- La reducere!
- -10%
Sapun de Sare de Himalaya 200g Monte
Sapun de Sare de Himalaya 200g Monte
Sapunul de sare de Himalaya este o bucată de cristal de sare naturala sub forma de sapun. Nu este un sapun tradițional , nu conține spumanti sau alti aditivi chimici.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 10 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 10 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.
Sapun de Sare de Himalaya 200g Monte
Sapunul de sare de Himalaya este o bucată de cristal de sare naturala sub forma de sapun. Nu este un sapun tradițional , nu conține spumanti sau alti aditivi chimici.
Beneficii:
-Utilizarea regulată face posibilă regenerarea naturală a pielii.
-Curăță porii pielii, să poată respira liber, ajută reînnoirea dermei și reglarea valorii naturale al pHului a pielii. Se poate utiliza la orice tip de piele.
-Contrar credinței, în cazul pielii uscate nu usucă pielea, la pielea grasă ajută la producerea sănătoasă de sebum.
-Datorită efectului de eliminare de bacterii putem renunța la alte deodorante.
Mod de utilizare:
După spălare, udăm săpunul de sare, și ducem săpunul de pe mână pe piele, sau dizolvând săpunul de sare în apă, ungem pielea cu soluția salină concentrată.
Lăsăm să se usuce, pe urmă stergem așa uscat săpunul cristalizat de pe piele ,cu mâna sau cu prosopul sau îl spălăm cu apă curată.
După folosire nu ungem pielea cu creme, numai cu ulei de îngrijirea pielii, și acesta numai în caz de nevoie!
Prepararea soluției saline:
Punem săpunul de sare întrun pahar și turnăm atâta apă cât să-l acopere.
Apa dizolvă sarea și obținem o soluție salină saturată de cca 26%.
Asta se poate repeta oricând, până vedem sare nedizolvată în apă, până atunci soluția este saturată.
Rolul componentelor:
Sarea roz de Himalaya este o sare pura, obtinuta prin extractie manuala din mina, si este considerata cea mai pura forma de sare disponibila. Cristalele de sare au o gama variata de culori incepand de la alb pur pana la diferite nuante de roz, pan la rosu inchis, datorita continutului bogat in minerale si fier.
Sarea roz de Himalaya este folosita cu succes in bucatarii de top, spa-uri, profesionisti si terapeuti din domeniul sanatatii sau de catre persoane fizice pentru proprietatile nutritive si terapeutice deosebite.
In prepararea alimentelor poate fi folosita la fel ca o sare normala, avantajul fiind ca este mai pura si are un continut considerabil mai mare de minerale.
Extern, sarea roz de Himalaya poate fi folosita pentru a stimula circulatia, a va relaxa, a scadea tensiunea arteriala, a calma durerile musculare si a elimina toxinele din organism. Foloseste cu incredere sarea roz de Himalaya in retetele de sare de baie, body scrub-uri preparate in casa, aromoterapie sau sapun de acasa.
84 de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru si fier, se regasesc in sarea roz de Himalaya. Consumul regulat de sare roz ofera organismului uman minerale esențiale, oligoelemente, electroliți solduri, sustine absorbtia substantelor nutritive corespunzatoare, elimina toxinele, echilibreaza pH-ului organismului, normalizeaza tensiunea arteriala si creste circulația si conductivitate.
Acesta poate ajuta, de asemenea, in ameliorarea artritei , eruptiilor cutanate, psoriazisului , herpesului, si poate reduce simptomele febrei si gripei.
Sarea de Himalaya este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial, cum este cazul sarii fine din supermarketuri. In plus, datorita structurii de cristal mai mare a sarii roz, dar si a volumului, vom consuma mai putin sodiu atunci cand folosim sare de Himalaya in mancare.
Sarea rafinata, comerciala, nu numai ca este curațata de toate mineralele sale, in afara de sodiu si clorura, dar este, de asemenea, curațata chimic, inalbita si incalzita inutil la temperaturi ridicate.
In plus, acesta este tratata cu agenți antiaglomeranți care previn sare sa se amestece cu apa in recipientul de sare. Acesti agenți previn, de asemenea, dizolvarea sarii in organism ceea ce duce la acumularea si apoi depunerea ei in organe si țesuturi, cauzand in timp probleme grave de sanatate.
In cele din urma, iodul care se adauga in sare este de obicei sintetic, asadar dificil pentru corpul uman de a fi procesat in mod corespunzator. Poate nu este valabil in orice tara, dar in SUA pana la 2% din sare de masa poate fi formata din aditivi.
Chiar daca alegi o sare alba din supermarketuri, macar cumpara una natural iodata, nerfinata, preferabil grunjoasa. Si daca alegi sarea roz de Himalaya depoziteaza-o in incaperi racoroase si uscate, unde poate rezista pana la 4-5 ani.
Cea mai mare parte a sarii roz de Himalaya provine din Pakistan.