- La reducere!
- -15%
Thuja Clear 15ml Aromscience
Thuja Clear 15ml Aromscience
Este un produs pentru uz extern, ce are la bază o formulă complexă, din ingrediente naturale, între care și uleiul esențial de Tuia (Thuja occidentalis).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 53 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 53 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,06 lei.
Thuja Clear 15ml Aromscience
Este un produs pentru uz extern, ce are la bază o formulă complexă, din ingrediente naturale, între care și uleiul esențial de Tuia (Thuja occidentalis).
Beneficii:
-antiinflamatoar,
-antiseptic,
-antiviral,
-antifungic,
-antibacterian,
-cicatrizant,
-hidratant ușor,
-calmant la nivelul pielii.
Recomandari:
-curățarea pielii
-negi (veruci), condiloame (vegetații anale și veneriene)
-alunițe produse de viruși din familia Moluscum
-eczeme infecțioase
-ciuperci parazite la nivelul pielii
-bătături
-infecții ce apar la nivelul pielii
-boala piciorul atletului
-ciuperci care afectează unghiile mâinilor și picioarelor (onicomicoză)
-adjuvant în răni greu vindecabile
-adjuvant în acnee
-coșuri
-adjuvant contra formațiunilor tumorale la nivelul pielii.
Compozitie:
-Oleum amygdali,
-Aetheroleum Melaleuca,
-Aetheroleum Thuja occidentalis,
-Acidum Salicycum,
-Aetheroleum Citrus bergami,
-Aetheroleum Caryophylli,
-Aetheroleum Citrus Paradisi,
-Aetheroleum Citrus Limonium.
Administrare:
Se aplică local, de 3 ori pe zi, timp de 21-56 zile, folosind aplicatorul încorporat în capac.
Înainte de aplicare, se curăță bine zona, cu un tifon umed, pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte și pentru a facilita pătrunderea produsului în profunzime.
În cele mai multe cazuri, rezultatele sunt vizibile după 3 săptămâni: imperfecțiunile se usucă și cad.
În cazul recidivelor, se completează tratamentul cu remedii recomandate de medic.
Atentionari:
A se păstra închis ermetic, la loc uscat şi întunecat, la temperatura camerei.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicat persoanelor alergice la plantele din compoziția produsului.
Produsul este destinat doar pentru uz extern.
A se evita contactul cu ochii și mucoasele.
Persoanele însărcinate sau care alăptează, vor consulta medicul înainte de utilizarea acestui produs.
A se consulta medicul în cazul în care natura unei probleme de piele este neclară.
A se înceta folosirea produsului, daca se dezvoltă o hipersensibilitate la unul dintre ingredientele produsului.
A se utiliza, de preferinţă, până la sfârşitul datei inscripţionate pe cutie.
Rolul componentelor:
Tuia este un termen general folosit la desemnarea genului Thuja, gen de arbori ornamentali aparţinând familiei Cupressaceae. Cea mai comună specie în America de Nord este Thuja occidentalis, al cărei nume popular tradus înseamnă arborele vieţii. Specia întâlnită în China şi Japonia este Thuja orientalis.
Arborii de tuia sunt conifere sempervirescente native în America de Nord, care cresc în pădurile dense cu soluri umede din sud-estul Canadei şi nord-estul Statelor Unite, cu înălţimi de până la 18 m, cu trunchiul cu diametrul de 31-61 cm; cresc foarte încet la maturitate, iar unele exemplare din pădurile nordice ale Americii sunt estimate la o vârstă de 800 de ani. Thuja occidentalis are o formă conică, cu ramurile cele mai de jos aproape orizontale, iar cele superioare aproape verticale, formând un con dens; frunzele sunt de culoare verde-viu, iar conurile sunt verde-pal când sunt tinere şi devin maronii-roşcate la maturitate.
Denumirea generică de Thuja derivă din grecescul thuo care însemnă a sacrifica, deoarece lemnul de tuia era deseori ars în cadrul sacrificiilor de animale de către antici pentru a da o aromă mai plăcută focului.
Tuia a fost introdusă în Europa înainte de 1600, câştigând rapid reputaţie şi aici. Boerhhave folosea apa distilată din Thuja, iar Hanneman a introdus planta în şcoala homeopată; Peter Kalm, în 1753, raportează faptul că scoarţa şi frunzele sunt folosite local în Canada; în 1785 este folosită în scorbut, în 1862 a fost introdusă în eclectism de către Dr. Dickey prin intermediul unui editorial, iar în 1880 începe studiul mai aprofundat precum şi recomandarea entuziastă a remediilor din plantă. Uleiul a fost folosit în medicina populară ca abortiv, vermifug, diuretic şi digestiv; extern era utilizat în tratamentul infecţiilor fungice ale pielii. Nativii americani utilizau preparatele pe bază de frunze şi mlădiţe de tuia pentru ameliorarea durerilor de cap.
În medicina tradiţională Chineză frunzele şi tulpinile sunt folosite în tratamentul afecţiunilor nervoase, a insomniei, palpitaţiilor cardiace, precum şi pentru oprirea hemoragiilor şi reducerea febrei. Medicii chinezi realizau preparate din frunzele proaspete ţinute şapte zile în soluţie alcoolică 60% pentru a stimula creşterea părului.
Preparatele homeopatice cunoscute sub denumirea de Thuja sunt realizate din frunze de Thuja occidentalis, şi sunt administrate în tratamentul negilor, în dureri de cap, vertigo în poziţie ortostatică, depresie şi stări de extenuare.
Cercetările recente au confirmat faptul că extractele obţinute din tuia manifestă efect antiviral, antiinflamator, şi antibacterian. Un grup de cercetători germani a raportat în 2002 faptul că un extract preparat din frunzele de tuia, alcool şi apă inhibă reproducerea virusului gripal A, în timp ce o echipă de cercetători japonezi a găsit că extractul din tuia a fost eficient în tratamentul eczemelor. Un alt grup de cercetători japonezi a raportat în 2003 faptul că mai mulţi compuşi izolaţi din scoarţa tulpinii au manifestat o activitate antitumorală semnificativă.
Uleiul esențial de Tuia (Thuja occidentalis) – este mult folosit în cosmetică și dermatologie pentru că tratează cu succes negii, indiferent de localizări. Așa-numiții negi sunt formațiuni inestetice, care apar pe piele în urma infecției cu una dintre cele peste 100 de tulpini cunoscute de papiloma viruși sau, prescurtat, HPV (human papilloma virus). Uleiul esențial de tuia împiedică proliferarea și distruge acești viruși, ceea ce conduce la diminuarea și apoi la dispariția negilor și condiloamelor (formațiuni situate în zona genitală / anală). Interesant este că uleiul de tuia, nepotențat de celelalte substanțe din compoziție, are un efect antiviral slab dar, ajutat fiind de uleiul de tea tree și de cele din citrice, are o acțiune puternică și nu doar împotriva papiloma, ci și a virusurilor de tip Moluscum (care produc alunițele zburătoare), virușilor care produc herpesul. De asemenea, inactivează prompt infecțiile bacteriene și pe cele cu ciuperci parazite.
Uleiul de migdale dulci – face parte din categoria așa-numitelor uleiuri prețioase pentru piele, întrucât are efect antiinflamator, ușor antiseptic, normalizând procesele trofice și hidratarea pielii. Conține grăsimi cu moleculă mică, acestea având capacitatea de a penetra pielea în profunzime, transportând principiile active din uleiurile volatile (numite și esențiale).
Uleiul esențial de Arbore de ceai (Tea Tree) este unul din cele mai puternice antibiotice, antivirale și antifungice din lume, motiv pentru care este folosit cu succes în toate tipurile de infecții cutanate, inclusiv cu tulpini de papiloma viruși (HPV), viruși de tip Moluscum, herpes etc.
Uleiul esențial de Bergamotă (Portocală amară / Citrus bergamia) este un antiseptic blând, având în același timp și efecte antiinflamatoare, cicatrizante și calmante.
Uleiul esențial de Grapefruit (Citrus paradisi) și Lămâi (Citrus limonium) sunt extrase din coaja proaspătă a respectivelor citrice și au, de asemenea, efect antiinfecțios. În plus, ele potențează efectul antiviral al uleiului de tuia, care este unul dintre ingredientele principale.
Produsele Life sunt fabricate în România, conţinând doar ingrediente produse în Uniunea Europeană, cu o calitate atestată în laboratoare de prestigiu.