TAITEI ECO DIN KONJAC 270GR SLIM PASTA NO SUGAR SHOP
TAITEI ECO DIN KONJAC 270GR SLIM PASTA NO SUGAR SHOP
Slim Pasta Taietei Thai este preparat din fibre de Konjac organic fiind o alternativa la taieteii traditionali si va permite sa savurati o multitudine de feluri de mancare cu mult mai putine calorii in comparatie cu taieteii traditionali. Planta din Konjac este originara din Asia de Sud Est si este cultivata in Japonia de secole si este raspunsul naturii pentru o slabire sanatoasa. Perfecte pentru Dieta Keto, Paleo, Vegana, Fara Gluten si Fara Zahar.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,22 lei.
TAITEI ECO DIN KONJAC 270GR SLIM PASTA NO SUGAR SHOP
ZERO CARBOHIDRATI
KETO & PALEO
FARA GLUTEN
ORGANIC
VEGAN
FARA GRAU
FARA GRASIMI
FARA ZAHAR
Gata in 2 minute!
POTRIVIT IN ORICE DIETA!
Slim Pasta Taietei Thai este preparat din fibre de Konjac organic fiind o alternativa la taieteii traditionali si va permite sa savurati o multitudine de feluri de mancare cu mult mai putine calorii in comparatie cu taieteii traditionali. Planta din Konjac este originara din Asia de Sud Est si este cultivata in Japonia de secole si este raspunsul naturii pentru o slabire sanatoasa. Perfecte pentru Dieta Keto, Paleo, Vegana, Fara Gluten si Fara Zahar.
Slim Pasta Taietei Thai sunt Keto friendly, sarace in calorii si contin zero carbohidrati, ceea ce va permite sa gestionati consumul zilnic de carbohidrati si sa ajungeti la slabirea dorita. Scaderea in kg este datorata fainii de Konjac, ce este bogata in glucomannan, o fibra solubila ce nu este absorbita de catre corpul uman.
Ingrediente: Apă purificata, Făină Bio de Konjac și Fibre de OVAZ Bio fara gluten (faina Juroat).
Alergeni: preparat intr-o unitate ce prelucreaza soia, ovaz si sulfiti.
Se poate servi cu sosul favorit, gata în doar 2 minute.
Mod de preparare:
Pasul 1 - Goliți apa din ambalaj;
Pasul 2 - Clătiți tăițeii de 2-3 ori sub un jet rece de apă;
Pasul 3 - Încălziți într-o tigaie pentru 1-2 minute sau într-un microunde pentru 1 minut;
Pasul 4 – Adăugați sosul preferat, supă sau salată.
Declaratie nutritionala per 100g produs scurs
Valoare energetica 35kJ/9 kcal
Grasimi 0g
din care saturate 0g
Carbohidrati 0g
din care zaharuri 0g
Fibre 4g
Proteine 0.2g
Sare 0g
Mod de păstrare: A se păstra într-un loc uscat și rece.
Nu congelați.
După deschidere, a se păstra în apă curată, dar nu mai mult de două zile.
ATENTIONARE:
*Glucomannanul ca parte a unei diete slab calorice contrubuie la scaderea in greutate. Scaderea in greutate este obtinuta printrun consum zilnic de 3g de Glucomannan cate 1g trei ori pe zi (33g de Slim Noodles va ofera 1g de Glucomannan) impreuna cu 1-2 pahare de apa inainte de masa, ca parte a unei diete slab calorice. Consumati de fiecare data multa apa deoarece exista riscul de inec pentru persoanele ce au probleme de inghitire sau atunci cand produsul este consumat cu lichid insuficient.
Produs cu grija in China
Rolul componentelor:
Konjac este o plantă străveche ce crește în anumite părți din Asia. Este o plantă perenă și are un rizom tuberculos în formă de sferă, foarte mare.
În Asia, în special în Japonia, konjacul este folosit în foarte multe mâncăruri tradiționale. În Europa începe să fie tot mai cunoscut, cele mai utilizate forme în care se găsește fiind făina și pastele.
Produsele alimentare sunt obținute din rădăcină, fiind cea mai valoroasă parte a plantei datorită abundenței în fibre. Rădăcina conține glucomannan, o substanță care are capacitatea de a absorbi de până la o sută de ori volumul său în apă. De asemenea, este și bogată în fibre.
În primul rând, când consumați konjac, este esențial să beți multă apă, atât înainte, în timpul, cât și după consum. Acesta are nevoie de apă pentru a-și activa proprietățile. De asemenea, consumul apei ajută la limitarea riscului de obstrucție a tractului digestiv.
Utilizările konjacului sunt destul de diverse, mai ales în lumea culinară. Indiferent de forma sa, konjacul este gătit în apă clocotită. Tăițeii konjac și alte produse trebuie clătite bine înainte de utilizare.
Făina de konjac nu funcționează ca substitut al făinii de grâu, putând fi adăugată în amestecuri de făină pentru prepararea produselor de panificație.
Principala ei folosință este dată de rolul de gelifiant și agent de îngroșare în sosuri, budinci, supe creme. Aceasta se amestecă cu niște lichid rece, după care se toarnă în preparat, amestecând conștiincios.
Pastele pot avea un ușor miros de pește la deschiderea ambalajului. Se clătesc într-o sită înainte de folosire.
Pastele nu au gust, însă absorb foarte ușor aroma de condimente adăugate și alte ingrediente. Pe lângă senzația de sațietate și numărul foarte scăzut de calorii pe care îl au, acestea se și prepară foarte repede.
Pastele se găsesc sub diferite forme precum tăiței, spaghete, tagliatele, penne, etc.
Orezul konjac este, de asemenea, foarte rapid de preparat, sărac în calorii și sățios, fiind potrivit pentru orice dietă.
De asemenea, konjacul se găsește și sub formă de suplimente alimentare.
Nu uitați că ceea ce mâncați determină în mare măsură sănătatea voastră. Asigurați-vă că veți consuma konjac în proporții rezonabile și cu multă apă. Și, ca întotdeauna, favorizați o dietă sănătoasă și echilibrată, însoțită de activitate fizică regulată.
Magazin Online dedicat persoanelor afectate de diabet si celor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, fara zahar!