- La reducere!
- -5%
Silueta Perfecta Controlul Apetitului 60 cps Fares
Silueta Perfecta Controlul Apetitului M100 60 cps Fares
Crează senzaţia de saţietate.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 41 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 41 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,82 lei.
Silueta Perfecta Controlul Apetitului M100 60 cps Fares
Crează senzaţia de saţietate.
Beneficii:
-reduce pofta de mâncare
-crează senzaţia de saţietate
-stimulează peristaltismul intestinal
-util în cura de slăbire
Compozitie/capsula:
-extract uscat de Garcinia Cambogia standardizat în min. 60% acid hidroxicitric 96 mg
-extract uscat de ananas (Ananas comosus) standardizat în bromelaina 96 mg
-spirulină (Spirulina platensis) 96 mg
-fibre vegetale din grâu (Triticum aestivum) 96 mg
-extract uscat de frunze de senna (Sennae folium) standardizat în min. 20% senozide 48 mg
-rădăcină de cicoare (Cichorii radix) 48 mg.
Administrare:
1 capsulă de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă. Administrarea se face cu cel puţin 200 ml apă sau ceai.
Durata unei cure este de 2 luni.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Atentionari:
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii intestinale acute şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Conţine gluten.
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.
Rolul componentelor:
Cicoarea conține în rădăcină o cantitate crescută de inulină, o fibră solubilă care contribuie la controlul greutăţii prin scăderea apetitului.
Frunzele de senna au o eficientă acţiune laxativă prin conţinutul în senozide care inhibă reabsorbţia apei la nivelul intestinului gros. Astfel, cresc volumul şi presiunea conţinutului intestinal care stimulează mişcările peristaltice restabilind regularitatea scaunelor şi conducând la detoxifierea rapidă a organismului.
Spirulina conţine 70% proteine de înaltă calitate (mai multe decât carnea) şi o mare concentraţie de nutrienţi care sunt foarte uşor asimilabili de către organism. Prin conținutul în fibre, contribuie la controlul greutăţii prin scăderea apetitului.
Garcinia cambogia este un arbore din familia Guttiferae originar din Asia tropicală, cu frunze de culoare verde închis, lucioase, eliptic – obovate; înfloreşte în timpul sezonului cald, iar fructele se coc în timpul sezonului ploios şi sunt cam de mărimea unei portocale, ovoide, galbene sau roşii când sunt coapte, cu 6-8 şanţuri, 6-8 seminţe înconjurate de un tegument suculent; sunt comestibile dar prea acre pentru a fi mâncate crude. Fructele sunt apreciate pentru coaja lor uscată, utilizată în Travancore – Cochin şi Malabar ca şi condiment aromatizant în curry, în loc de tamarind sau lime. În Ceylon, fructele încă necoapte sunt murate, pericarpul gros este tăiat în felii, uscat la soare şi păstrat pentru utilizări ulterioare.
De-a lungul părţii Vestice din sudul coastei Indiei, Garcinia cambogia este cunoscută ca „Goroka” sau „Kattcha puli”. Este implicată în procesul de uscare a peştelui în special în Sri Lanka datorită proprietăţilor sale antibacteriene, iar multe specii de Garcinia sunt utilizate pentru prepararea alimentelor în Tailanda, Malaezia sau Burma.
Datele ştiinţifice au arătat că substanţa activă majoră din fructele de garcinia este acidul hidroxicitric, care îi conferă şi gustul acru caracteristic. Din punct de vedere chimic, acidul hidroxicitric este similar cu acidul citric găsit în portocale şi alte citrice. Seminţele conţin 30-31% grăsimi saturate comestibile asemănătoare cu untul kokam obţinut din Garcinia indica. Pe lângă utilizarea sa pentru prepararea şi păstrarea alimentelor, extractele din garcinia sunt uneori utilizate ca remediu popular purgativ în tratamentul viermilor intestinali şi a altor paraziţi, pentru tumori, dizenterie şi în afecţiunile digestive biliare. Decoctul din coajă este administrat în afecţiuni reumatismale şi intestinale.
În sistemul medicinal indian ayurvedic se consideră că acest tip de fructe cu gustul acru ajută digestia. Se consideră că sucul din fruct mai posedă proprietăţi antiscorbutice şi cardiotonice.
Utilizările moderne se bazează pe faptul că, în organism, carbohidraţii din alimente sunt descompuşi până la glucoză care este stocată sub formă de glicogen. Când depozitul de glicogen este saturat, excesul de glucoză este convertit în grăsimi şi colesterol. Extractul de Garcinia cambogia inhibă în organism conversia glucozei în grăsimi şi colesterol prin inhibarea anumitor procese enzimatice. Creşterea depozitării glicogenului, ajută semnificativ la reducerea nevoii, a poftei de mâncare, inducând astfel reducerea greutăţii corporale.
Prin inhibarea activităţii ATP-citrat liazei, acidul hidroxicitric reduce disponibilitatea acetilco-enzimei A, piatra de temelie pentru sinteza acizilor graşi şi a colesterolului, aceasta putând de asemenea determina organismul să îndepărteze lipoproteinele de densitate joasă (LDL) din sânge.
În anul 1493 însoţitorii lui Columb debarcând pe insula Guadaloupe au văzut pentru prima dată ananasul care i-a încântat apoi cu aroma şi savoarea sa. Bromelaina este un complex enzimatic, un ferment digestiv înrudit cu tripsina, reprezentând din punct de vedere cantitativ proteinaza majoră din compoziţia fructelor de ananas. Fiind o protează, bromelaina realizează un efect de descompunere a proteinelor, efect ce susţine utilizarea tradiţională a ananasului pentru îmbunătăţirea digestiei.
Pulpa sa este suculentă şi cărnoasă, cu tulpina care serveşte ca un miez fibros de sprijin. Exteriorul este dur, cu mici solzişori ce pot fi de culoare verde închis, galben, portocaliu-galben sau roşu atunci când fructul este foarte copt. Pulpa poate varia ca şi culoare de la alb-crem la galben şi are un amestec de gust dulce şi o aromă bogată.
Fructele de ananas conţin bromelină, fibre, fitonutrienti (acid cumaric, acid clorogenic), pectine, polizaharide, potasiu, magneziu, fier, mangan, acid folic, vitamina C, B5, B6, B1, antioxidanti si polifenoli (betacaroten). Din punct de vedere medicinal, bromelina este cel mai preţios compus, capabil să accelereze digestia proteinelor.
Ananasul are proprietăţi antiinflamatorii, purgative, detoxifiante, antidepresive şi are efect revigorant.
Ananasul proaspăt este recomandat spre consum după mesele copioase, bogate în carne, deoarece deblochează conglomeratele alimentare din stomac şi înlătură durerile digestive.