Sirop Imunostimulent 200ml Dacia Plant, SIROPURI
Sirop Imunostimulent 200ml Dacia Plant, SIROPURI

Sirop Imunostimulent 200ml Dacia Plant

Sirop Imunostimulent 200ml Dacia Plant
Susţine organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi ciupercilor la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor.

40
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
28,31 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,56 lei.


 

Sirop Imunostimulent 200ml Dacia Plant

Siropul Imunostimulent este un produs natural recomandat pentru funcţionarea în condiţii optime a sistemului imunitar.
Ingrediente:
Extract din plante și produse apicole:
echinacea (Echinacea purpurea) – părți aeriene (39%);
cătină (Hippophae rhamnoides) - extract 5:1 din fructe (20%);
brusture (Arctium lappa) - rădăcini (20%);
isop (Hyssopus officinalis) - părți aeriene (20%);
plop-negru (Populus nigra) – extract  hidroalcoolic din muguri (0,5%);
propolis- extract hidroalcoolic (0,5%)] (35,97%);
acid citric (0,02%); amestec de uleiuri esențiale [lămâi (Citrus limonum) (30%), brad (Abies alba) (30%), ienupăr (Juniperus communis) (25%), tea-tree (Melaleuca alternifolia) (10%), cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) (5%)] (0,01%); zahăr brut (64%).
Recomandări:
întăreşte sistemul imunitar;
susţine organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi ciupercilor la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor.
Contraindicaţii:
Sarcină, alăptare, intoleranţă la propolis sau la oricare dintre componentele produsului.
Precauţii:
Se administrează cu prudenţă persoanelor cu diabet zaharat.
Mod de administrare - uz intern - cu 30 de minute înaintea mesei:
Copii între 2 şi 7 ani - câte o linguriţă de sirop de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii între 7 şi 15 ani - câte 2 linguriţe de sirop de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Adulţi şi tineri peste 15 ani - câte o lingură de sirop de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat în 50 ml de apă (un sfert de pahar).
A se agita înainte de utilizare!
Atenționări:
Produsul conţine propolis. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Condiţii de păstrare:
A se păstra bine închis, ferit de lumină, umiditate şi căldură.
Mod de prezentare:
Flacon de plastic de 200 ml.
Produs notificat de SNPMAPS, notificare nr. AA/4162/14.10.2010.

Rolul componentelor:
Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii ’40, iar europenii, care au descoperit-o în anii ’30, o folosesc constant şi intens şi astăzi.
Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar.
Echinacea este o plantă perenă, de 100-150 cm înălțime, cu frunze lanceolat ascuțite la vârf și dințate. Florile sunt dispuse solitar la vârfurile ramurilor. Florile tubulare sunt așezate bombat, sub formă de cupă întoarsă, înconjurate de flori ligulate, de culoare roz până la roșu intens. Înfloresc din luna iunie până în octombrie. Speciile de Echinacea sînt originare din nordul Americii, trei dintre ele (E.purpurea, E.pallida, E.angustifolia) prezentînd interes medical.
Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecții și pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut și pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală și sindromul oboselii cronice. Planta a fost utilizată în medicina populară a amerindienilor, în special pentru protecţia faţă de infecţiile respiratorii, gripă sau muşcăturile de şarpe. Peste 350 de studii clinice atestă efectele de tip imuno protector al Echinaceei în evoluţia infecţiilor respiratorii, ca şi posibilitatea utilizării ei în profilaxia acestor boli. Se recomandă administrarea preparatelor de echinacea încă de la apariţia primelor semne de boală şi pînă la dispariţia lor. Se utilizează sub formă de infuzie, capsule, sirop, comprimate iar extern intră în compoziția unor creme. Din echinaceea se pot folosi rădăcinile și floarea. Rădăcinile sunt mai des utilizate decât florile. Rădăcinile se obțin de la plante cu vârste mai mari de 4 ani iar florile se culeg când sunt complet deschise.
Echinacea conține substanțe active (polizaharide, alchilamide, flavonoide, uleiuri esențiale) care reduc intensitatea durerii, ameliorează inflamația, grăbesc cicatrizarea leziunilor și au puternic efect antioxidant.
Arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Termenul Hippophae derivă din cuvintele greceşti hippo care înseamnă cal, şi phaos care înseamnă lucios. În Grecia antică, fructele de cătină erau date cailor pentru a avea blana lucioasă.
Originea în timp a cultivării şi utilizării cătinei nu este cunoscută, ea a fost utilizată medicinal în China, Mongolia şi Tibet de cel puţin 12 secole pentru multe afecţiuni.
Fructele sunt pe larg folosite în lumea întreagă, putând fi consumate sub formă de sucuri, siropuri, sosuri, jeleu sau marmeladă, sau amestecate cu lapte sau brânză.
În 1988 China a desemnat băuturile din cătina pentru sportivi ca băuturi oficiale pentru atleţii săi la Olimpiada de la Seul. Cosmonauţii ruşi au primit suplimente constând în băuturi pe bază de cătină pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a rezistenţei la stres în spaţiu.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
200ml
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare