TINCTURA DE CATINA 200ML Dorel Plant
TINCTURA DE CATINA 200ML Dorel Plant
Stimularea sistemului imunitar, anemie, hepatită epidemică, hepatită cronică, răceală, gripă, sensibilitate la frig, reglează tranzitul intestinal şi susţine funcţia digestivă.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 20 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 20 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.
TINCTURA DE CATINA 200ML Dorel Plant
Ingrediente: cătină – fructe (Hippophae hamnoides) – 20%; soluţie hidroalcoolică (alcool 96° :apă 1:2) – 80%
Contribuie la: Stimularea sistemului imunitar, anemie, hepatită epidemică, hepatită cronică, răceală, gripă, sensibilitate la frig, reglează tranzitul intestinal şi susţine funcţia digestivă.
Mod de utilizare: O lingură de 3 ori pe zi înainte de mesele principale, diluată în ceai sau puţină apă (50ml).
Precauții și contraindicații: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lua cu antibiotic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Ambalaj: 200 ml
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.