şi extern, aceştia au o putere terapeutică extraordinară, fiind un remediu excelent pentru organism.Conform unor papirusuri egiptene, medicii faraonilor obişnuiau să prescrie pinul pentru pneumonie şi alte afecţiuni pulmonare. Acesta are efect descongestionant asupra mucoaselor, fiind un bun inhalant în afecţiuni respiratorii.
Componentul principal al mugurilor de pin este uleiul volatil format din pinen, limonen şi silvestren, drept componenţi predominanţi cantitativ. Pe lângă uleiul volatil, mugurii de pin mai conţin şi acid ascorbic. taninuri, fitoncide, substanţe antibiotice, bioflavonoizi.
Prin conţinutul lor, mugurii de pin se recomandă în bronşite, afecţiuni ale căilor respiratorii superioare, fluidifică secreţiile bronşice fiind astfel un bun expectorant şi calmant al tusei. Se administrează sub formă de infuzie şi sirop fiind recomandat şi în combaterea infecţiilor urinare, ca antiseptic al căilor urinare. Uleiul esenţial de pin este folosit şi ca aromatizant sau pentru a corecta gustul neplăcut al unor medicamente. Intră, de asemenea, în diferite produse cosmetice sau fricţiuni pentru calmarea durerilor musculare sau articulare.
Acţiunea sa antiseptică ajută la vindecarea infecţiilor urinare şi respiratorii. Studii finlandeze efectuate în 2000 au descoperit că pinul este eficace împotriva mai multor specii de bacterii, ca şi împotriva Candidei albicans, ciuperca responsabilă pentru apariţia candidozei orale şi vaginale.
Produsele Life sunt fabricate în România, conţinând doar ingrediente produse în Uniunea Europeană, cu o calitate atestată în laboratoare de prestigiu.