- La reducere!
- -24,90 lei
Omega 3 Putere Tripla 50 cps + Magneziu cu B6 100 tablete Solgar
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 238 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 238 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,76 lei.
Omega 3 Triple Strength (Putere Tripla) 50 cps Solgar
-Rezultatul este reprezentat de o sursa echilibrata in mod sinergic de acizi grasi polinesaturati Omega 3.
-Capsulele moi Solgar® Omega 3 dublu concentrate cuprind uleiuri din pesti de apa rece disponibili in functie de sezon.
-Acizii grasi reprezinta unitatile structurale de baza ale Lipidelor. -Lipide reprezinta un termen general ce se refera la grasimile alimentare.
-Corpul poate sintetiza numerosi acizi grasi. Cu toate acestea, grasimile pe care nu le poate produce in cantitati suficiente trebuie obtinute din alimentatie, iar acestea sunt denumite Acizi Grasi Esentiali (AGE).
-AGE sunt intalniti in abundenta mai mare in uleiuri de peste si uleiuri din seminte neprelucrate cum ar fi uleiuri din seminte de rapita, floarea soarelui si sofranel. Uleiul de in este un ulei exceptional ce contine ambii acizi grasi esentiali in cantitati apreciabile.
-Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi Omega 3.
-Pestii grasi de apa dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul si somonul sunt, de asemenea, bogati in acizi Omega 3 polinesaturati si reprezinta o sursa de suplimente pe baza de ulei de peste.
-A fost demonstrat faptul ca AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului si influenteaza secretia de hormoni, imunitatea si sanatatea cardiovasculara.
-Deficientele de astfel de acizi grasi au fost asociate dezechilibrelor hormonale si afectiunilor degenerative.
-Acizii grasi mentin structura si functia membranelor celulare si sub-celulare.
-Acizii grasi esentiali sunt, de asemenea, importanti pentru cresterea normala, in special cea a vaselor de sange si a nervilor.
-In plus, acestia mentin aspectul tanar si suplu al pielii si al altor tesuturi, multumita capacitatii de lubrifiere.
Concentrat de ulei din peste de apa rece 1400mg, care asigura:
Acid eicosapentanoic (EPA) 504 mg, acid docosahexanoic (DHA) 378 mg.
Se administreaza 1-2 capsule moi pe zi, preferabil in timpul mesei.
Rolul componentelor:
Efectul benefic al acizilor grasi Omega-3 a fost relevat prin intermediul studiilor efectuate de catre cercetatori danezi in Groenlanda. Acestia au constatat ca, desi nu au o alimentatie echilibrata, eschimosii raman adesea activi pana la varste inaintate, incidenta bolilor cardiovasculare in randul acestei populatii fiind extrem de scazuta. Acest lucru se explica prin faptul ca pestii de apa rece, care reprezinta una din putinele lor surse de hrana, sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega-3.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) contribuie la buna functionare a inimii. Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3, iar acestia trebuie introdusi in organism prin alimentatie sau suplimente nutritive. In cazul alimentelor, doar cateva contin aceste substante importante. Printre acestea, se numara anumite specii de pesti care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul, macroul, sardinele sau tonul. Alte alimente care contin Omega-3 sunt semintele de in, soia, nucile, fasolea, fructul de avocado sau spanacul, iar includerea lor in alimentatie este indicata in orice combinatie.
Datorită mucilagiilor dar și fibrelor din componența tegumentului seminal, semințele întregi sau pulverizate au acțiune laxativ-purgativă și protectoare a mucoasei digestive. În cazul administrării sub formă depulbere acțiunea laxativă este completată și întregită de efectul lubrifiant al uleiului gras care facilitează mișcările peristaltice. Uleiul de in este bogat ăn vitamina F, fiind utilizat la prepararea diverselor unguente. Lini semen, produsul vegetal al inului se folosește în tratamentul constipației, inflamaţii ale căilor urinare, extern pentru cistite, arsuri, furuncule, abcese, sermatoze uscate. Se poate administra sub formă de infuzie, macerat, cataplasme, decoct. Deoarece sunt o sursă vegetală importantă de acizi grași omega3 (acid alfa- linoleic), reduc colesterolul și trigliceridele și ajută la prevenirea cancerului de sân, colon, prostată și piele. Cercetările arată că semințele stabilizează cantitatea de zahăr din sânge și cresc sistemul imunitar.
Magneziu cu B6 100 tablete Solgar
Magneziu îmbogățit cu vitamina B6, ce susține funcțiile psihologice și nervoase normale și atenuează crampele.
Beneficii:
Este ideal pentru sindromul premenstrual, în caz de crampe, iritabilitate și migrene.
Administrare:
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, trei (3) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.
Compozitie/3 tablete:
Magneziu (sub formă de oxid) 400mg
Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 25mg
Ingrediente/tableta:
-agenți de îngroșare (fosfat dicalcic, celuloză microcristalină),
-magneziu (oxid),
-agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal),
-agent de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală),
-gumă de celuloză,
-vitamina Β6 (sub formă de piridoxină HCl),
-colorant natural (dioxid de titan).
Nu conține zaharuri, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Ambalaj: 100 tablete
Rolul componentelor:
Magneziul participă la procesul de digestie căci bazându-se pe el, organismul mistuie în mod eficient alimentele. Atunci când este insuficient, ne confruntăm cu disconfort abdominal, balonare şi alte probleme. Magneziul are rol de coenzimă de-a lungul tractului digestiv, ceea ce înseamnă că pe lângă misturirea mistuirea alimentelor ajută şi la absorbirea nutrienţilor în organism. De asemenea, stimulează producţia de acid hidrocloric în stomac şi a bilei la nivelul ficatului.
Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, prin urmare participă la mai bine de 300 de procese metabolice între care cel care reglează nivelul zahărului din sânge. Carenţa de magneziu este asociată cu rezistenţa la insulină, simptom care duce la diabet şi alte boli cronice.
Magneziul asigură sănătatea inimii, întrucât participă la distribuirea eficientă a potasiului, calciului şi a altor nutrienţi la nivel celular. Potrivit unui studiu din 2006, apărut în publicaţia Modern Nutrition in Health and Disease, toţi aceşti nutrienţi favorizează sănătatea nervoasă, musculară şi un ritm cardiac normal.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
Nu doar calciul, dar şi magneziul participă la buna funcţionare a sistemului osos. Ba mai mult decâ atât, se pare că magneziul este chiar mai important decât calciul pentru oase, în condiţiile în care jumătate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocată chiar în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
O rezervă suficientă de magneziu poate scădea riscul de cancer. Potrivit unui studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition, cu fiecare 100 mg de magneziu pe care le integrăm zilnic în alimentaţie ne putem reduce riscul de cancer colorectal cu 13 procente.
Cele mai bune surse naturale de vitamina B6 sunt: drojdia de bere, cerealele integrale, bananele, somonul, spanacul, gălbenuşul de ou crud, seminţele de floarea-soarelui, avocado.